Tertemiz şekerim sen halüsinasyon görüyosun
atma sakın sakla bir kaç güne çıkar belki hazalla az mı baktık bu arada benim bir testte ikinci çizgi görmüştünüz ya o 1 gün sonra çıkmıştı olurmu olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tertemiz şekerim sen halüsinasyon görüyosun
Allasen bi öp be
burdan öpsem hamiş kalırsınızda hemcinsiniz kızlar kusura bakmayın
ama dua ediyorum bol bol
biriciğin bebeişi için
diğer ikinizde hamişliği için
hahahaha çok fenasın kuzucumm ya iyi demişsin ama hatırlamamak mümkün mü ya o lafları pis görümcenin
sende hamiş olda senin nazını çekelimm canım istediiiiiii
günlük olayı ilk gebeliğimde başlamıştım boş olunca eşimde baya bir zaman sonra bulmuştu biraz duygusallaşmıştık şimdi yazmıyorum az tekmesini falan hissediyim başlıcam ozaman
Allasen bi öp be
Dursun bakim belki çıkaratma sakın sakla bir kaç güne çıkar belki hazalla az mı baktık bu arada benim bir testte ikinci çizgi görmüştünüz ya o 1 gün sonra çıkmıştı olurmu olur
ya daha neler oldu dur yazayım bak
hakedene yapıcn yavrum yeter artık
şimdi biz maratona gittik ya
bu watsaptan bize fox habere çıkmışız resimleri attı
bakın ünlü oldunuz hayranım size heryeri geziyosunuz falan yazmış
bende yazdım ki
a be ne bakarsın hayran hayran
açta iç bizden bir ayran
S smnmrn simarik83 xruyax
Günaydınnnnnnnnnn en taze annecikkk
çok şükür bin şükür
sağlıcakla hayırla tamamına ersin inşallah ablacım
Rabbim esirgesin seni ve bebişini
Aminnn inşallah, bu işler nasip kısmet işi
istersen yumurtlama günü 100 kez yap
"Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir.
Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür. "
ve çok sevdiğim bir söz daha
"Her nasip vaktine esirdir"
Vaktini bekleyen nasiplerimiz hayırla bereketle sağlıcakla gelsin inşallah
AMİNNN
bende bendeee
B bebegim seni bekliyorum abla yaa sen hangi doktora gitcen sen tecrübelisin ben hala doktora karar veremedimm deli olcamm birde senin güzeller güzeli bir kızın olduğu için bize akıl verirsin ilerleyen zmanlarda dimiii
yaaa kıyamam ne didimki ablacım, amin inşallah cümlemizi
birbirimizi görmeden gönül bağı kuruyoruz ve dua ediyoruz ne kadarda kıymetli şeyler
iyiki burdasın ve bzilesin bebişinle birlikte
trip yap bize hamişsin sen oyyy yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nazını çekmek istiyorum
görümcem günlük yazıyormuş kızlar oğluşuna
doğum günü hediyesi enişte defter almış
kocacıkta bana anlatıyor dedim genelde her hamiş yazar duygusal bir bağ
arasana kutlasana dedi niye aramadın falan
dedim msj yazdım yeter
msjımda dedim ki abini soran kızlarada selam söle(konuyu hatırıyonuz herlde)
S smnmrn simarik83 xruyax
Ne güzelmiş... Bende öğrendiğim gün tutmaya başlicamkızlar bende günlük tutuyorum :)))) hemde yumurtamın çatladığı günden beri . hatta yazımda şuu . "" miniğim belkide bugün aramıza katıldın .......""
Cok guzel ifade etmissin canim agzina saglikAminnn inşallah, bu işler nasip kısmet işi
istersen yumurtlama günü 100 kez yap
"Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir.
Kısmet etmez ise Mevla; el götürür, yel götürür, sel götürür. "
ve çok sevdiğim bir söz daha
"Her nasip vaktine esirdir"
Vaktini bekleyen nasiplerimiz hayırla bereketle sağlıcakla gelsin inşallah
AMİNNN
kızlaarrrr bide bugün ilk mide bulantımı yaşadım ve şu andada yutkunuyorum çıkarmamak için. daha çok erken. ben kızımda 7 haftalıkken başlamıştı. bunda şimdiden karnımda gıdıklanma hissediyorum . çok tuhaf. S smnmrn sende böyle hissedyormusun cnm.
bide az önce eşime ne dedim kızlar :)) bu sıpa kızımdan daha aceleci 4 haftalıkken başladı yaramazlığa dedim. ayy kızlar ben gidiyorum lavaboyaa (
Amin İnşallah ablam sen dualarını esirgemeevet iyiki burdayım ve iyiki sizler varsınız. inşallah bide rabbim sizin güzel haberlerini nasip ederde içimiz daha rahat olur
benim mide bulantım hiç yoktu ama sanki bunalıcakmış gibi midem bir hoş oluyor ara ara sadece sabahları okadar acıkınca mesela bir tuhaf oluyorum
annem sefaköyde oturuyor benim inönüi mah. sen nerdensin
kızlar bende günlük tutuyorum :)))) hemde yumurtamın çatladığı günden beri . hatta yazımda şuu . "" miniğim belkide bugün aramıza katıldın .......""