- 5 Ağustos 2015
- 891
- 391
Hadi ya olsun cnm zamanı değilmiş demek dahaBenim kırmızılar tamamen geldi yeni bat 20 aralık
Bu ay ovu testle yapalim bakalim nolcek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi ya olsun cnm zamanı değilmiş demek dahaBenim kırmızılar tamamen geldi yeni bat 20 aralık
Bu ay ovu testle yapalim bakalim nolcek
anlamış değilim bu baskıları ben ya insanın pskolojini bozuyolar neyse sen yinede takılmamamya çalış zor biliyorum ama çalış ama sağlam bir dr. git bakalım ne olcak bend e11 aydır deniyorum son ayım artık nasip şimdi inofolic kullanıyorum bakalım ne olcakBende 29 yasindayim canim. 9 aydir olmuyor. Bende 1 yil beklemek istiyorum ama esimin ailesinin baskisindan bunaldim
ahhh o baskılar kızlar dün akşm annemle yengmlere gttik bi kaç kişi yakın çevremden hamile ve bendn önce evlenen hepsi yengmler hemn işte doktra gtsene demeye başladı dedim bizm şükrler olsn bi problemmz yok dha geçen ki adetmde gttim muayene etti sadece kanda pıhtılaşma var ona da ilaç verdi dedim hemn bana yöeliyo benm hayatım zaten kolay bi hayt değil ki hemn hamile kalayım kolay gecsin benm hayatım hep zorluklarda sağlık versn ALLAH napaılm yani bzler zaten üzülüyorz sz bari germeyin bizi ki bu yengemn 9 sene çocuğu olmamış beni en ii anlamsı gerekrken sürekli laf ediyolaranlamış değilim bu baskıları ben ya insanın pskolojini bozuyolar neyse sen yinede takılmamamya çalış zor biliyorum ama çalış ama sağlam bir dr. git bakalım ne olcak bend e11 aydır deniyorum son ayım artık nasip şimdi inofolic kullanıyorum bakalım ne olcak
öyle oluyor bağzen en meded umduğun bile olmuyor zaman bi ilaç rabbim en büyük tesellimiz sıkmayalım canımızı o en güzelini eylerahhh o baskılar kızlar dün akşm annemle yengmlere gttik bi kaç kişi yakın çevremden hamile ve bendn önce evlenen hepsi yengmler hemn işte doktra gtsene demeye başladı dedim bizm şükrler olsn bi problemmz yok dha geçen ki adetmde gttim muayene etti sadece kanda pıhtılaşma var ona da ilaç verdi dedim hemn bana yöeliyo benm hayatım zaten kolay bi hayt değil ki hemn hamile kalayım kolay gecsin benm hayatım hep zorluklarda sağlık versn ALLAH napaılm yani bzler zaten üzülüyorz sz bari germeyin bizi ki bu yengemn 9 sene çocuğu olmamış beni en ii anlamsı gerekrken sürekli laf ediyolar
bat kac?Mrb kızlar dayanamayıp test yaptım normal test negatif sonuç . Tüm belirtiler fos çıktı
dur daha 3 gün var erken testten mi yaptınMrb kızlar dayanamayıp test yaptım normal test negatif sonuç . Tüm belirtiler fos çıktı
bnce de erkense üzülme ve erkenden yani bat gelmdn test yapma hcg hormonu önce kanda sonra testte çıkıyorrr gec döllenmede olabilir canm sıkma cnınıdur daha 3 gün var erken testten mi yaptın
kırmızılar gelmeden hiçbişey kesin değil
Yeni güncel listemiz hatunlarMerhabalar hatunlar
Anne olmak isteyen hatunlar
Aralık ayı tüm anne olmak isteyen hatunların karınlarının dolduğu ay olsun inşallah
Yüce rabbimiz kimsenin kucağını karnını boş koymasın, hayırla ve sağlıcakla anne ve adayları olalım inşallah
bu benim ilk konum burda güzel bir tesadüf sebebi ile açıldı inşallah bu tesadüf tevafuk olsun mutluluk olsun bebiş olsun geçen ayda istiyodum ama bu ay daha çok çok istiyorummm
konu başlığından da anlaşıldığı üzre benim BAT 7 Aralık gelen arkadaşlardan BAT alıp ilk sayfadan takip edebilceğiz
Haydi buyrun geliN hatunlar heyecan ve aşk dolu bekleyişlerimiz birlikte olsun sağlıklı ve hayırlı bebişlerimiz olsun inşallah
@smnmrn
@bebegim seni bekliyorum
onlar artık çok şükür hamiş ilk olarak bize uğr getircek ve dua edicekler inşallah
ilk bat listemiz batlarınız hamişlik olsun inşallah
- Y yagmur1978yagmur 27 kasım
- Hnf sllms 29 kasım
- @Esaskiz43 1 aralık
- xruyax 5 aralık
- @Zeroselo 5 aralık
- @darkgirl1906 6 aralık
- Hijyenik 6 aralık
- @Aicha zeynep 6 aralık
- Forever07 7 aralık
- @beren20 7 aralık
- kimmimmm 9 aralık
- @yeniden09 9 aralık
- simarik83 20 Aralık
- @ilk heyecan 20-21 Aralık
- @bglm 21 Aralık
- Beyazmelek16 23 Aralık
CanimYeni güncel listemiz hatunlar
simarik83 ve Beyazmelek16 aralık hamişi olmak istediler hadi hayırlısıyla inşallah
Y yagmur1978yagmur sende son durumlar nasıl canım
Canim
Bende adet olmayı bekliyorum ama hiç ağrım sancim yok .hala ara ara cook az kahverengi lekelenme oluyor.bugun yine gebelik testi yaptım 2.cizgi hiç görünmüyor. Değerim sifirlandi sanırım .bakalım beklemedeyim.
Yok normal test yaptım cnm . Ama çıkacagı varsa çıkardı diğer arkadaşlarda 3 gün 4 gün kala çıkıyo bn bi de erken yumurtladığımı düşünüyorumdur daha 3 gün var erken testten mi yaptın
kırmızılar gelmeden hiçbişey kesin değil
Adetim düzensiz artık batım tahmini 29 kasımbat kac?
Evet canım çok silikte olsa vardı. Sonra erken gebelik testinde bayagi belirgin çıkmıştı. Hatta burda da paylasmistim resmi.Kanda da 9.78 çıkmıştı. Neyse artık kısmet değilmiş demekki.insallah adet gecikmez bende onun derdindeyim şimdi. Hiç ağrım yok gecikecek sankihayırlısı olsun inşallah
ilk yaptıklarında çizgi vardı oysa dimi
Inofolicigi bende kullandim bir ay sonra biraktimanlamış değilim bu baskıları ben ya insanın pskolojini bozuyolar neyse sen yinede takılmamamya çalış zor biliyorum ama çalış ama sağlam bir dr. git bakalım ne olcak bend e11 aydır deniyorum son ayım artık nasip şimdi inofolic kullanıyorum bakalım ne olcak
Sen herkese bakma canım bekle...Yok normal test yaptım cnm . Ama çıkacagı varsa çıkardı diğer arkadaşlarda 3 gün 4 gün kala çıkıyo bn bi de erken yumurtladığımı düşünüyorum
bekle tatlım 29 kasımı herksn vucudu bir değil rahat ol biliyrm zor ama relax hamiş değilsen bile stresten adetin gelmicekSen herkese bakma canım bekle...