hamilelik testi almıcam zaten göremiyorm boşa harcıyorum olurda geçikirse kan testine giderimiyiki bi müjde verecektik yavvv
napalım hayırlısı bebeğimnasip böleymiş bu ay için
moral bozmak yok nasip kısmet inşallah 2016 ya hamiş girceksin
sen test siparişlerini ver şimdiden
Merhabalar hatunlar
Anne olmak isteyen hatunlar
Aralık ayı tüm anne olmak isteyen hatunların karınlarının dolduğu ay olsun inşallah
Yüce rabbimiz kimsenin kucağını karnını boş koymasın, hayırla ve sağlıcakla anne ve adayları olalım inşallah
bu benim ilk konum burdagüzel bir tesadüf sebebi ile açıldı inşallah bu tesadüf tevafuk olsun mutluluk olsun bebiş olsun geçen ayda istiyodum ama bu ay daha çok çok istiyorummm
konu başlığından da anlaşıldığı üzre benim BAT 7 Aralıkgelen arkadaşlardan BAT alıp ilk sayfadan takip edebilceğiz
Haydi buyrun geliN hatunlar heyecan ve aşk dolu bekleyişlerimiz birlikte olsun sağlıklı ve hayırlı bebişlerimiz olsun inşallah
@smnmrn
@bebegim seni bekliyorum
onlar artık çok şükür hamişilk olarak bize uğr getircek ve dua edicekler inşallah
ilk bat listemizbatlarınız hamişlik olsun inşallah " Semiun garibun"
Her şeyin sırrı " Sabırdır " . .
Esaskiz43 1 aralık xiexie 1 Aralık - @Zeroselo 5 aralık
- @darkgirl1906 6 aralık
Hijyenik 6 aralık - @Aicha zeynep 6 aralık
Forever07 7 aralık - @beren20 7 aralık
kimmimmm 9 aralık - @yeniden09 9 aralık
- @simarik83 20 Aralık
- @ilk heyecan 20-21 Aralık
- @bglm 21 Aralık
- @Beyazmelek16 23 Aralık
- @yagmur1978yagmur
- @Hnf sllms
xruyax
Acıya sabredersin adı " metanet " olur ,
Açlığa sabredersin adı " oruç " olur ,
İnsanlara sabredersin adı " hoşgörü " olur,
Duygulara sabredersin adı " Gözyaşı " olur ,
Özleme sabredersin adı " hasret " olur ,
Sevgiye sabredersin adı " Aşk " olur ..!
BAT'a sabredersin Adı "BEBİŞ" olur
bencede kuzum o parayla bi çocuk sevindirilir, duası alınır ve daha kıymetli olurhamilelik testi almıcam zaten göremiyorm boşa harcıyorum olurda geçikirse kan testine giderim
kızlarrr hiç belirtiye aldanmayın belirtiye göre ben 9ay sonra doguruyordum :)
pazar sabahı beraber test patlatalım o zaman ne dersinnorml testcnm bnde senn gbi düşünüyorm diğerinide bat geçince diye ama durucam ya pazr sabh yapcm gbi
aynen canım bekliciiiiz artık bu ay biraz daha sıkı calısacııımbencede kuzum o parayla bi çocuk sevindirilir, duası alınır ve daha kıymetli olur
belirtilere bişy diyemiyorum halen şaşkınım bu kadar olur yani
rüyalarnasip hayırlısı böylemiş elbet var bir zamanı balım benim
çalış tabi işin neaynen canım bekliciiiiz artık bu ay biraz daha sıkı calısacııım
okey to benm çıkmıcağı kesin alıştım ki ben negatif görmeyeeepazar sabahı beraber test patlatalım o zaman ne dersin
inşallah gelmezse kırmızılarımız tabi
çıkmazsa morall bozmak yok ama ona göre
dimi hadi en yakın sensin ins sende vardırçalış tabi işin ne
çalış ki bebiş olsun sağlıcakla ve hayırla inşallah
bendim o ama malesef adet oldum bugun :) okadr belirtiye ragmen tutturamadıkslm kızlar nasılsınız bu arada sanırım birilerindenForever07 müjdeli haberler gelcek sanırım inşallah bebiş vardır başka haber vercek bat geçen varmı
ikimzde pozitif görürüz inşallah yavokey to benm çıkmıcağı kesin alıştım ki ben negatif görmeyeee
selam tatlım sağolsun kırmızları bütün süprizi bozduslm kızlar nasılsınız bu arada sanırım birilerindenForever07 müjdeli haberler gelcek sanırım inşallah bebiş vardır başka haber vercek bat geçen varmı
umut herzamn var tatlımmm olucak olucak inşaallahikimzde pozitif görürüz inşallah yav
iyi düşünelim güzel düşünelim
güzel bebişlerimiz olsun olmaz mı tatllişko
hadi inşallah hayırlısyla ve sağlıcaklaumut herzamn var tatlımmm olucak olucak inşaallah
olsun kuzum önümüzdeki maçlara bakarız dert etme rabbim daha fazla aratmasınbendim o ama malesef adet oldum bugun :) okadr belirtiye ragmen tutturamadık
aaaaaa bak şimdi okudum üzüldümmm neyse hayırlısı yaselam tatlım sağolsun kırmızları bütün süprizi bozdu
utanmadan bide erken oldu
amin canm ya bir an önce olsunda cok beklemeelim artık :)olsun kuzum önümüzdeki maçlara bakarız dert etme rabbim daha fazla aratmasın
Çinde şuan saat akşam 10 oldu ve ben hala adet olmadım noluyo acaba neden gecikti şaşkınım valla ilk defa adetim gecikiyorkarnm adet olcakmışm gibi ağrıyor iki gündür ama gelen giden yok sadece akıntım var Forever07
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?