Bu sonuçlara göre bir problem yok tedavimi oldu eşiniz?geçmiyor günler yar yar yar geçmiyor günler ahhh ahhh özcan deniz den hepimize gelsin:) valla eşimin sperm sonuçları ekte . bu ay ilk ciddi denemelere başladık inşallah tutar yarabbim.
Bu sonuçlara göre bir problem yok tedavimi oldu eşiniz?geçmiyor günler yar yar yar geçmiyor günler ahhh ahhh özcan deniz den hepimize gelsin:) valla eşimin sperm sonuçları ekte . bu ay ilk ciddi denemelere başladık inşallah tutar yarabbim.
benim de bat 1 aralık :) inşallah bu ay olur belirtilerim var ama hayırlısı olsun :)Merhabalar hatunlar
Anne olmak isteyen hatunlar
Aralık ayı tüm anne olmak isteyen hatunların karınlarının dolduğu ay olsun inşallah
Yüce rabbimiz kimsenin kucağını karnını boş koymasın, hayırla ve sağlıcakla anne ve adayları olalım inşallah
bu benim ilk konum burdagüzel bir tesadüf sebebi ile açıldı inşallah bu tesadüf tevafuk olsun mutluluk olsun bebiş olsun geçen ayda istiyodum ama bu ay daha çok çok istiyorummm
konu başlığından da anlaşıldığı üzre benim BAT 7 Aralıkgelen arkadaşlardan BAT alıp ilk sayfadan takip edebilceğiz
Haydi buyrun geliN hatunlar heyecan ve aşk dolu bekleyişlerimiz birlikte olsun sağlıklı ve hayırlı bebişlerimiz olsun inşallah
S smnmrn
@bebegim seni bekliyorum
onlar artık çok şükür hamişilk olarak bize uğr getircek ve dua edicekler inşallah
ilk bat listemizbatlarınız hamişlik olsun inşallah
- @yagmur1978yagmur 27 kasım
- @Hnf sllms 29 kasım
- @Esaskiz43 1 aralık
xruyax 5 aralık - @Zeroselo 5 aralık
- @darkgirl1906 6 aralık
- @Hijyenik 6 aralık
- @Aicha zeynep 6 aralık
Forever07 7 aralık - @beren20 7 aralık
- @kimmimmm 9 aralık
- @yeniden09 9 aralık
simarik83 20 Aralık - @ilk heyecan 20-21 Aralık
- @bglm 21 Aralık
- @Beyazmelek16 23 Aralık
yani kesim kimyasal öle miEvet canım çok silikte olsa vardı. Sonra erken gebelik testinde bayagi belirgin çıkmıştı. Hatta burda da paylasmistim resmi.Kanda da 9.78 çıkmıştı. Neyse artık kısmet değilmiş demekki.insallah adet gecikmez bende onun derdindeyim şimdi. Hiç ağrım yok gecikecek sanki
hoşgeldinbenim de bat 1 aralık :) inşallah bu ay olur belirtilerim var ama hayırlısı olsun :)
hoşbuldum saol canm :) ya belkide psikolojiktir bilemiyorum bu kadr erken belirti olur mu bilemedim :) çok uyuyorum geceleri uyuyamazdm artk erkenden uyuyorm sabah kalkıyorm snra tekrar uyuyormhoşgeldinnedir belirtilerin hadi inşallah
hoşbuldum saol canm :) ya belkide psikolojiktir bilemiyorum bu kadr erken belirti olur mu bilemedim :) çok uyuyorum geceleri uyuyamazdm artk erkenden uyuyorm sabah kalkıyorm snra tekrar uyuyormsnra karnmın alt bölgesi bu ay değişik bi sertlikte , kasıklarmda ara ara ağrı oluyo ama çok hafif. bi de dün gece afedersinz eşmle ilşki yaşadk ilşkiden snra benden bi iki damla kan geldi . sabah kalktığmda akıntı ile beraber geldi . ama şuan burda yani Çinde saat 15:46 ve öğlen 12den beri kan falan yk sadece bol akıntı var . enfeksiyon da olabilr diye çok da ümitlenemiyorm ama yumrtlama günlermde ilşki yaşadk hamile de olabilrm :)
çinde doktora gitmek işkenceden başka bişey olmadığı için burdaki kişilerden bilgi almayı daha doğru buluyorm o yzden buradyım hamile olana kadar hatta olduktan snraya kadr bile inşallah :) nasip olursa ilk çocuk ama 3 aydır deniyorm. eşim çin içinde şehir dışlarına çıkıyor sürekli o yüzden sadece bu ay yumurtlama günlerime denk getirebildim :)o teee çinlerden gelmişsin tekrar hoşgeldin o vakit
kesin hamilesin test yaptın mı erken gebelik
seni hemen ekliyorum listeye, ayrılma aramızdan bari
topic hamiş dolsun istiyorum aminnnnnn hayırlsııyla inşallah
ilk çocuk mu nasipse
bir garip hal içindeyim belim devam ara ara gögüsüme bisi batıo gibi oluyo kayboluyohiçbişiy yok rüyada görmedim
belimdeki kemer biraz sıkıyor o kadar belirtimi acaba
asıl belirtiler sendeydi ne durumda miğde bel
Çin işkencesi yaniçinde doktora gitmek işkenceden başka bişey olmadığı için burdaki kişilerden bilgi almayı daha doğru buluyorm o yzden buradyım hamile olana kadar hatta olduktan snraya kadr bile inşallah :) nasip olursa ilk çocuk ama 3 aydır deniyorm. eşim çin içinde şehir dışlarına çıkıyor sürekli o yüzden sadece bu ay yumurtlama günlerime denk getirebildim :)
çin işkencesi her alanda geçerli demek kiçinde doktora gitmek işkenceden başka bişey olmadığı için burdaki kişilerden bilgi almayı daha doğru buluyorm o yzden buradyım hamile olana kadar hatta olduktan snraya kadr bile inşallah :) nasip olursa ilk çocuk ama 3 aydır deniyorm. eşim çin içinde şehir dışlarına çıkıyor sürekli o yüzden sadece bu ay yumurtlama günlerime denk getirebildim :)
aynı iğrenç espiriyi yapmak kankiiÇin işkencesi yaniBen de 3. denemeyi haftaya yapıcam hayırlısı bakalım
geçen ay yoktu dimi bunlar kuzumbir garip hal içindeyim belim devam ara ara gögüsüme bisi batıo gibi oluyo kayboluyo
daha simdide aynısı kasıgıma oldu battı gitti
çin işkencesi evetaynı iğrenç espiriyi yapmak kankii
inşallah en yakın zamanda hayırlısı ile senin de olur :)Çin işkencesi yaniBen de 3. denemeyi haftaya yapıcam hayırlısı bakalım
valla gecen ayda varmısır bişiler ama neydi hatırlamıyorumgeçen ay yoktu dimi bunlar kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?