• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliyim ve bazı şeyler gözüme batmaya başladı

Dün konuştuk çoğu şeyi, yemeği vs ayırdık çok yorulup yapmak istemezsen dışardan yeriz ya da kahvaltı yaparız şeklinde konuştu. maaş konusunda da anlaşmaya vardık. ben zaten eşimle bunları konuşacaktım fikir almak için yazdım ama o kadar uç şeyler yazılmış ki neyse ki buraya bakmadan önce konuşmuşum fena kurulurmuşum :) benim dogum gunumde bizi çekmesi fotoğraf karesinde olmaması konusunda da hala sabitim kendisi de biliyor. yorumdakiler beni dayak yiyorum susuyorum sanmış öyle bi yorum şekli
neden buradakilere delirdiniz o zaman yok salak saçma yok bilmemne
kayınvalideye kıramayan konuşamayan burada carlıyor ne garip

Aile apartmanı, doğru düzgün korunmadan pat diye hamilelik, anneci koca, maaşını kocanın ibanına atıp ihtiyaç dahilinde para istemek... İçim şişti gerçekten.

Anlayamadığım şey şu, evlenmeden de ekonomik özgürlüğünüz vardı. Para yöneten sizdiniz. Şimdi niye yönetemiyorsunuz?

diploma düzeylerimizi karşılaştırsak böyle acımasız yorum yapamazlar.
Diplomanın sana sağladığı maaşın TAMAMINI kocanın banka hesabına gönderiyorsun.

Diplomanın hangi faydasını görüyorsun söyler misin kelebek? :deli:

Diplomanız cahilliğinizi alamamış maalesef. Konunuz bambaşka bir şeyken neden inatla diploma diploma tutturdunuz? Ayrıca diplomanızın olması yaşadıklarınıza engel olmamış belli ki, sallamamış kimse diplomanızı
Diploma dedigi şey de sağlık yönetimi ve muhasebe diploması... Sosyal çevresini lise mezunları oluşturduğu için kendini çok önemli zannediyor.

Diploma dedigi şey de sağlık yönetimi ve muhasebe diploması... Sosyal çevresini lise mezunları oluşturduğu için kendini çok önemli zannediyor.
Onu diyorum işte :)
25 yasında hadi birisini örgün bitirdi digerleri açık öğretim büyük ihtimal.
Yahu dag basına bile vıttırı vızzık universitesi açtı devlet.
Artık çogu kişi diploma sahibi.
2004 işletme mezunuyum bir kere bile övünmek aklıma gelmedi çünkü zibil gibiyiz :D
Sanırsın kadın Türkiye'nin en iyi universitesinden mezun olmuş kariyer noktasında zirveye koşmuş da oturmuş 25 yasında saglık yönetimi, muhasebe, okul öncesi diplomam var diyor hshs
MissCherryBlossom MissCherryBlossom En buyuk kk En buyuk kk bak bu kızların diploma ve kariyerlerine hayranım çünkü ciddi derecede iyi kazanıyor ve kariyer konusunda aşmışlar, yurtdışı deneyimleri bile var.
Salladıgı diplomam var dedigi kariyeriyle bir firmada 12 kişiye aşçıları izinli oldugu vakitlerde defalarca yemek yaptırmışlar hem de hamile haliyle.
Sıkıysa bunu MissCherryBlossom MissCherryBlossom 'a ve diger arkadaşa yaptırsınlar :)
Bırak yaptırmayı, teklif etmeyi akıllarından dahi geçiremezler.
Ama senin sahibi oldugun ( özür diliyorum mezunlarından) bir halta yaramayan bölümlerden diplomanı işyeri bile sallamamış ki neyin egosu bu :)
O diplomaları adam yerine koyan mı var ya hshs

Son düzenleme:
sosyal çevremde ilkokul mezunu hic yok, lise mezunu bi kaç tane :) ama önce kendini mezuniyetini sorgula hayatsz ve işsiz olmalısın ki saatlerdir cevap almamana rağmen yazmışsın hepsine güldüm :)

Muhasebe diplomasınıda nereden aldıysa artık daha kendi ekonomisini yönetemiyor parayı aldığı gibi kocasının eline veriyor 🥲

