- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
Amin canım inşallahinşallah en yakın zamanda hayırlısı ile senin de olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallahinşallah en yakın zamanda hayırlısı ile senin de olur :)
Çatlican diye korkuyorumvalla gecen ayda varmısır bişiler ama neydi hatırlamıyorum ama kabızlıgım yoktu o net
bende öyle teste daha erken yaa yapsam ckmazÇatlican diye korkuyorum
Son 4-5 gün kala başla testlere daha erken. Gerçi bende 10 gün kala yapmaya başlamıştım ama gerek yok ya son 5i beklebende öyle teste daha erken yaa yapsam ckmaz
çin işkencesi evet dahaa önce böyle şeyler olmamıştı ayrıca ben 47 kilo çok zayıfım yemek yemeği sevmem ama bu son 4 gündür gece gündüz midem sürekli aç pskolojik de olabilr çok istediğim için ama ne bileyim eşim gelirken erken test getircek yarın sabah uyanır uyanmaz denicem bakalm hayırlısı ya :)
kanka kankaya benzermiş
vardır ins ovular koyulasıyoSon 4-5 gün kala başla testlere daha erken. Gerçi bende 10 gün kala yapmaya başlamıştım ama gerek yok ya son 5i bekle
topiğin ilk hamişi benmiyim gerçektenn ayağımı bolca sürüdüm ya tek tek dökülün arkamdan inşallah dualarım isteyen herkesle :)
10 gün önceden testlere başlamıştım ama bat 2 gün geçene kadar hep negatifti kızlar ümidinizi kaybetmeyinn :)
ne tesadüf benimde 2 adet testim varOoff bata 10 gün var 2 adet test çantada nasıl dayanıcammm yaaa Allahtn sabh işe 6,30 da evden cıkıyrm 6da kalkıyorm namz vs. derkn zar zor yetişyrm evde olsam birini, kullanrdm heraldeeee gerci koca bi negatifi görücem emnmdeee umutt işteee
Dayanıcam tatlım o testlere dünyanınn parasını veriyorm 15-20 tane almışımdr üstüde vardır 20x4=80 tl bi ayakkabı 2 eşarp faln alırdım o paraya tutucam kendmi bata kadarrrne tesadüf benimde 2 adet testim var
ama çok erken bence bat günü yapılmalı da dayanamıycaz belli
Benim ilk testim olucak bu ikisi harbi ya pozitif çıksa no problem dimiDayanıcam tatlım o testlere dünyanınn parasını veriyorm 15-20 tane almışımdr üstüde vardır 20x4=80 tl bi ayakkabı 2 eşarp faln alırdım o paraya tutucam kendmi bata kadarrr
netten ovu testi gebelik testiyle çook aldım artık farklı eczanelerdn alıyorm zaten utanıyorm sürekli test almaktann ahhh insan o çift çizgiye hayran oluyo bu ay bzde görürüz inşallah batdaşımBenim ilk testim olucak bu ikisi harbi ya pozitif çıksa no problem dimi
nette daha ucuz bizim kızlar sipariş veriyor bende bu ay tutmazsa sipariş etcem
hayırlısı bakalım
yok benim ateş düştüvardır ins ovular koyulasıyo
senin ates ne durumda hala aynımı bari ordan anlarız yalanmı degilmi
netten ovu testi gebelik testiyle çook aldım artık farklı eczanelerdn alıyorm zaten utanıyorm sürekli test almaktann ahhh insan o çift çizgiye hayran oluyo bu ay bzde görürüz inşallah batdaşım
2,5 sene boyunca her ay umutlan batdaşım nasıl test yapmasın nasıl test kolik olmayasınsende testkoliklerdensin yani
amin inşallah hayırla sağlıcakla vakit yaklaştkça sabırsızlanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm batdaş