7 aylık evliyim ve bazı şeyler gözüme batmaya başladı

2004 te myodan mezun olup, 2012 gibi açıktan işletmeye tamamlamışsın o da zaaarr zorrrr :-D gel bakalım benim okudugum 2 bölümü de örgünden oku açık öğretim gibi salmıyolar orda hemen

gidip kaynananın yuzunun muıç mıç öpüp terslenince ağlayan kadına bak sen ay teyze olunca mı cesaret geldi sana

Aşkım benim sakladıgım bir konum ya da senin gibi yaşadıgım ve inkar ettigim bir durumum olabilir mi ALLAH aşkına
Bu sitede 2009'dan beridir varım :)
Senin aaaaa diye okuduklarını millet ezbere biliyor :)
Avukatın kagıdını bekliyorum bak eger gelmezse yedi düvele yazarım ama

Herkese tek tek laf yetiştiriyorsun, başkası olsa çoktan üyelik iptali yapmıştı.valla ben takdir ettim
kaynanasından bi dayak yemediği kalmış gelmiş bana sallamış :) bana şunu alır mısn derken 85 kere dusunur kaynanam, buna evini temizletmiişşş

yok yok yazacagın tek şey uzlaşmaya gitmek olacak ama kabul etmeyeceğiz :)

kaynanasından bi dayak yemediği kalmış gelmiş bana sallamış :) bana şunu alır mısn derken 85 kere dusunur kaynanam, buna evini temizletmiişşş
Yoo ben kayınvalidemden dayak yemem.
Ama sen yer misin bilmem koloni içinde durdugun için bir alev tartışma içinde yer misin onu da ben bilmem :)

Aşkım ben sana diploma güzellemesi yaptım mı ?
İşletme mezunu oldugumu bile demem burada ne kariyerli kadınlar var yavaş gel diyorum kız bana ne diyor hshs
teyzecim aşkımlı konuşmasan mı? sen gidip dayak yesene kaynanandan :) senin yaşadıgından daha az şey yaşayn insana giydirmişsin kendi yaşadıklarına mı kustun ne yaptın :)

Yoo ben kayınvalidemden dayak yemem.
Ama sen yer misin bilmem koloni içinde durdugun için bir alev tartışma içinde yer misin onu da ben bilmem :)
işte bana emir kipiyle bil ekonusmaz ama sana neler yapmış da ağlamışsın burda ay kıyamam sana :) üzülme geçti yaşlandın artık huzura erdin

işte bana emir kipiyle bil ekonusmaz ama sana neler yapmış da ağlamışsın burda ay kıyamam sana :) üzülme geçti yaşlandın artık huzura erdin
Niye konuşamasın aşkım
Makineyi eline vermişler sana foto çektirmişler işte :)
Bir de sürekli beraber yemek yedirmişler.
Başbaşa bile gezdirmemişler.
Hani neyin egosunu salladın sabah beridir diploma da diploma deyü
Tabiki huzura erdim.
ALLAH sana da 40 yasına kadar huzura ermeyi nasip eder umarım

asfgh eşimi ben hep cekiyorum kimse demeden telefonum hepsinden üst marka oldugundan ben cekıyorum eşimi. acaba sen gibi borcum var ananlarda kal deseydi eşim buraya yazsaydım ne yazardın bana sonra borçtan ailem laf ediyo diyip kaynanama taşınsaydım neler derdin acaba aggadadgshjafbaajbfjhagfb dedim işte ne hayatlar var diye kıyamam sen kendi hayatına kızdın da bana mı yazdın oouuyyy canım benimmm üzüldüm :)

Vururum tabiki hele sen gönder de
ALLAH'ım gerçekten sanal suçlar üzerinden kimseyi bilgisiz yapma.
Amin.
fazlasıyla bilgiliyim çok dava oldu ama instagramdan böyle sen gibi hayatsız hesaplardı :) bu sitede ilk sen :) hadi yine iyisin

Yooo hiç bir şey demezdim.
Senin gibi bana burada adam akıllı yol gösterenlere ''SAÇMA SALAK'' ortada olmayan kariyeri ile ''SİZİ DİPLOMAMLA DÖVERİM'' temalı atar gider yapanları haşlıyorlar genelde.
Bak şekil A mesela.
Konu açtıgının sabahı kötü olan aile hayatı akşamına düzeliyor ve işine gelmeyen yorumlara hepiniz saçmasınız diyorsan ee bu deveyi güdeceksin.
Olmayan kariyerinin diplomalarını saçman burada kimseyi kem küm ettirmez, bilakis önüne öyle diplomalar sererler ki apışıp kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…