Onu diyorum işte :)
25 yasında hadi birisini örgün bitirdi digerleri açık öğretim büyük ihtimal.
Yahu dag basına bile vıttırı vızzık universitesi açtı devlet.
Artık çogu kişi diploma sahibi.
2004 işletme mezunuyum bir kere bile övünmek aklıma gelmedi çünkü zibil gibiyiz :D
muhasebeyi açıktan bitirdim senin yaptıgın işi yapmak için 5 sene okumama gerek yok çok basit :-D sağlık yönetimi örgün bitirdim ondan sonra çocuk gelişimi okudum sonra istanbul üni de 4 e yukselttim by dönemim de son sadece sınavlarına giriyorum 🙃 26 yaşındayım. vıttırı vızzık üni ve bölümlerinden mezun olan senmişsin teyzecim :) hala yazabiliyo okuyabiliyo olmana da bin şükür :) bu gece de sana dua edeceğim

Muhasebe diplomasınıda nereden aldıysa artık daha kendi ekonomisini yönetemiyor parayı aldığı gibi kocasının eline veriyor 🥲
evet ail evinde yönetimden sıkılmıştım ve eşim daha tutumlu o yuzden verdim ama alışık olmadıgımı anladım deneme yanılma yöntemi :) şurda evliliklerinizi anlatsanız eminim sizden önce eşleriniz sizi kapının önüne koymak istiyordur insan tanınmadıgı ve evinde ne yaşandı kimse bilmediğinden anlatan insana ne güzel yardırmış :) hayal bile ediyorum tiplerinizi

Aman aman düşkünlük değil mi? Siz ailesine düşkün olmayan adam görmemişsiniz. Ailesine düşkün olmayan adam zaten altlı üstlü oturmaz.

Aman aman düşkünlük değil mi? Siz ailesine düşkün olmayan adam görmemişsiniz. Ailesine düşkün olmayan adam zaten altlı üstlü oturmaz.
biz aynı yerde yaşıyoruz aynı semtin insanlarıyız yani arsaları sadece o. üstüne kendi parasıyla ev yapmış zamanında :) ev burda kalsın gel kiraya gidelim demek bencillik ki zaten akıllı insan koca bi evini bırakıp kiraya gitmez biz de ev alırız öyle geçeriz burayı da bırakırız kafası ile yerleştik buraya

muhasebeyi açıktan bitirdim senin yaptıgın işi yapmak için 5 sene okumama gerek yok çok basit :-D sağlık yönetimi örgün bitirdim ondan sonra çocuk gelişimi okudum sonra istanbul üni de 4 e yukselttim by dönemim de son sadece sınavlarına giriyorum 🙃 26 yaşındayım. vıttırı vızzık üni ve bölümlerinden mezun olan senmişsin teyzecim :) hala yazabiliyo okuyabiliyo olmana da bin şükür :) bu gece de sana dua edeceğim
Bana dua etme aşkım.
Kendi evimde, kendi işimde, kendi arabamda ve kendi maaşımla yaşayabilen biriyim.
Maaşını eşinin eline sayıp cingene pazarı gibi aile apartmanında koloni halinde bir hayat süren kendine dua et ki Rabbim o evden bir an önce kurtarsın seni :)
Yoksa daha çoook dogum günü pastası keser görümce elti fotosu çekersin :D

Bana dua etme aşkım.
Kendi evimde, kendi işimde, kendi arabamda ve kendi maaşımla yaşayabilen biriyim.
Maaşını eşinin eline sayıp cingene pazarı gibi aile apartmanında koloni halinde bir hayat süren kendine dua et ki Rabbim o evden bir an önce kurtarsın seni :)
Yoksa daha çoook dogum günü pastası keser görümce elti fotosu çekersin :D
eminim öylesindir hatta o kadar eminim ki ay öyle özendim ki sana :) eşimin ayrı benim ayrı arabam var ben arabamı altınlarımla aldım eşimin zaten vardı. doğum günü pastası mı çekti canın sabahtan beri yazıp siliyosun teyzecim adres var göndereyim sana :) ya da sen verme avukatım buluyor. şikayet dilekçesine de ne yazdıgımı geldiği zaman okursun :) öptüm bu sana son cevabım teyzecim kendine cici bakıyosun

