Bizim 3. denememiz olcaknezamndan beri istiyosunz ne kadrdır bekliyosunuz kızlar????
Geliyo vallahi geliyooooÇinde şuan saat akşam 10 oldu ve ben hala adet olmadım noluyo acaba neden gecikti şaşkınım valla ilk defa adetim gecikiyorkarnm adet olcakmışm gibi ağrıyor iki gündür ama gelen giden yok sadece akıntım var Forever07
Pis kandırıkçı yaktın yıktın bütün umutlarımızı söndürdün. Umut tacirisin seeeeeennnnbendim o ama malesef adet oldum bugun :) okadr belirtiye ragmen tutturamadık
kızlar diyorum ki listemize yaş ve ne süredir denediğimizi de yazalım ve kaçıncı bebiş olcağınınezamndan beri istiyosunz ne kadrdır bekliyosunuz kızlar????
Pis kandırıkçı yaktın yıktın bütün umutlarımızı söndürdün. Umut tacirisin seeeeeennnn
Mantıklı katılıyorumkızlar diyorum ki listemize yaş ve ne süredir denediğimizi de yazalım ve kaçıncı bebiş olcağını
ne dersiniz
kizzz pinaaa nerdesn sen watsapa da bak ara araPis kandırıkçı yaktın yıktın bütün umutlarımızı söndürdün. Umut tacirisin seeeeeennnn
Slm kızlar nasılsınız bende belirti çok ama bakalım hayırlısı yaş 34 , bir kızım var 8 yaşında ve 3.5 senedir uğraşıyoruz ama kısmet olmadı inşallah bu ay tutar 2 tüp bebek transferi ve 3. Yumurta takibim buda olmazsa kısmet değilmiş deyip bırakıcam artık bu arada bat 6 ve test negatif bugün yaptımkızlar diyorum ki listemize yaş ve ne süredir denediğimizi de yazalım ve kaçıncı bebiş olcağını
ne dersiniz
Ayniyiz kuzuuuu insallah guzel haberler veririz benimde akintim var agrim var baska da bisiyim yokÇinde şuan saat akşam 10 oldu ve ben hala adet olmadım noluyo acaba neden gecikti şaşkınım valla ilk defa adetim gecikiyorkarnm adet olcakmışm gibi ağrıyor iki gündür ama gelen giden yok sadece akıntım var Forever07
24 yasindayim 2.5 yillik evliyim iki dusgum var kan pihtilasmasi var bende igne kullancam nasip olursaeveettt aynen yazalım kızlar böylee bilgilerimzi..
24 yaşındayım 3 senelik evliyim 2.5 senedir istiyoruz 2 düşüğüm varrrr hsg spermiyogram vs. yaptrdık hamd olsun bi problemmz çıkmadı... 2.düşüğümden sonra pıhtılaşma testi yaptrdk ve kanımda puhtılaşma olduğundan ilaç iğne kullanmam gerekiyoo bebiş doğana kadar inşallah bebeği sağlıkla bnmle olurda bn razıyımmm herşeyeee
yarışmacı arkadslara başarılar dilerimmmForever07
nasil akinti? beyaz mi? benim adetten once beyaz akintim olur o da adetin geldiginin habercisi olur. insallah sizde oyle birsey olmazAyniyiz kuzuuuu insallah guzel haberler veririz benimde akintim var agrim var baska da bisiyim yok
o zaman kalkıyoruz göbek atıyoruz canım kızlar hadi topiccen halaya
oh yandan yandan
eller havaya, bir sağa bir sola, çalkala çalkala bir sağa sola
kopun bakem
sesi güzel olan kim o şarkı söylesin
bebek geliyor bebek geliyor diye
eşin test getirmicek mi ya
çıkar artık çizgi
23 yaşındayımkızlar diyorum ki listemize yaş ve ne süredir denediğimizi de yazalım ve kaçıncı bebiş olcağını
ne dersiniz
Geliyo vallahi geliyoooo
ay inşallah yahemde çinden geliyo iyimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?