- 8 Ekim 2015
- 2.582
- 3.322
evet kuzucum sensin bereketle hayırla inşallah
ikinci de B bebegim seni bekliyorum ablacık ama hiç sesi çıkmıyor meraktayım
Cnm ya ben hala hastayım dün gecede 4 te yattım 5,5 ta kalktım. Öksürmekten bitkin durumdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kuzucum sensin bereketle hayırla inşallah
ikinci de B bebegim seni bekliyorum ablacık ama hiç sesi çıkmıyor meraktayım
yaaa kıyamam dikkat et kedineCnm ya ben hala hastayım dün gecede 4 te yattım 5,5 ta kalktım. Öksürmekten bitkin durumdayım
2,5 sene boyunca her ay umutlan batdaşım nasıl test yapmasın nasıl test kolik olmayasın
amin Allah kmseye aratmasın canm benm kadr bekletmesn tez zamnda hayrlısıyla nasip etsin inşaallahkıyamam bu ay olcak inşallah hayırlısıyla ve sağlıcakla gelsin
ben daha yeni olduğm için konuşuyom tabi öle
Allah aratmasın, kimsenin kucağını boş koymasın
aminnn
AMİN CANIM SAĞOLASIN, RABBİM SENİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN TEZ VAKİTTEamin Allah kmseye aratmasın canm benm kadr bekletmesn tez zamnda hayrlısıyla nasip etsin inşaallah
İyi ki paylasmissin duaları canim hepimiz icin okudum rabbim kabul eder inşallahTopiğin tüm hatunlarına bu güzel vakitte selam olsun
Cuma vakti Cuma'mız mübarek olsun bereketli olsun inşallah hayırlı dualarınıız makbul olsun
bu güzel vakitte dua etmek isteyenler için aşağıda tesbih ileticem çekmeniz için
Hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmamız duası ile
en az 7 adet okuyalım hatunlar inşallah
@kimmimmm Hijyenik beren20 @yagmur1978yagmur Hnf sllms yeniden09 @Beyazmelek16 xiexie
simarik83 @xruyax @smnmrn B bebegim seni bekliyorum
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.)
"HUVALLÂHUL HÂLİKUL BÂRİÛL MUSAVVİRU" O Allah ki; Yaratan’dır, Bâri’dir (yokken var eden), Musavvir’dir (şekil verendir), güzel isimler O’nundur. Göklerde ve yerde olanlar O’nu tespih eder. Ve O; Azîz’dir (yücedir), Hakîm’dir (hüküm ve hikmet sahibidir).
amin inşallah gelir , rabbim isteyen herkese aratmadan versin inşallah.. eşim erken test aldı yarın sabah denicem hayırlısı olsun, çok korkuyom ama inş negatif çıkmaz :/ yok kııız ben kiiim ikiz yapmak kimşu açlık meselesi bende de var bu ara aynen psikoljkte olablr ama sende baya değişiklik var canım
hadi inşallah bebişiniz geliyor sağlıckla ve hayırla belkide bebişleriniz
cok guzelll Allah razi olsun, hepiniz duamdasiniz her biriniz icin isimlerinizi bilmesemde duami ettim. Allah kabul etsin insallah cok cok cok tesekkurlerTopiğin tüm hatunlarına bu güzel vakitte selam olsun
Cuma vakti Cuma'mız mübarek olsun bereketli olsun inşallah hayırlı dualarınıız makbul olsun
bu güzel vakitte dua etmek isteyenler için aşağıda tesbih ileticem çekmeniz için
Hayırlı ve sağlıklı evlat sahibi olmamız duası ile
en az 7 adet okuyalım hatunlar inşallah
@kimmimmm Hijyenik beren20 @yagmur1978yagmur Hnf sllms yeniden09 @Beyazmelek16 xiexie
simarik83 @xruyax @smnmrn B bebegim seni bekliyorum
'' RABBİ HEB Lİ MİNES SALİHİN '' (Rabbim, bana salihlerden (evlâtlar) bağışla.)
"HUVALLÂHUL HÂLİKUL BÂRİÛL MUSAVVİRU" O Allah ki; Yaratan’dır, Bâri’dir (yokken var eden), Musavvir’dir (şekil verendir), güzel isimler O’nundur. Göklerde ve yerde olanlar O’nu tespih eder. Ve O; Azîz’dir (yücedir), Hakîm’dir (hüküm ve hikmet sahibidir).
benimde son 11 gun rabbim ikimize de hayirlisini versin insallahOoff bata 10 gün var 2 adet test çantada nasıl dayanıcammm yaaa Allahtn sabh işe 6,30 da evden cıkıyrm 6da kalkıyorm namz vs. derkn zar zor yetişyrm evde olsam birini, kullanrdm heraldeeee gerci koca bi negatifi görücem emnmdeee umutt işteee
erken gebelik testi yapcam demiştim . yaptım malesef hamile değilim yine . o belirtiler enfeksiyon belirtisi sanırm :/şu açlık meselesi bende de var bu ara aynen psikoljkte olablr ama sende baya değişiklik var canım
hadi inşallah bebişiniz geliyor sağlıckla ve hayırla belkide bebişleriniz
saol tatlım bnada hep ikiz nasip olsun sanada diye dua ediyolar olsa ne güzel olur inşaallahAMİN CANIM SAĞOLASIN, RABBİM SENİNDE YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN TEZ VAKİTTE
İKİZ BEBİŞİN OLSUN SAĞLICAKLA HAYIRLA İNŞALLAH
Ah keşkem bnde öyle olsam ama karnım agırıyor adet olacagım gibiTopiğimizin ilk hamişi @smnmrn bat 7 kasım iken 6 kasım da yaptığı test negatif çıkmıştı
9unda pozitif göründü, hemen ümitszlğe düşme canım
erken gebelik testi yapcam demiştim . yaptım malesef hamile değilim yine . o belirtiler enfeksiyon belirtisi sanırm :/
sağlıcakla hayırla inşallah kuzummmmmmmsaol tatlım bnada hep ikiz nasip olsun sanada diye dua ediyolar olsa ne güzel olur inşaallah
Ya insan ümitleniyor ama benimde gelecek gibi hissediyorumhaftaya pazar 6sı bat günüm o gün mü yapsam test ptesii mi tabi kırmzılar gelmesse ki gelicek yine hüsran olucak bu ayda
Günaydııııııınnnnn var mı hamiş olan
canım test yaptın mı bugün bat günün inşallah olmadın ve olmazsın da bebiş olsun yafff inşallah hayırllsıylaAh keşkem bnde öyle olsam ama karnım agırıyor adet olacagım gibi
inşallah bir sürü bebiş haberi gelir. Benim de regl bitiyo yarın sonra başlasın çalışmalar.Günaydın kuzummm
bu hafta büyük hafta valla
ya bat patlaması yaşanacak yada bebiş haftası
inşallah tüm batlar bebeiş olsun kızlar
hayırlı haberler bekliyoruz