- 16 Temmuz 2015
- 111
- 88
- 18
- 44
canım lütfen ağlama ve üzülme... sorunun yoksa şükürler olsun.. eşinde bir problem var mı? yoksa sana tavsiyem kanda d vitaminine baktırman.. d vit düşüklüğünde düşük olabiliyormuş.teşekkr edrm desteğin için canm 2,5 senedr olmuyor 2 düşüğüm var 8 ay oluyo dşüğümden beri yok yine doktr bi problem yok diyor ama stres yapmadan da olmuyo nasıl stres yapmıyım ki gözmn içine soka soka birilernn hamile oldugnu söylüyo çevremdekiler ve sonra bana dönüp ay doktra gtsene diyip duruyolar yok bz bilmiyodukevet Forever07 süper morel veriyor Rabbim yüzümü güldürsün çnkü bi tek yaşayan biliyor ne olduğunu nasipppp artıkk vardr bi hayr
ovu testini alırsın sonra inşallah gerek kalmazvarım diyorum ve kutumda kırmızı hissediyorum aahaha :) bari eczaneler kapanmadan test alam.. ovulasyon testiyle kaliteli ve ucuza bildiğiniz var mı kızlar?
valla canım ben yaptırdım:) çocuk işi çift taraflı biliyorsun e yaşta benim 32. riske atmayayım dedim eşimde sperm sayısında problem çıktı. spermlerin kendini onarması biliyorsun 3 ay oluyor. vakit kaybetmemek için biz yaptırdık karışmak gibi olmasın sizinde baktırmanızda fayda var. hep bayanlara yüklenince zaman kaybı oluyor sankidertlikederli yaş 33 benim. Bu ay doktor kontrolunde yumurta takibi yapacagiz esimle alakali henuz birsey yapmadim daha 3~4. Denemede herife hadi değerlerine baktiralip deyip ortalığı velveleye vermeyelim dimi inşallah onlara gerek kalmadan gobus dolar
canıımm allahım dualarını kabul etsin inşallah güzel yürekli insanBiribirinden değerli özel ve güzel hatunlar
Bizi burda birleştiren rabbim mesaj veriyor bize diyor ki dua edin benden isteyin...Birleşelim ve birbirimize ismen dua edelim amin diyelim belki birimizin değil ama diğer birimizin dediği amin kabul olur... Allah bilir...
Ne mucizeler var değil mi okuyoruz görüyoruz
Tek isteğim moralinizi bozmayın, kafamıza taktıkça birşeyler daha zor oluyor...
Olmazları ve zorlukları kolaylaştıran rabbim tez vakitte hayırla kucaklarınızı doldursun inşallah
Şimdi çıkıcam akşam anneme gidicem kardeşim geldi okuldan hasret gidermeceler falan giremem belki, ama yarın uğracağım güzelliklerhayırlı haberler ile gelirim inşallah sanmıyorum ama
Allah'a emanet olun, güzel bir hafta sonu geçirin
Kafaya takmadan ve kimseye aldırmadan...
yok canm hsg spermiogrm hepsni yaptrdk bnm kanımda pıhtılşma var çıktı onun içnde asprin kullanyrm işte ama d vitamni evde var kullanmadm hiç :)canım lütfen ağlama ve üzülme... sorunun yoksa şükürler olsun.. eşinde bir problem var mı? yoksa sana tavsiyem kanda d vitaminine baktırman.. d vit düşüklüğünde düşük olabiliyormuş.
Sıkıntı yok ben bu ay bi gideyim bende hersey yolundaysa esimde sonrasinda gidecek zaten sadece hemen ona sende git demedim ben bi bakayim sonra dedim yoksa ayni dusuncedeyizvalla canım ben yaptırdım:) çocuk işi çift taraflı biliyorsun e yaşta benim 32. riske atmayayım dedim eşimde sperm sayısında problem çıktı. spermlerin kendini onarması biliyorsun 3 ay oluyor. vakit kaybetmemek için biz yaptırdık karışmak gibi olmasın sizinde baktırmanızda fayda var. hep bayanlara yüklenince zaman kaybı oluyor sanki
Çok mutlu oldum:) birlikte güzel günler yaşayalım inşallah:) çok teşekkür ederim canım güler yüzün ve sıcaklığın için. Çalışmalar artık bitti şükür ikinci için:) belli yaşı geçince artık çalışmalar zor gelmeye başlıyor:))) bat 15 aralık.Merhaba hoşgeldin aşk heyecan mutluluk dostluk dolu topiğimizeBizlere faydalı bilgilerini paylaştığın için ve burda olduğun için teşekkürler canım, seni ekleyellim listeye hemencik kendimizi dinlememiz çok öenmli gerçekten ben anlamıyorum mesela yumurtlama dönemimi... profilde ki resim kızın galiba maşaAllah Allah bağışlasın Nasipten öteye köy yokmuş Rabbimiz OL dedimi hangi sıkıntı hangi hastalık karşı durabilir ki... Çok şükür bin şükür verene... İkinci bebiş için çalışmalara fora o zaman umarım tez vakitte hayırla sağlıcakla olur
Ne güzel şeyler paylaşmışsın çok yararlı ellerine yüreğine sağlıkAllahtan bir isteği olanlar öncelikle güzelce bir abdest alamalı mümkünse gusul abdesti de alınırsa daha iyi olur.Niyet ederek Allah rızası için 2 rekat namaz kılınır.Önce Günahların affı için tövbe istiğfar edilir.Sonra peygamberimize salatü selam geitirlir.Allaha sonsuz şükür ve hamd edilir.Yapacağınız dua nın öncelikle Allahın rızasını kazanmak olduğunu Allaha bildirmek ve bu dua hürmetine,habibi hürmetine duanın kabul olmasını dilemelisin.Dua ederken de aklını ve gönlünü isteğine yönlendirerek ve mutlaka kabul olacağına inanarak dua etmelisiniz.
