- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
Sen daha test yapmadın mı hı?inşallah umudun bebiş olsun ve mucizen tutunsun sana bu ay sana
Taktım sana kızııımmmm o test yapılacak o kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen daha test yapmadın mı hı?inşallah umudun bebiş olsun ve mucizen tutunsun sana bu ay sana
Hadi hayırlısı inşallah kuzumBu ay sonunda değerleri yenilenecek esimin simdiden heycan bastı sakin olim diyorum ama olamiyorum bunun bir püf noktasi varmi kizlar
KankiiiiiSen daha test yapmadın mı hı?
Taktım sana kızııımmmm o test yapılacak o kadar
hadi rabbim hayırlısını nasip etsin inşalllahhhh hamişsindirrKankiiiii
yarın sabahtan yapcam bakalım ilk testi, kırmızılar gelmezse tabi
bugün 26. günüm
Ay inşallah bitanemhadi rabbim hayırlısını nasip etsin inşalllahhhh hamişsindirr
Hadi inşallah olmazsın kuzucum. Sabah hemen watşaptan ve burdan fotosunu atarsın artıkKankiiiii
yarın sabahtan yapcam bakalım ilk testi, kırmızılar gelmezse tabi
bugün 26. günüm
Üzülmek yok hayırlısı olsun bi dahaki aya tutar inşallah. İnşallah gelecek bebişlerimiz onlarda hazırlık yapıyolarmr kızlar dün giremedim Forever07 göz yaşlarımdan anladğınz gbi umutlarım yine bi daha ki aya kaldı
bu kadar tam seni yazdım bendemr kızlar dün giremedim Forever07 göz yaşlarımdan anladğınz gbi umutlarım yine bi daha ki aya kaldı
Hadi inşallah olmazsın kuzucum. Sabah hemen watşaptan ve burdan fotosunu atarsın artık
sabah işe gelemden test yaptım tabii ki koca bi negatf niye yaptysam sanki 9 gbi de adetim geldi iştee aylardır hep umutlarm baska aylara sarkıyo şuan gerçketen hiç ii değilim nasip diyorum vardr bi hayr ama gönlüme geçmiyo iştee amin inşaalh Rabbim herkesn yüzünü güldürsünn inşallhbu kadar tam seni yazdım bende
pıffffffffffffffffffffffff demek geldi kırmızılar he....
şşşşşşşş ağlama ama şükür ki regl oluyoruz kuzum napalım nasip inşallah önümüzdeki aya gelir mucizen, Rabbim güldürsün inşallah tez vakitte
moralini bozma lütfen üzülüyorum...
sabah işe gelemden test yaptım tabii ki koca bi negatf niye yaptysam sanki 9 gbi de adetim geldi iştee aylardır hep umutlarm baska aylara sarkıyo şuan gerçketen hiç ii değilim nasip diyorum vardr bi hayr ama gönlüme geçmiyo iştee amin inşaalh Rabbim herkesn yüzünü güldürsünn inşallh
canmmm cokk tebrik ederimm çok sevndm senin adına bize de duat bi dahaki aya inşallh bzmde olsun hayrlısıylaaÇook sağol canım benim amin amin çok amin :) akraba falan yok sadece burda edindiğimiz arkadaşlarımız var işte çok şükür bi kaç Türk aile ve Türk öğrenciler var :)
inşallah canm toparlamam gerek bırakmasın Rabbim gölünün güzelliğine göre versinAynen demkki bebeişin için hayırlı vakti şimdi değil
Hayırlı vakitte gelecek inşallah ve o vakit diliyorum tez vakit olsun balım...
okuyabildiğin duaları oku, bir abdest al, rabbim inşirah versin gönlüne güzel yüreğine inşallah
aynı şeyi bende yaşıycam gibime geliyor... toparla kendini haydi sende beni toparlıycan bak
muck muck
Yok canimcim kirmizilar gelmedi ama bugün bi tuhafim arada adet olucakmisim gibi oluyor bide midem gazla dolu. Ben pazartesi yapayim da husrana ugramayayim diye dusunuyorum cunku gecen ay test aldim yapicam diye sabahina kirmizilar geldi yaparsam eger paylasirim sizinle canlarberen20 tatlım ve dertlikederli tatlişkom
yarın sabah benle beraber test yapmaya varmısınız
üçümüzde 7 Aralık...
kırmızılar gelmedi dimi ve gelmezse inşallah
Amin cümlemizin canım beniminşallah canm toparlamam gerek bırakmasın Rabbim gölünün güzelliğine göre versin
Yok canimcim kirmizilar gelmedi ama bugün bi tuhafim arada adet olucakmisim gibi oluyor bide midem gazla dolu. Ben pazartesi yapayim da husrana ugramayayim diye dusunuyorum cunku gecen ay test aldim yapicam diye sabahina kirmizilar geldi yaparsam eger paylasirim sizinle canlar