bak sennnnnnnn ne demek söylemem
darısıda bize ozamn batdaşımminşallh hafif göğüslerim sızlıyo ama kapılmıcam bu belirtlere adette gelebilirbak sennnnnnnn ne demek söylememsıkarım seni böle sölersin
kuzum ben değil batları yakın olanlardan bi hatun çok tatlı ballı hatun
bize yakında müjde vericek inşallah
inşallah batdaşım hayırlısyla ve sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inşallahdarısıda bize ozamn batdaşımminşallh hafif göğüslerim sızlıyo ama kapılmıcam bu belirtlere adette gelebilir
yooo sende kimsin yeni geldiniz galibao benmiyimyakindir insallah gelir haberler
inşallah yerleşme leksidir hayırllsıyla diyelim...bakalım bir iki güne sökmezse kesilirse yerleşme lekesi derim ama suan hiç bisey diyemiyorum
Inşallah canım beniminşallah yerleşme leksidir hayırllsıyla diyelim...
ya nasil gaz veriyorsun :) keske bu coskuya bebis gelseeeeinşallah batdaşım hayırlısyla ve sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inşallah
azıcık kapılsak nolur ki çok mu üzülürüzüzülmeyiz be nasip deriz hayırlısı deriz
hadi kapılalımmmm bebiş geliyor bebişşş inşallah
Bugun az once test yaptim cikmadi bisi. Ovulasyon testi yapmistim bu ay o gublerde de gun asiri iliski oldu olur saniyodum. Ovulasyondan sonra ondortgun sonra adet olundugu goz onune alinirsa adetime iki gun var. Off keske dusuklerimin pesine yapsaydim ara vermeseydimbat ne zamandı?
Benim işim gaz vermek tatlım :) :)ya nasil gaz veriyorsun :) keske bu coskuya bebis gelseeeeama bende kapilmak istemiyorum hayallere sonra olmayinca hayal kirikligi oluyor. bakalim son 8, insallah kirmizilar gelmezzz
Ay hadi inşallah yaForever07 canım hala hiç bisey yok akıntım normale döndü ayyyyy nasıl bir duygu bu allahım ben 3 gün nasıl beklicem şimdi adet günümü
ilahi guldurdun beniBenim işim gaz vermek tatlım :) :)
Gazınız çok olsun ki bebiş geleceğini anlayalım bizde değil mi :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?