Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni bat kaç canmGünaydın hatunlar ben guzel bir veremedim ama sizlerden gelur inşallah bebiş haberleri Forever07 sen ne yaptin tatlim
Adet döngüm 26 -27 gün buna göre 1 ya da 2 ocak oluyor canimyeni bat kaç canm
günaydın taze anne sabah paylaştıklrını gördüm hem okudum allah razı olsun diğer paylaştıkları akşam yapıcam nasılsın bakalım nasıl gidiyor annişlikGünaydın millet
ya nerde bu kız sen nasıl öğrendn canm maşallh ne güzel ama foreverdan duymk istyrmm açıkcası müjdeyiiKIZLAAAAAAAAAAR Forever07 HAMİŞŞŞŞ
canım benm sag salim kucagına al
okadr dua ettin ve istedinki Rabbim sana nasip etti kalbinin temizligi bu
Allah her isteyene tattırsın bu duyguyu,
Gerçekten mi çok ama çok sevindim onun için sesi soluğu çıkmıyor tebrik ederim canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum darısı olmayan ardaşalara inşallah tabi banadaKIZLAAAAAAAAAAR Forever07 HAMİŞŞŞŞ
Canım watsapp grubumuz var 7/24 haberlesiyoruz kendisi de gelip teyit edicektir zatenya nerde bu kız sen nasıl öğrendn canm maşallh ne güzel ama foreverdan duymk istyrmm açıkcası müjdeyii
Canım watsapp grubumuz var 7/24 haberlesiyoruz kendisi de gelip teyit edicektir zaten
yalan yanlıs bilgi yok yani :)
KIZLAAAAAAAAAAR Forever07 HAMİŞŞŞŞ