- 19 Şubat 2014
- 117
- 26
- 34
-
- Konu Sahibi sahte_ruya
Kizlar size bisey anlatayimda biraz gulelim esim yatarkene misil misil ben kalktim kahvaltimi yaptim leslie yaptim cayimi ictim daha sonra esim kalkti ve ise gitti yarim saat sonra eve geri geldi pantalonu patlamis hahaha dugme yani eeeh haliyle kilo aldi bide bana guluyordu kedi mamasi gibi k doyar senin yediginle diye ai ne guldum aksam ve geldiginda kesin sauna bandini baglar gobusune hahahaha
yok zaten insanın içide almıyor sürekli acıktıkca ye işte :))
yap tabi zaten iki gündür götürüyorsun maşallah:)) sen aç kal yarın :)Yarin denicem bu detoksu yapamazsam da bozarim bakiyim bi denemek lazim dimi ama
geçmiş olsun canım süpür süpür sen buralardayım benTamamdir ben simdi hemencik bi annemin evini supureyim hem spor yapmis olurum annem rahatsizda birazdan burdayim
Yani canim en azindan denedim derimBravooooooo sanaaa canim denemmekte fayda var
Bugun yemedim ya oyle cok dun yedim ama ne yalan soyliyimsoyliyi zaten iki gündür götürüyorsun maşallah:)) sen aç kal yarın :)
geçmiş olsun canım süpür süpür sen buralardayım ben
Yani canim en azindan denedim derim
Ay cok kotu bi durum ama yaaaa
kız günah gülmeyin :))))Allahtan eve yakin hahahaha
yarın o zaman detoks yapacaksın canım 1,5 lt az yağlı sütü kaynat hafif soğumaya bırak ama sıcak olsun ılık değil içine 2 yemek kaşığı yeşil çay koy soğuyunca süz 2 saatte bir iç bitir 2lt de su iç sonra ertesi gün bak neler neler dolmuş için inanılmaz hafif hissedeceksinBugun yemedim ya oyle cok dun yedim ama ne yalan soyliyim
isim olarak bilmiyordumreklamlarda çıkıyor ya kırmızı kırmızı gevrek ablacığım 2 öğün gevrek 1 öğün normal beslen veriyorsun
ablası k flakes diye yazılıyor beni yazdığım gibi arama hatta arama motıruna yaz şimdi incele diyeti bile yazılıisim olarak bilmiyordumbelki denerim ablam teşekkür ederim paylaştığın için
kız günah gülmeyin :))))
:) alemsin kankaHahaha son gulen iyi gulermis kankaa
Tamam canim denicem senimi kirayim simdiaykumru .!.:yarın o zaman detoks yapacaksın canım 1,5 lt az yağlı sütü kaynat hafif soğumaya bırak ama sıcak olsun ılık değil içine 2 yemek kaşığı yeşil çay koy soğuyunca süz 2 saatte bir iç bitir 2lt de su iç sonra ertesi gün bak neler neler dolmuş için inanılmaz hafif hissedeceksin
valla dene salı sabahı çok çok iyi hissedeceksin canımTamam canim denicem senimi kirayim simdi
Denicem karar verdim bakalimvalla dene salı sabahı çok çok iyi hissedeceksin canım
Hahaha son gulen iyi gulermis kankaa
ikinize me msj yazmıstım burdan cevaplamadınız.küstümm:) alemsin kanka