- 8 Temmuz 2014
- 56
- 57
İnşallah en kisa zamanda yaşarsınız canim.ilk heyecan çok başka oluyorbu topikde bize şans getirsin güzel haberler paylasaliminşallah
biz çoğumuz henüz yaşamadık o duyguyu
hele bi birinci olsunda hayırlısyla sağlıcakla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah en kisa zamanda yaşarsınız canim.ilk heyecan çok başka oluyorbu topikde bize şans getirsin güzel haberler paylasaliminşallah
biz çoğumuz henüz yaşamadık o duyguyu
hele bi birinci olsunda hayırlısyla sağlıcakla
İnşallah en kisa zamanda yaşarsınız canim.ilk heyecan çok başka oluyorbu topikde bize şans getirsin güzel haberler paylasalim
B bebegim seni bekliyorum ablacım istanbuldanım ben :) evet aramızda 5 gün var bebişlerimizin bende doktor arayışındayım gitmedim henüz ama bu hafta sonu gitmeyi düşünüyorum 6 haftalık oluyor kalp atışı varsa aduyulur bebeğim iyiyse inş
yahu tatlılığa bakkkkkkkkkkk yaffffffffffffff koca bebek seni heyecanlı epey belli
Heyacanınız hyırlısıyla ve sağlıcakla tamamına erer inşallah nurtopu bir oğlan şöle
Ayy inşallah hayırlısıylaa. Ovulasyondan birkaç gün sonra bi rüya gördüm. Eve bi giriyorum salonun heryeri yemyeşil boyanmış bide duvarlara hül deseni yapılmış. Burası ne olmuş böyle diyorum. Sandalyeler konmuş yanyana güya mevlüt ortamı oluşturulmuş. Uyanında dedim tamam bu sefer oldu inşallah
Yumurtlamadan beri aynı derecedesin yani . Bnm yumurtlama da yukselip sonra bir derece düştü. Bu hamile olmadığımı işaret ediyor sanırımYok düşmedi adet gününden itibaren ateşim 36,2 civarındaydı. Yumurtlama gününden itibaren yükseldi 36,6 oldu. Eğer önümüzdeki adet günü ya da 1 gün öncesinde düşmezse hamileyim demektir
Şu anda ateşim 36,9-37 derecelerde. Reglden 1 gün önce ya da aynı gün düşüyo benim ateşim. Geçen ay öyle oldu...Yumurtlamadan beri aynı derecedesin yani . Bnm yumurtlama da yukselip sonra bir derece düştü. Bu hamile olmadığımı işaret ediyor sanırım
kizlar bebis icin biseyler yaptiktan sonra spermin disari cikmasi normal mi? icimde kalmiyo hic bide is yaptiktan sonra sirt ustu uzaniyormusunuz? kac dakika? merakla cevaplarinizi bekliyorum
tesekkurler dua edin bende bu ay hayirlisiyla bebis sahibi olayim gobisimdecanım biraz çıkması normal .evet birliktelikten sonra ayaklarını yukarı kaldırıp beline yadtık koyunca daha garanti oluyo. Bi 15 dk kadar öyle beklecnm. Spermin rahme yolculuğu 10 dk sürüyormuş. Ee belki sperm hızı yavaştır belki diye sen beş dk daha beklersin ne olur ne olmaz cnm
tesekkurler dua edin bende bu ay hayirlisiyla bebis sahibi olayim gobisimde
Gunaydinlar olsun canim nasil bir atesolcer kullaniyorsun ben de bu ay atesimi olcsem diyorum en iyi sonuc nasil aliniyorŞu anda ateşim 36,9-37 derecelerde. Reglden 1 gün önce ya da aynı gün düşüyo benim ateşim. Geçen ay öyle oldu...
Günaydın canım yaaa süper gidiyor herşey Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKızlar kan testi sonucum 824
Darısı hepinize inşallah kuzularr
Normal dijital ateş ölçerle dilaltı ölçüyorum. Genelde sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ve hergün aynı saatte ölçün diyorlar. Ama ben gece yatmadan ölçüyorum aynı çıkıyor. Su içmeden, diş fırçalamadan önce ölçüyorum sonra işlerimi halledip yatıyorum. Bi de reglin ilk gününden itibaren ölçmeye başladım.Gunaydinlar olsun canim nasil bir atesolcer kullaniyorsun ben de bu ay atesimi olcsem diyorum en iyi sonuc nasil aliniyor
Günaydıııınnnn kuzuuuuummmmmgunaydinn en guzel anne adaylariii
nasilsiniz bakalimmm
B bebegim seni bekliyorum ablacim istanbulun neresindensinn acaba