- 18 Ağustos 2014
- 91
- 34
>Ben de dünkü menümü yazayım sizlere.
Kahvaltı Yarım simit ,domates salatalık , 4-5 yeşil zeytin , 1 dilim kaşar peyniri
Öğlen 1 porsiyon yeşil fasülye 3 yk pirinç pilavı
Akşam 1 kase mercimek çorba 2 parça tavuk göğüs eti
Su 2 lt Spor gün içindeki hareketlerim eşya toplamaya devam
Seni teprik ederim neyzen 1 .9 gitmiş senden bravooooo. Diyetinde iyi gediyo canım böyle devam edelim .bende ev talıycam evvde baya bi işim var obdan buraya pek uğrayamıyorum ama her fırsatta girmeye çalıyorum .hayırlı sabahlarr herkese haftaya bomba gibi başlayalım kızlar hafta sonu yuzumuz gulsun
dünkü menum:
kahvaltı: bıraz peynir, maydanoz,bes zeytin,cok mınıcık yarımdan daha az yufka börek :)
ara öğün:ev yoğurdu (tok tutuyor )
öğlen: kabak yemeği( bır porsıyon kadar )bır dılım ekmek
ara: bır tane cıkolatalı kurabıye,çay
akşam:taze fasulye bır posıyon yogurtla beraber
31 ağustos pazar.
Sabah 10 civarı
1 haşlanmış yumurta
Domates
Salatalık
5 zeytin
1 dilim kavun
Yarım kase yoğurt
Ara
yaeım armut
Öğle 14 salata
Akşam 18 30
2 lahmacun
Yarım porsiyon iskender ama ekmeklerinden sadece 4 minik küp yedim
bolsalata ayran vede pişmanlık duygusu onun bu sabah 95 .7 gelmem öok normal galiba
Merhaba kızlar 1 eylül pazartesi bu gün tartı günümüz ve esefle kilo bildirimimi yapmak istiyorum .
Başlangıç kilo .:107.8
Geçen hafta :96.4
Mevcut kilo:95.7
:Verilen:700 gram .a
Ama yinede yarın tekrar tartıcam vede onuda paylaşıcam[/QUOTE
olsun bunları kendine ödul gıbı kabul et pes etmek uzulmek yok bu hafta hıc pişmanlığımız olmasın hep o tartıya cıkacagımız anı dusunelım. yemek ıcın elımıze aldıgımızı gerı koyalım :) sanki yedim hesabı
Seni teprik ederim neyzen 1 .9 gitmiş senden bravooooo. Diyetinde iyi gediyo canım böyle devam edelim .bende ev talıycam evvde baya bi işim var obdan buraya pek uğrayamıyorum ama her fırsatta girmeye çalıyorum .
Arkadaslar Merhaba pazartesi hastayım diye yazamadim diyete ara verdim alerjik astimimdan dolayı bugün kendime geldim koşup spora yazildim canım çıktı desem yeridir sabah normal kahvaltımı yaptım öğlen 1 adet biber dolması ile yarım kabak 3 kaşık yoğurt yedim akşama da fırında 1 parça tavuk ve fırında patates yemeyi düşünüyorum tabii ki patates 1 yemek kaşığına ne kadar sığarsa öyle tabağıma alacağım günde 2 litre su muhakkak içiyorum ve de 1 fincan papatya çayı içiyorum umarım sonucu güzel olur :) pazartesi haberdar edeceğim*)
Üç litre su nasıl içebiliyorsunuz yada tuvaletten nasıl çıkıyorsunuz diye sorsam ben 1,5 litre ancak içiyorum ve 10 15 defa tuvalete çıkıyorumsırf tuvalete gitmemek için su tüketmiyorum
Çok haklısın canım bu arada teşekkür ederim inşallah okul açılmadan vermiş olurum 1 ay içinde sende istediğin kiloya ulaşırsin (cok gecmıs olsun canım ya . spor super olmus gercekten, en saglıklısı hemde.bende yuzmeye yazılmayı dusunuyorum bakalım. kılo verdıgını gorunce cok mutlu oluyo ınsan ya bu duyguyu yasamm lazım sonuna kadar o yuzden pes etmek yok ıns arkadaslar sonuna kadar :)
Gayet iyi yapmışsın bence yalnız başımıza ne gelirse bu davetlerden geliyordünkü menüm :
sabah: yarım domates, bıraz peynir,bı dılımcık yufka boregı,uc zeytın
ara öğün yok
öğle: bi kase tarhana corba, bi porsiyon mercımeklı bulgur yarım kase yogurt.ekmek yok :)
aksam: bı kucuk dılım ev puacası cay . ( mısafırlıge gttım ıcın yemek yemege fırsat bulamadım orada da bununla yetındım kendımı frenledım ama ac ac uyudum dun tabırı caızse .
bı on dakıka yıne gobek egzersızı yaptım