- 18 Temmuz 2024
- 207
- 121
- 18
- Konu Sahibi basucukelebegi
-
canım ya sen buraya yetişemezsin :) benim de sana kadar vaktim yokO halde alışıksın nasıl olsa az da gel bizim efradımız ile yaşa biraz da biz nasiplenelim. Söz yabancılık çekmezsin.
Arada ikna etmek için diplomanı duvara asar beraber sıvazlarız.
konu açtıgım saate bak, sonra eşimle konusup tüm akşam bi evi paylaştıgımı düşün. her şey çözüldü demedim konusuldu dedimZaten sorunlar çözülmek için burada konu açmayı bekliyor, hemen ışık hızında çözüldü. Kocanız yarım saatte yola geliverdi ne güzel. Bir isim konusu kalmış çözülmeyen, heralde istediğiniz ismi koymaya onay alamadınız
bir kereliğine iyilik yaptım bir daha olsa bir daha yaparımB basucukelebegi aşkım sana hangi çılgın yönetici üstün hizmet ödüllü işletme fakultesi diplomasıyla 12 kişiye yemek yaptırdı, söyler misin ?
Şuan patronumdan bu girdiğim siteyi fellik fellik saklamak istiyorum.
Okursa kolumdan tuttugu gibi mutfaga fırlatabilir.
İnşallah görmez, amin.
Tatlım nasıl yetişeyim.canım ya sen buraya yetişemezsin :) benim de sana kadar vaktim yok
Ben böyle bir iş hayatına sahip olsam diploma da diploma demeye çekinirdimYani yemek bile yapmış şirket çalışanlarına hem de über diplomasıyla
Evet aşkım bi fiil 12 yıldır patronum var.bir kereliğine iyilik yaptım bir daha olsa bir daha yaparımmakarna yaptım yediler ay senin patronun mu var ne calısıyosun ön muhasebe mi
hahahhahhahahhahahahahhaha :-D hangi finans sorumlusu mahalle esnafı mı patronun ?Evet aşkım bi fiil 12 yıldır patronum var.
Ön muhasebe değil, finans sorumlusu :)
12 kişilik şirket çalışanlarına yemek yapmam konusunda benden rica etmeyen bir patronunhahahhahhahahhahahahahhaha :-D hangi finans sorumlusu mahalle esnafı mı patronun ?
bana diplomalarını atsana özelden ben de sana atayım :) bakalım hangi üni ve hangi bölümden mezunsun:) bi de ben atayım hangi üniler hangi bölümler ve nasıl hala okuyabiliyor oluşumdan12 kişilik şirket çalışanlarına yemek yapmam konusunda benden rica etmeyen bir patronun
Kız beyin mıncıklaması geçirdi diploması ortaya fırlatılınca.
Mesajınızda öyle yazmıyor. Hamile halimle kaç defa 12 kişiye yemek yaptım yazıyor. Hangisi doğru?bir kereliğine iyilik yaptım bir daha olsa bir daha yaparımmakarna yaptım yediler ay senin patronun mu var ne calısıyosun ön muhasebe mi
Tatlım en iyisi biz yemek tarifleri yarıştıralım ha ?bana diplomalarını atsana özelden ben de sana atayım :) bakalım hangi üni ve hangi bölümden mezunsun:) bi de ben atayım hangi üniler hangi bölümler ve nasıl hala okuyabiliyor oluşumdan
isim konusunu tekrar konuşmak istedi fikrimin değişmeyeceğini söyledim çok anne baba ismi istiyosan annemin adı daha güzel onu koymak ister misin dedim sustu. sonra uzatmadım ona da bi şey demediMesajınızda öyle yazmıyor. Hamile halimle kaç defa 12 kişiye yemek yaptım yazıyor. Hangisi doğru?
İsim konusunu kabul ettiremediniz mi? Samimiyetle yazıyorum asla kabul etmeyin. Avukat mavukat geçin o işleri. Yangın çıkarsa söndürürüz gibi bir şey oluyor, yanmasını engelleyin.
neden olmayan diplomanı atamadın mıTatlım en iyisi biz yemek tarifleri yarıştıralım ha ?
İsmek kursunun pastacılık şeysi var atsam olur mu ?neden olmayan diplomanı atamadın mı
Benim önerim artık bu konu sahibini ciddiye almamak yönünde. Ne yalanları bitiyor ne de ego savaşları hala itina ile canla başla savunuyor. Zaten sorunlarını da çözmüş bir anda ne hikmetse. Bize de kendi seçimlerinle mutluluklar demek düşer.Mesajınızda öyle yazmıyor. Hamile halimle kaç defa 12 kişiye yemek yaptım yazıyor. Hangisi doğru?
İsim konusunu kabul ettiremediniz mi? Samimiyetle yazıyorum asla kabul etmeyin. Avukat mavukat geçin o işleri. Yangın çıkarsa söndürürüz gibi bir şey oluyor, yanmasını engelleyin.
Bir kereliğine değil kaç defa yemek yaptim demişsiniz mesajınızda. Havalı havalı bir şeyler yazacaksınız madem öncekilerle uyumlu olsun.bir kereliğine iyilik yaptım bir daha olsa bir daha yaparımmakarna yaptım yediler ay senin patronun mu var ne calısıyosun ön muhasebe mi
ben işletme mezunu değilimİsmek kursunun pastacılık şeysi var atsam olur mu ?
N'apacaksın ülkenin yarısından fazlasının elinde olan işletme fak. diplomasını .
Tatlım ALLAH aşkına biz hepi topu işletme mezunuyuz bak başka yerde söyleme, rahmetli anneannem bile sallamıyordu.
Tahin zaten bizim mesleğin ülkedeki algısı ve tanımı belli :)Bir kereliğine değil kaç defa yemek yaptim demişsiniz mesajınızda. Havalı havalı bir şeyler yazacaksınız madem öncekilerle uyumlu olsun.
Diplomanız ne olursa olsun şuan yaptığınız iş pekte matah değil belli ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?