hımmm benim 5 gün leke gelsede sonrası güldür güldürcanım bu leke için dr. okadar dedim ne geçirir dedi birsey geçirmez senin adetin böyle oluyor dedi ama bende birden sökmesini istiyorum ama olmuyor....inşallah hayırlısı olur canım benimde en son ramazanda öyle olmuştu 5 gün lekem gelmişti kesimişti sonra dr.gittim söktürücü verdi sökmüştü silk ve son oydu galiba evlenince insanda farklı şeyler oluyor artık neden bilmiyorum.canım yok bugundu adetim canım
Yani bende eğer hamile kalırsam kalp atışını duyana kadar söylemeyi tercih etmiyorum.
Şemsime canim ismimayşegül---özge---pınar--hazal---büşra
beren20 beren mi tatlım
bak dua edilecek ismimize
Allah razı olsun annelerin ballısı
kız sen annemi olcan şimdiinşallah hayırla ve sağlıcakla
Amin canm benm inşallahAllah şükrünü artırsın canım benim
hep mutlu olun inşallah
ailelere süpriz o zaman hadi inşallah hayırlısıyla ve sağılcakla
Şemsime canim ismim
Güneş gibi , güneşe benzeyen demekmiş farscadadeğişikmiş ismin kuzum
anlamı ne acaba
şemsiye diyesim geldi kız
süpermiş anlamı balım, ben ilk kez duydumGüneş gibi , güneşe benzeyen demekmiş farscada
Yok canim benim ne darilmasi cok alustim böyle karisikliklara hele bi de ogretmen olunca. Insan sana darilabilir misüpermiş anlamı balım, ben ilk kez duydum
seviyorum böle değişik isimleri
şaka yaptım bu arada kuzum darılmadın inşallah
Aaaaa ne kadar değişik bir isimmiş. Ben de ilk defa duydum. Yalnız anlamı çok güzelmişŞemsime canim ismim
demek öğretmensin ne öğretmeni kuzum, geçmiş öğretmenler günün kutlu olsunYok canim benim ne darilmasi cok alustim böyle karisikliklara hele bi de ogretmen olunca. Insan sana darilabilir mi
yavrum yaş kaçtı senin ne zamndır çalışıyrdunuz bebişe listeye ekliycemYok canim benim ne darilmasi cok alustim böyle karisikliklara hele bi de ogretmen olunca. Insan sana darilabilir mi
Türkçe ogretmeniuim teşekkür ediyorum tatlim. Yeme beni ama...demek öğretmensin ne öğretmeni kuzum, geçmiş öğretmenler günün kutlu olsuniyiki varsınız
ben seni yicem ama ne zaman bilmem
Türkçe ogretmeniuim teşekkür ediyorum tatlim. Yeme beni ama...
listemizin güncel hali hatunlarMerhabalar hatunlar
Anne olmak isteyen hatunlar
Aralık ayı tüm anne olmak isteyen hatunların karınlarının dolduğu ay olsun inşallah
Yüce rabbimiz kimsenin kucağını karnını boş koymasın, hayırla ve sağlıcakla anne ve adayları olalım inşallah
bu benim ilk konum burdagüzel bir tesadüf sebebi ile açıldı inşallah bu tesadüf tevafuk olsun mutluluk olsun bebiş olsun geçen ayda istiyodum ama bu ay daha çok çok istiyorummm
konu başlığından da anlaşıldığı üzre benim BAT 7 Aralıkgelen arkadaşlardan BAT alıp ilk sayfadan takip edebilceğiz
Haydi buyrun geliN hatunlar heyecan ve aşk dolu bekleyişlerimiz birlikte olsun sağlıklı ve hayırlı bebişlerimiz olsun inşallah
@smnmrn 2. ayında hamiş kaldı
@bebegim seni bekliyorum
xiexie 4. ayında hamiş kaldı
onlar artık çok şükür hamişilk olarak bize uğr getircek ve dua edicekler inşallah
ilk bat listemizbatlarınız hamişlik olsun inşallah " Semiun garibun"
Her şeyin sırrı " Sabırdır " . .
- @darkgirl1906 6 aralık
Hijyenik 6 aralık - yaş 24 - 2,5 sene - @Aicha zeynep 6 aralık - yaş 34 - 3,5 sene -2. bebiş
Forever07 7 aralık - yaş 27 - 2. ay beren20 7 aralık - ?? kimmimmm 9 aralık - yaş 27 - 1 sene - @yeniden09 9 aralık - yaş 27 - 7 ay
simarik83 20 Aralık - yaş 32 - 3. ay - @ilk heyecan 20-21 Aralık
- @bglm 21 Aralık
- @Beyazmelek16 23 Aralık
- @yagmur1978yagmur
- @Hnf sllms
- @xruyax 30 aralık - yaş 28 - 3. ay
- @Esaskiz43 ? - yaş 24 - 2,5 yıl
- @Zeroselo - yaş ? - 1,5 yıl
Acıya sabredersin adı " metanet " olur ,
Açlığa sabredersin adı " oruç " olur ,
İnsanlara sabredersin adı " hoşgörü " olur,
Duygulara sabredersin adı " Gözyaşı " olur ,
Özleme sabredersin adı " hasret " olur ,
Sevgiye sabredersin adı " Aşk " olur ..!
BAT'a sabredersin Adı "BEBİŞ" olur
33 yasindayim gercek anlamda 2. Deneme olacakyavrum yaş kaçtı senin ne zamndır çalışıyrdunuz bebişe listeye ekliycem
İkimzinde 2. ay ve 7 aralık33 yasindayim gercek anlamda 2. Deneme olacak
Olmaz 27 sin senForever07 kuzum yaşım 29 ama mutlu oldum görünce yaşımı gerçi yaş takıntım yok ama :) rabbim aratmasın tez elden bizede naip etsin evlatların en hayırlılarını sabah moralim öyle bozuktı forma girdim içimi dökeyim diye arkaşlardan birinin hamileliğini gördüm mutlu oldum kendim hamiş olsam bukadar sevinirdim iyiki varsınız ya yoksa bu sancılı süre geçmezdiii SEVİYORUMMM BEN SİZİİİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?