Merhaba hanımlar benim bat günüm bugün test yapamıyorum korkudanİyi pazarlar millet
Batları gelen hatunlar testlerinizi bekliyoruz
Sanki yeni hamişlerimiz olacakmış gibi geliyor bana
Hadi bakalım pamuk idrarlar testlere
Merhaba hanımlar benim bat günüm bugün test yapamıyorum korkudankırmızılar gelicekmiş gibi sanki şuan beklemedeyim yarın sabah yaparım benim zaten adet sorunlu ne zaman olacağı belli olmuyor ama bu ay yumurta takibi ile 21 kasımda çatlatma iğnesi oldum normalde regl gelmesi gerekiyordu bugün bakalım hayırlısı ,kızlar hiç umudum yok açıkçası normalden geç çatladı çünki yumurta hayırlısı artık .benim beklemem bu yönde benimle batı aynı olan arkadaşların durumu ne merak ediyorum kızlar nasılsınız
Merhaba hanımlar benim bat günüm bugün test yapamıyorum korkudankırmızılar gelicekmiş gibi sanki şuan beklemedeyim yarın sabah yaparım benim zaten adet sorunlu ne zaman olacağı belli olmuyor ama bu ay yumurta takibi ile 21 kasımda çatlatma iğnesi oldum normalde regl gelmesi gerekiyordu bugün bakalım hayırlısı ,kızlar hiç umudum yok açıkçası normalden geç çatladı çünki yumurta hayırlısı artık .benim beklemem bu yönde benimle batı aynı olan arkadaşların durumu ne merak ediyorum kızlar nasılsınız
Benimde bugün ama 15 aydır testler hep negatif olunca artık bende korkar oldum test yapmaya beklemedeyim inşallah gelmez kırmızılar :)
Ay kızlar yapsanıza testlerikırmızıları görürseniz zaten moral bozulacak ki inşallah gelmez. Ama test yaparsanız ve varsa bişeyler önceden öğrenip hepimiz sevindirik oluruz
Ay hadi inşallah bebek haberleri gelsin benim bata daha çok var 20 sinde sizlerle mutlu olalım bari
Yarın burası bebiş haberleriyle dolsun inşallahAminn inşallah hepimiz alırız müjDelerimizi gelir tez vakitte bebişlerimiz :) yarına yapcam test tabi gelmezse kırmızılar :)
İnşallah canım aynen öyle hakkımızda hayırlısı gelmesin kırmızılarBenimde bugün ama 15 aydır testler hep negatif olunca artık bende korkar oldum test yapmaya beklemedeyim inşallah gelmez kırmızılar :)
inşallah canım ağzından bal damlıyorYarın burası bebiş haberleriyle dolsun inşallah
Allah hepimize hamile kalmayı ve bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin
Ama bu topic gerçekten çok uğurlu görceksiniz bak hepimiz patır patır hamiş olcaz
Yarın buralar çift çizgili testlerle dolsun kızlar
Kuzum yerleşme kanaması herkeste olmaz. Zaten çok iyi bir şey degil :) allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah:) kendini çok yorma. 7 hafta civarı bulantı başlayabilir ama inşallah olmaz. Folik asit almayi ihmal etme canım.inşallah canım sizinde bu duyguyu tatmanızı çoook istiyorum
ben iyiyim ya bugn yemek falan yaptm mutfakta bayaa ayakta kaldm belim ve bacaklarm çok ağrıdı şuan korkudan yataktan çıkmıyormyanlız bende yerleşme kanaması olmadı hiç . herkeste oluyor mu acaba ?
canm amiin çok teşekkür ederim :) folic asit 3-4 aydır düzenli kullanıyrdum zaten ve hala devam ediyorum şükr bugün çok rahatım hiç bir sorunm yok :) inş mide bulantım hiç olmaz yaa Çinde akrabam da yok kim bakcak kocama , adamcağız yumurta bile kıramazKuzum yerleşme kanaması herkeste olmaz. Zaten çok iyi bir şey degil :) allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah:) kendini çok yorma. 7 hafta civarı bulantı başlayabilir ama inşallah olmaz. Folik asit almayi ihmal etme canım.
geldimmmm haftasonu yogundm giremedim canm ya hoşgelmişsin topiğe
Hayırlısı olsun canım üzülme... Ben bu ay ovu test kullanmaya başladım ama valla hiçbişey anlamadım. Sabah yaptığım koyu renk çıkıyo akşam yaptığım silik. Bildiğin gebelik testi gibi. 2 çizginin rengide aynı olunca yumurtluyosun demek. Kullanan çok var forumlardan da takip et istersen. Ben 20 ovu+5 gebelik testini 20 liraya aldım n11 den.Kizlar ben kirmizi kartla oyun disi oldumovulasyon testi kullanayim diyorum bu ay ama nasil kullanilir faydasi var mi hiçbir fikrim yok
Günaydın kaderdaşımkızlaaaar günyadın güzel bi hafta olur insallaah bol bol hamiş haberli bi hafta olsn
Adet belirtisi var mı? Dündü senin bat dimi?Günaydın arkadaşlar test yaptım negatif
kız tam kaderdaş olduk bakalm ay sonu nolcakGünaydın kaderdaşım
Yok mu bebiş haberi verecek yaaaa yine hep beraber sonraki aya mı kaldık?
Evet canim allaha dua edip hayirlisini diliycez elimizden gelen bu ben de alayim o zaman da bakalim ne zaman yumurtluyormusum hayaller ocaga kaldi hayırlısıyla. .. hangi markayi kullaniyosun ovudaHayırlısı olsun canım üzülme... Ben bu ay ovu test kullanmaya başladım ama valla hiçbişey anlamadım. Sabah yaptığım koyu renk çıkıyo akşam yaptığım silik. Bildiğin gebelik testi gibi. 2 çizginin rengide aynı olunca yumurtluyosun demek. Kullanan çok var forumlardan da takip et istersen. Ben 20 ovu+5 gebelik testini 20 liraya aldım n11 den.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?