- 18 Temmuz 2024
- 207
- 121
- 18
- Konu Sahibi basucukelebegi
-
ahahah valla her yazılanı yazıyosun ama bunu da sen yazmışsın 20 verirse iyi diye :-D finans müdürü seni. evet yemek de yaptım pişman da değilim 20 bin tl ile böyle övünen 48 bin tlyi alsan her gün yemek yaparmışsın :-D dava açılıyormuş burda neden daha önce söylemedin12 yılda alacagım maaşın 22 bin olduguna inanan birisine aile eberdumanında yaşamak bile fazla olmuş.
Yan dal olarak aşçılık yaptıgı şirkette maaşının 48 bin olduguna inanması da tabi ayrı bir motivasyon
ve yemekcileri yokken ya da izindeyken kaç defa 12 kisiye yemek yaptım hamileyken dusuk riskimm var iğne vurulmama rağmen yemek yaptım bunların hepsini belirticem
hamile halimle yemek yaptım yazmısım defalarca kısmını okumadım zaten oraya yazdıgımda yeni hamieydim nasıl defalarca yapacagım ? mutfak calısanı bi gun yoktu
Kız sen okuduğunu da anlamıyorsun kadın yüzde 20 zam demiş, hemen cevap yetiştireyim diye hızlı hızlı okursan olacağı buahahah valla her yazılanı yazıyosun ama bunu da sen yazmışsın 20 verirse iyi diye :-D finans müdürü seni. evet yemek de yaptım pişman da değilim 20 bin tl ile böyle övünen 48 bin tlyi alsan her gün yemek yaparmışsın :-D dava açılıyormuş burda neden daha önce söylemedin
Yaparım aşkım. Yüzde 20 o 20 k degil. Muhasebe işleminde okuduğunu anlamak ve detayın mevzuata göre işlenmesi çok önemli. Bunu kenarda durması gereken not diye defterine yaz ki unutmayasın.ahahah valla her yazılanı yazıyosun ama bunu da sen yazmışsın 20 verirse iyi diye :-D finans müdürü seni. evet yemek de yaptım pişman da değilim 20 bin tl ile böyle övünen 48 bin tlyi alsan her gün yemek yaparmışsın :-D dava açılıyormuş burda neden daha önce söylemedin
Hiç yakıştıramadımniye senin problemlerin mi var harfler büyük olunca bağırılıyo mu ahhahahhahaa HAAHHAHAHAHAHAHHAHAHA çalışıyorum caps lock açık. senle konusurken bu kadar özen gösteremem cünkü özen göstereceğim biri değilsin :)
O zaman bunu belirtseydiniz öyle değerlendirirdik :) bu kadar olay üstüne bir de maaşı vermeniz şok etkisi yarattı. Etrafımda maaşını eşine verenler var aynı sebeplerden, sonra bu hayatını yönetmeye dönüyor. Hele sizin durumunuzdan önce burdan başlayarak sınırları çizmenizi öneririm.para bende kalırsa da batarız, erkek oldugu için değil tutumlu biri olmadıgım savurgan oldugum için eşime verdim :) yine bu da yanlış anlaşılmış
Teşekkkür ederim maaş konusunu konuştum. Ev arkadaşlığı gibi ortak ödeyip kalan parayı harcamamak için ikimizinde kullanabildiği ortak bi hesap açacağızO zaman bunu belirtseydiniz öyle değerlendirirdik :) bu kadar olay üstüne bir de maaşı vermeniz şok etkisi yarattı. Etrafımda maaşını eşine verenler var aynı sebeplerden, sonra bu hayatını yönetmeye dönüyor. Hele sizin durumunuzdan önce burdan başlayarak sınırları çizmenizi öneririm.
Kadınlar kulübünün muhteşem gücüHep böyle oluyor biliyor musunuz? Buraya konu açılıyor ve aylardır süren sorunlar bir anda çözülüyor. Derdi olan konu açsın, ertesi güne yeni bir hayata uyansın.
Teşekkkür ederim maaş konusunu konuştum. Ev arkadaşlığı gibi ortak ödeyip kalan parayı harcamamak için ikimizinde kullanabildiği ortak bi hesap açacağız
senden izin mi alacaktım dakika başı buraya mı baktım sence ? yazdım cıktım burda aşkımlı boş arkadaşlıklar edinmedim :-D hayatsız ya
Ama aşkım neden böyle üzücü, kalp kırmalı messıncırlar yazıp kahrediyorsun ki.senden izin mi alacaktım dakika başı buraya mı baktım sence ? yazdım cıktım burda aşkımlı boş arkadaşlıklar edinmedim :-D hayatsız ya
Ne dedim buraya yazınca bir konuşmaya bakar her şey. Keramet kadınlar kulübünde.
dedi çok okuyan çok konuşan ama az bilen kadın :-DDiplomanız cahilliğinizi alamamış maalesef. Konunuz bambaşka bir şeyken neden inatla diploma diploma tutturdunuz? Ayrıca diplomanızın olması yaşadıklarınıza engel olmamış belli ki, sallamamış kimse diplomanızı
Bir tek hamilelik konusuna çözemediniz kizlarNe dedim buraya yazınca bir konuşmaya bakar her şey. Keramet kadınlar kulübünde.
Benim kadar bilseydiniz başınıza bunlar gelmezdidedi çok okuyan çok konuşan ama az bilen kadın :-D
arkadaşa katılıyorumBunu kocana söyle.
Hanımefendi, korunurken; korunmaniza rağmen mi hamile kaldınız yoksa çocuk istediğiniz için mi hamile kaldınız? İki farklı yerde iki farkli cümle kullanmışsınız bu konuyu aydınlatır mısınız ona göre yorumlayalimaa zeka küpü, bu platformda anne grubuna yazdıgımda zaten gebeliğimden şüpheşenmiştim kürtaj mı olsaydım :-D
benim de öyle bizde prezervatif ile korunuyoruzValla bende 12 yıldır prezervatif yöntemi kullanıyorum hiç beklenmedik hamileliğim olmadı.
Daha çalıştıgı yerde kaç kere yemek yaptıgını aydınlatamadık.Hanımefendi, korunurken; korunmaniza rağmen mi hamile kaldınız yoksa çocuk istediğiniz için mi hamile kaldınız? İki farklı yerde iki farkli cümle kullanmışsınız bu konuyu aydınlatır mısınız ona göre yorumlayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?