7 aylık evliyim ve bazı şeyler gözüme batmaya başladı

Oha ! Para eşinde birikirse ilerde avucunu yalarsın kendine gel! İstediği kadar iyi olsun esin yola ayrımına girince şeytan yüzünü görmeye başlarsın! Ortak giderleri beraber bolusun sen kendine altın hesabı aç ya da dee ki artık bende birikecek para de ! Apartmandan derhal ayril başka türlü kurtulamazsin ama şu para olayını çöz Allah askina

7 aylık evliliğe onca şey sığmış bebeğin ismini de eşin yazdıracak sen ne dersen de. Maaşını neden veriyorsun yarısını ver bari. En azından eşin dese hepsini verme diye ne saçma.

Mutfak olaylarında kv de yemeniz biraz bebek dogup buyuyene kadar iyi olur bebek dogdugunde anne evden cıkamam bebegın düzeni var daha cok kucuk dersin isterse sana bir kap yemek yapar verir evınde kocanla yersin. Sonrada evde yapmaya başlarsın anne evden cıkamıyorum zaten bebek uyuduğunda da yemek yapıyorum dersin öyle öyle ayagınızı kesersiniz bebek dogunca nasıl çalıscaksınız ya da izin durumunuz nasıl olcak işe başlıcak mısınız bebege kv de mi bakacak sonra? Maaş konusuna gelince ben kocama kazandıgım parayı atmam zaten eve bende alısverıs yapıyorum mutfaktır markettir o zaman yollamaya ne gerek var kendı paramı kendımde biriktirebılırım kocanın kasada neden bırıkıyor anlamıyorum bana biraz sığ düşünce olarak gelıyor bunlar. İsim konusunda falan sizi ezip gecerse cok ayıp öyle şeymi olur yani kardesımınde oglu olcak kayınpederinin ismi levent çok begenmesine ragmen babasının adı diye koymayacak cunku koyarsa benım babama ayıp olur öyle şeymi olur kımsenın anasının babasının adı konmamalı ben bu eski osmanlı kafalarına cok ayarım

Allah Allah sizden kimse kadin KVsinin ismini koymaka istemez diye akliniza gelmedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…