Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun canım ya bi sonraki batta görmeyiz inşallah kırmızıları. Çalışmaya devamGünaydın kızlar sabah itibariyle kırmızıları gördüm malesef. Yeni batı söylerim sonra. Belirtilere takılmayın ve hayal kurmayın derim bn kendinize iyi bakın
Olmaaaaa tut içindeeeeeeeeeçinde akşam oldu saat 17:30 ama ben hala adet olmadım fakat kasıklarımda ağrılar var olcam sanırm
hayırlısı ya.. hayırlı zaman ise gelsin bebiş yok değil ise beklerim sabırlaOlmaaaaa tut içindeeeeeeeee
yerleşme kanaması olabilir mi?kızlar daha batıma 4 gün vardı bugun nokta nokta leke geldi kahverengi hiç böyle olmazdım şaşamaz tam günümde lekem gelirdi bana yardım edin neyim var acaba
bat ne zamandı?Hicbi belirti yok bende ya elim gogsumde geziorim resmen bi ara kasik batmam oluyo gecio. Onceki tecrubelerime dayanarak ne halsizlik var ne bel agrisi ne gogus dolmasi gelir benim kirmizilar yane. Neyse yapcak bisi yok kucagima alabilcegim bebegimi nasip etsin rabbim bana yine kaybetmek istemiorum
ben hiç böyle olmazdım şaşmaz benim günüm ne stres ne başka seyler pek etkilemedi şuana kadar bugun hiç beklemediğim anda leke gördüm damla damlayerleşme kanaması olabilir mi?
bakalım bir iki güne sökmezse kesilirse yerleşme lekesi derim ama suan hiç bisey diyemiyorumben hiç böyle olmazdım şaşmaz benim günüm ne stres ne başka seyler pek etkilemedi şuana kadar bugun hiç beklemediğim anda leke gördüm damla damla
İnşallah devamı gelmesindeben hiç böyle olmazdım şaşmaz benim günüm ne stres ne başka seyler pek etkilemedi şuana kadar bugun hiç beklemediğim anda leke gördüm damla damla
inşallah canımİnşallah devamı gelmesinde
demekki hayırlı zaman değilmiş. ya sabır ya sabır !!!Günaydın kızlar sabah itibariyle kırmızıları gördüm malesef. Yeni batı söylerim sonra. Belirtilere takılmayın ve hayal kurmayın derim bn kendinize iyi bakın
Hey hatunlar bu hafta tam 8 adet bebiş haberi bekliyoruz ona göre
Napıyonuz bakalım var mı testlere başlayan belirtisi nem olan
@Hnf sllms Esaskiz43 xiexie xruyax Z Zeroselo 1cift1tekannesi Hijyenik @Aicha zeynep
bir adet bebegin olabilirkızlar daha batıma 4 gün vardı bugun nokta nokta leke geldi kahverengi hiç böyle olmazdım şaşamaz tam günümde lekem gelirdi bana yardım edin neyim var acaba