tamm kuzum hep yazcam güzel yürekli ağzı dualı arkadaşım ve bütün arkaşlar.
Canım olmıcak diye birşey yok ne mucizeler var bir bilsen :) çok dua et Rabb'ime sürekli hatırlat kendini bil ki Rabbim duaları hiç bir zaman geri çevirmez . Sadece duanın kabul olacağı gün daha gelmemiştir . Sen sürekli dua edip Rabb'ime kendini hatırlat ki duanın kabul olduğu güne yaklaş :) inanıyorm ben olacak sen de İnan olur mu :)aslında kimse moralimi bozmadı kendimden başka rabbimden gelene bişey denmez araştırdım ve bugün ablamı cumalaşmak için aradığımda anladımki evet benim çocuğum olmuyor sanırımda olmıcak tedavi sürecini araştırdım aman allahım tam bir sıkıntı tabi beynim bulandı emen formu açtım sonra bir anda mutlu oldum ama tabi ara ara olmama ihimalini düşünüp sarsıyorum kendimi
Canım ben yazmıştım bilgileri bir daha yazmam gerekiyormulistemizin güncel hali hatunlar
hamiş sayımız bir arttı şükür mevlaya
her geçen gün artsın inşallah, çalışmalara devam hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum
kızlar bilgilerinizi iletin yaş ve ne kadar süredir denediğinizi ekleyeyim
@beren20 sen yazmıştın tatlım ama unuttum tekrar yazarmısın kuzum
hayırlısıyla tez vakitte olucak inşlalh ve sen neden bu kadar üzmüşüm kendimi diceksinaslında kimse moralimi bozmadı kendimden başka rabbimden gelene bişey denmez araştırdım ve bugün ablamı cumalaşmak için aradığımda anladımki evet benim çocuğum olmuyor sanırımda olmıcak tedavi sürecini araştırdım aman allahım tam bir sıkıntı tabi beynim bulandı emen formu açtım sonra bir anda mutlu oldum ama tabi ara ara olmama ihimalini düşünüp sarsıyorum kendimi
yok kuzum ekledim seni listeyeCanım ben yazmıştım bilgileri bir daha yazmam gerekiyormu
yok kuzum ekledim seni listeye
1. sayfaya baktığnzda ilk msjda görebilrisiniz
Ay inşallah canım güzel haberlerinizi bekliyorumm hayırlısıyla :)Tamam gördüm şimdi aynı gün olan iki arkadaş varmış sende 7 de inşallah güzel haberleri peşpeşe veririz canımm
Sağol canım inş. Ama bende belirti diye bişey kalmadı bakalım 6 sında regl olmazsam inş 2 gün geçsin bari öyle test yapalımAy inşallah canım güzel haberlerinizi bekliyorumm hayırlısıyla :)
Merhaba listeye benide ekleyebilirsin bat 30 aralik 3.ay ve yas 33listemizin güncel hali hatunlar
hamiş sayımız bir arttı şükür mevlaya
her geçen gün artsın inşallah, çalışmalara devam hayırlı güzel haberlerinizi bekliyorum
kızlar bilgilerinizi iletin yaş ve ne kadar süredir denediğinizi ekleyeyim
@beren20 sen yazmıştın tatlım ama unuttum tekrar yazarmısın kuzum
32 yaşındayım. 2 .denemem olacak. 3yıldır evliyim, vajinusmustan yeni kurtuldum. beklenen adet tarihim:7 aralık.. inş bebiş haberi veririm.
Bende de bat gününden bi gün önce tüm belirtiler kesildi sadece çok sık tuvalete gidiyordum ve hala çok sık gidiyorum ay birazcık su içsem karnım patlıcak kadr tuvaletim geliyor . Ama herşeyiyle güzel ya Rabbim size de nasip edecek inşallahSağol canım inş. Ama bende belirti diye bişey kalmadı bakalım 6 sında regl olmazsam inş 2 gün geçsin bari öyle test yapalım
Meraba canım hakkında hayırlısı olsun inşallah :)Merhaba listeye benide ekleyebilirsin bat 30 aralik 3.ay ve yas 33
Amin canim inşallah tesekkur ederimMeraba canım hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Ay bende ilk evlendiğim bir buçuk ay vajinusmustum çok şükür eşimin yardımıyla atlattım . Allah düşmanımın bile başına vermesin ayrıca Gözün Aydın canm kurtulduğuna sevindim inşallah bu ay da karnın bebişle dolar da daha çok seviniriz32 yaşındayım. 2 .denemem olacak. 3yıldır evliyim, vajinusmustan yeni kurtuldum. beklenen adet tarihim:7 aralık.. inş bebiş haberi veririm.
Aramıza katılmana çok sevindim burası benm için uğurlu oldu umarım senin ve diğer batı yaklaşmış arkadaşlarım için de uğurlu olur :) allahım gönlünüze göre versin inşallahAmin canim inşallah tesekkur ederim
çok teşekkür ederim valla 3 yıl resmen akıl tutulmasından malak gibi beklemişim :) tövbe:) illa parayı dr a bayılınca açıldı hanımefendi hazretleri:) ve kurtuldum...Ay bende ilk evlendiğim bir buçuk ay vajinusmustum çok şükür eşimin yardımıyla atlattım . Allah düşmanımın bile başına vermesin ayrıca Gözün Aydın canm kurtulduğuna sevindim inşallah bu ay da karnın bebişle dolar da daha çok sevinirizsenin bat Forever07 ile aynı zamanda
Ilahiçok teşekkür ederim valla 3 yıl resmen akıl tutulmasından malak gibi beklemişim :) tövbe:) illa parayı dr a bayılınca açıldı hanımefendi hazretleri:) ve kurtuldum...
evetForever07 ile aynı:) forever naptın bu ay ? test denemen oldu mu? inşallah mutlu haberleri veririz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?