Şimdi duaları veriyorum Allah hakkınızda hayırlı olacak sa dualrınızı kabul etsin ve makbul dualardan etsin.
Cocuklari Olmayanin Insallah Cocuklari Olmasi icin
19 gece arka arka ya okunur.
*-Abdes alip Allah rizasi icin 2 rekat namaz kilinir
*-Kibleye karsi oturarak
*-Niyet edilir
* 21 defa Selavatu selam okunur
* 1 adet Fatiha
*3 adet Ihlas
* 15 adet Ayetul Kursi
* 95 adet .Bismillahir Rahmanur Rahim Ferdun Hayyun Kayyemun Hakemun Adlun Kuddus
Inne Rabbeke Huvel Hallakul Alim
* 661 defa = Ya Musavvir Ya Halik Ya Bari okunur
*ALLAHA sukret
tecrube edilmistir
=kaynagi Gizli Ilimler Hazisesinden alintidir .
not=
Ilk gece okumaya baslamadan once Namaz kilinir
Diger geceler sart degil namaz kilmak ama istiyen kilabilir
MANASI
YA MUSAVVIR
Herseye Butun Varliklara Sekil verendir
YA Halik
Yaratan Halk eden .Yoktan var eden
Ya Bari
Ornegi olmaksizin Yaratan ve Mukemmel Olarak Yaratan demektir
Ayrıca başka bir tertib daha var.
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere “Ya Evvel” okumalıdır.
Çoçugu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahin izniyle hayırıi evlat sahibi olur.
Allah yar ve yardımcınız olsun.En önemliside mutlaka isteğinizi Allah’tan isterken Hakkınızda hayırlı ise kabul etmesini hayırlı değilse olmamasını isteyin.Her konuda böyle değilmi.Mesela eğer çocuğunuz olacak ve ilerde size Allaha karşı geln bir çocuk olacaksa olmasın.Eğer çocuğunuz olacak ta hastalık lı yada özürlü olacaksa olmasın(tabi buda Allahın emri ama) Bu nedenle hep hayırlı ise ver deyin.
canm çocuğu olmayanlar için dualar ediyorm ve bi yandan da netten duaları arıyorum inşallah işe yarar :)Ne güzel şeyler paylaşmışsın çok yararlı ellerine yüreğine sağlık
Allah razı olsun siz hamişlerin duası bizim için çok önemlicanm çocuğu olmayanlar için dualar ediyorm ve bi yandan da netten duaları arıyorum inşallah işe yarar :)
inşallah canım sizinde bu duyguyu tatmanızı çoook istiyorumAllah razı olsun siz hamişlerin duası bizim için çok önemli
İnşallah biz de en kısa zamanda hamiş oluruz
Sen nasılsın nasıl durumlar?
Hayırlı gün gelmiş ise inşallah olacak canım benim hayırla sabırla duayla bekleyelim inşallah .xiexie paylastigin dualarin icin cok tesekkurler, dua etmek onemli dogru sekilde etmek daha onemli Allah razi olsun. bu arada yerlesme kanamasi herkes de olmayabilir diye biliyorum ben ama doktora gitme imkanin varsa yadadoktora sorma bir sor derim, sonucta uzman olan onlar degilmi, bize ettigin dualardan dolayi da cok tesekkurler. benim BAT a son 3 gun...insanin icine dogar derler ama benim icime hic birsey dogmuyor, muhtemelern rabbim biraz daha sabretmemi istiyor...gurbette olanin duasi da kabul olmaya makbulmus. ben de gurbetteyim. insallah dua edelim birbirimize ver bizim gibi hayirlisiyla bebis isteyen herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?