eminim öylesindir hatta o kadar eminim ki ay öyle özendim ki sana :) eşimin ayrı benim ayrı arabam var ben arabamı altınlarımla aldım eşimin zaten vardı. doğum günü pastası mı çekti canın sabahtan beri yazıp siliyosun teyzecim adres var göndereyim sana :) ya da sen verme avukatım buluyor. şikayet dilekçesine de ne yazdıgımı geldiği zaman okursun :) öptüm bu sana son cevabım teyzecim kendine cici bakıyosun
Of suan dehşet derecede irkildim.

Aşkım o diplomalar kimsenin öyle işine yarayan dehşet bir kariyer barındırmıyor hani 25 yasındasın bil istedim.
Über bir kariyerin olsaydı bir şirketin izinli oldugu aşçısının yerine seni koyup yemek yaptırmazlardı :)
Hatta yaptıramazlardı.

Aşkım o diplomalar kimsenin öyle işine yarayan dehşet bir kariyer barındırmıyor hani 25 yasındasın bil istedim.
Über bir kariyerin olsaydı bir şirketin izinli oldugu aşçısının yerine seni koyup yemek yaptırmazlardı :)
Hatta yaptıramazlardı.
42-43 yaşında teyzeyle bunu tartışmayacagım :)

Hatta yaptıramazlardı.
ha bu arada AŞKIM söylediğin senede değil 2010dan sonra açıktan bitirmişsin zar zorr :) aynı kulvarda asla değiliz. aaa ama bu kadar yalan da pes doğrusu neden yalan söylüyosun ?

ha bu arada AŞKIM söylediğin senede değil 2010dan sonra açıktan bitirmişsin zar zorr :) aynı kulvarda asla değiliz. aaa ama bu kadar yalan da pes doğrusu neden yalan söylüyosun ?
Aşkım ben sen değilim ki açtıgım konuya istinaden DEFALARCA kısmını es geçip yalan söyleyeyim o sana mahsus.
Bir işe yaramayan diplomalarını ortaya sallayan sensin.
Benim hiç elimden diplomalarım dizi dizi, biri beyaz biri iri diye kariyer zehirlenmesi yaşadıgımı gördün mü ?
2004 mezunuyum 2010 yılında da tamamlayıp mezun oldum ee sorun ne ?
İşletme mezunuyum işte :)
HafizanALLAH sanırsın kendi degil de ben aöf'den mezun olup ortaya diplomalarımla sizi döverim diyen benim :D

Hatta yaptıramazlardı.
kayınvalidenle yaşadığın sorunları ne çabuk unutup buraya yazar olmuşsun. sanki evlenir evlenmez hç sorun yaşamadan pat diye bugunlere gelmişsin gibi. 7 aylık evliyim 7 otur yorumlarına bak ne acımasız ve cürretkar bi şekilde yorum yapmışsın. yaşamadıgın şey kalmamış kaynananın yuzunu mıç mıç öperken azar bile yemişsin de susmuşsun ben öpmem de o beni öper, öpsem böyle bi şey dese daha yüzüne bakmam sen eşinin borcundan o eve taşınmayı bile düşünmüşsün :) komik bi insansın pat diye bugunlere gelmiş gibi insan nerden nasıl geldiğini ne cabuk unutmus.. yaşına veriyorum demiycem cünkü cok densizce yorumlar yaptın. hadi cidden bu sana son yazışım :) kağıt geldiğinde avuykat aracaılıgı ile görüşürüz by :)

42-43 yaşında teyzeyle bunu tartışmayacagım :)
Tartışamazsın ki aşkım ?
Avukat yalanın bile toylugundan belli.
Hakaretin bini bin para iken etmedigin şikayet ile attıgı taş ile ürküttügü kuşu karıştıran toyun tekisin.
Neyi tartışacaksın benimle.
Kocasına maaşını sayan sensin, parasız kaldığı için sızlanan sensin, pastasına ortak çıktılar diye üzülen sensin, yemek yaptırılan da sensin.
Ama sen çok egoyu da sen kesiyorsun a benim toy aşkım ya :)

Back