- 12 Kasım 2015
- 123
- 137
ayy insallah hep birlikte haberlerimizi paylasip gulelim insallah
Sende bebiş haberi Verde güldür bizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy insallah hep birlikte haberlerimizi paylasip gulelim insallah
Sende bebiş haberi Verde güldür bizi
Ayniymis gunlerimz senle hadi bakalim.bende olmadim henuz :)ben hala adet olmadım ama karnım ve kasıklarım ağrıyor iki gündür arada. 4 gündür de göğüslerim ağrıyor normal adet zamanımdaki gibi . bugün de adet olmassam süper Forever07
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım benim hadi inşallah dilediğimiz olurAyniymis gunlerimz senle hadi bakalim.bende olmadim henuz :)
inşalah 40 kere söyleyince olurmuş ya bebişlerimz gelsn bu ay biz bekliyoruzzzzinşallah batdaşım hayırlısyla ve sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inşallah
azıcık kapılsak nolur ki çok mu üzülürüz üzülmeyiz be nasip deriz hayırlısı deriz
hadi kapılalımmmm bebiş geliyor bebişşş inşallah
ben hala adet olmadım ama karnım ve kasıklarım ağrıyor iki gündür arada. 4 gündür de göğüslerim ağrıyor normal adet zamanımdaki gibi . bugün de adet olmassam süper
Ayniymis gunlerimz senle hadi bakalim.bende olmadim henuz :)
inşallah kuzucukkayy insallah hep birlikte haberlerimizi paylasip gulelim insallah
kız çinli hadi bi test yap beya inşallah hamişsindir balımben hala adet olmadım ama karnım ve kasıklarım ağrıyor iki gündür arada. 4 gündür de göğüslerim ağrıyor normal adet zamanımdaki gibi . bugün de adet olmassam süper Forever07
kızlar çok heycanlıAyniymis gunlerimz senle hadi bakalim.bende olmadim henuz :)
hoşgeldin annelerin tatlısııkızlarrrr herkese günaydınnn
nasılsınız bakalım özledim sizi bi uğrayım dedim. güzel haberler varmı bakalım 3. kim oldu
inşallah kuzucukk
hoşgeldin annelerin tatlısıı
özletiyosun ama kendinii gel arada uğra yalnız bırakma bizi, dua ediyosun dimi
henüz haber yok ablam merakla heyecanla aşkla bekliyoruz
sen nasılsın bebişin nasıl
hastalığımdan yeni yeni kurtuluyorum. bebiş iyi kalp atışını dinledik cumartesi başka doktorada gideceğim. gittiğimi beğenmedim.
tünaydın bebitooooGunaydinnnn hatuncuklar
erken test mi yoksa gebelk normal miben yarın sabah TEST yapıyım mı yapmıyımı 30 günde adet oluyorm yarın 27.gün yani 3 gün var bata ama çok sabırszlanıyorummmmm bişe diyn
belirti olunca noluyo ki sanki tatlım boşver belirtiyi sen gelmesin kırmızılar o önemli bebiş gelsin inşallahYa neden benim hicbi belirtim yok ya
norml testcnm bnde senn gbi düşünüyorm diğerinide bat geçince diye ama durucam ya pazr sabh yapcm gbierken test mi yoksa gebelk normal mi
bekle bence yav yada iki taneydi
birini yarın sabah yap birini de bat geçince en mantıklısı
gunaydın kızlarrr bidahaki aya kaldı umutlar :)