- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
içimde kalır yapmam lazım çişimi tutmaya başladım
yafffffffffffffffff olmaz bekle biraz daha lütfen izin vermiyorum uleyn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yafffffffffffffffff olmaz bekle biraz daha lütfen izin vermiyorum uleyn
Adetim biteli 2gun oluyo takvime gore yeni baslayacak biz de oyle gunasiri yaptik olmadi herhangi bir sekilde yumurtlama takibi de yapmadim bakalim bu ay ne olcak rabbim bu ay göbisleri doldurur inşallahSenin yumurtlama günün geçtimi? bizimde bu ay 2. denememiz oldu geçen ay 1 gün yaptık 1 gün yapmadık tutmadı. Bu ay hergün çalıştık bir de böyle deneyelim dedik bakalım nolcak
Amin canım inşallahAdetim biteli 2gun oluyo takvime gore yeni baslayacak biz de oyle gunasiri yaptik olmadi herhangi bir sekilde yumurtlama takibi de yapmadim bakalim bu ay ne olcak rabbim bu ay göbisleri doldurur inşallah
öğle arası test yapcam duramıyorum hiçbir belirtimde yok ama hayırlısı
Adetim biteli 2gun oluyo takvime gore yeni baslayacak biz de oyle gunasiri yaptik olmadi herhangi bir sekilde yumurtlama takibi de yapmadim bakalim bu ay ne olcak rabbim bu ay göbisleri doldurur inşallah
Yap tabi belki üstüne görmüşsündürbenim regl bitti bugün şükür acaba bende mi yapsam akşam
Yap tabi belki üstüne görmüşsündür
o değilde watsap güncellemesi gelmişti tlfonuma bir türlü güncelleyemedi telefon kızlarla muhabbet edemiyoruuuummm gözün kaldı dimiiiiii
o değilde watsap güncellemesi gelmişti tlfonuma bir türlü güncelleyemedi telefon kızlarla muhabbet edemiyoruuuummm gözün kaldı dimiiiiii
bunu da ilk defa duydum asidik dafidik ahahahahahaAasidikdafidik asidikdafidik
öğleden sonra fotoyla gösteririm şekerimyapcem karar verdim ama önce sen yap
bunu da ilk defa duydum asidik dafidik ahahahahaha
öğleden sonra fotoyla gösteririm şekerim
Günaydınnnnnnnnnn en taze annecikkk
çok şükür bin şükür
sağlıcakla hayırla tamamına ersin inşallah ablacım
Rabbim esirgesin seni ve bebişini
Küçükçekmece cnm. Sen ?gunaydinn en guzel anne adaylariii
nasilsiniz bakalimmm
B bebegim seni bekliyorum ablacim istanbulun neresindensinn acaba
yav benim bugün 8.nci günüm wc gittim halen devam ediyor
bu nasıl iştir yav hamişmiyim acabaa hayır yani baya bi üstüne görmüş olarak rekora imza atmış olabilirim
maratonda 15 km yürüdük ondan mı acaba
ya ben size watsapdan maraton video atacaktım üffffffff
yarın inşallah
Küçükçekmece cnm. Sen ?