68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

selammm :) nadass nasıl gıdıyor dıyet sımdılık ıkımız varız gıbı gozukuyor
ben dun cok dengesız beslendım ya oglen yemekten sora tatlı yedım ekler varya onlardan, aksam ustu kısır yedım. o kadar kızdım kı kendıme bır saat bısıklet surdum yırmı dk kadar egzersız yaptım aldıgım kalorılerı yakmaya ugrastım

nadas nasıl gidiyor ?

ben bugunku menumle dunu telafi etmeye çalıştım
gunu toplam 800 kalori ile kapattım kızlar

Merhaba Neyzen kusura bakma çok yoğundum yazamadim diyet ve spor yolunda gidiyor ama dün küçük boy halley yedim kaçamak yaptım bunu regl dönemime bağlıyorum dayanamadım yedim maalesef pişman oldum ama 1 aydır hiç yapmamıştim spordan dolayı hamlamışim yorucu oluyor ama zamanla alışıyorum senin diyet ne durumda

Bu arada sabah ve akşam bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı elma sirkesi ise yarıyor diye duydum bende denemeyi düşünüyorum sana da söylemek istedim neyzencim

bır ayda sadece bır halley hıc bısey degıl bence haketmıssın afıyetler olsun :)
dıyet yolunda bakalım pazartesı sabah tartı gunum bır kılo verebılmıs olmayı umıd edıyorum

Bugün normal kahvaltı yaptım öğlen Bulgurlu birsey yedim bende tam adını bilmiyorum ama kalorisinin az olduğundan şüphem yok akşam da bir kase mercimek çorbası ve bir dilim ekmek yedim kaçamak olarak 1.5 top sütlü dondurma yedim iki gündür kaçamak yapıyorum neyse ki masum ama yine de yanlış 2 litre en az suyumu da içtim inşallah olacak (

gayet ıyı bence de 1000 kalorıyı asmamıssındır yarın sabah tartı gunuu cok heycanlıyım hedefıme gore 65 olmam lazım
toplam 230 kalorılık bı kahvaltı yaptım öglen sadece bı porsıyon kısır yedım aksam sulu erıste ve uc lıtre su ara ogunde bır dılım dankek yedım ıkı parmak kalınlıgın da ıdı gunu 980 kalorı ıle kapattım.

hos geldınn yaa valla ozledık hayırlı olsun tekrardan ohh mıss gıbı yenı ve tertemız evv
Artık buradayım bende sizi çok özledim sizinke beraber zayıflama yı .taşıma toplama .yerleşme derken hiç kilo veremedim yemekler düzenli olmadı vede çok yüksek kaloriili yiycekler yedim ondan olsa gerek .neyse . Bırakmak yok devam kaldıpımız yerden . Ben kiko vererek dönmeyi hayal ediyodum ama malasef ....

merhaba neyzen canım yediklerine vaktımda bebce 1000 kaloriden fazla gibi gekdi. Bide canım her be kadar kalorisi az olsada hamur işleri tatlılar . Bide eriştr yemişsin kalorisi daha az olan yiycekler yersen daha kolay verirsin yinede senn bilirsin canım

neyzen sonunda işlerimiz bitti artık bende burdayım evimi taşıdım yetleştımm.
Yeni eviniz hayırlı olsun bende bugün kalktım sirkeli suyumu içtim 1 dilim tam buğday ekmeğine labne peynir sürdüm yedim öğlen mercimek çorbası bir kase 1 dilim. Ekmek akşam da Yoğurtlu dövme ve bir tane kozlenmis patlıcanlı domatesli yemegimi yedim spora devam tabii ki umarım haftaya pazartesi tartı da çok güzel bir sonuç. Görürüm -)

olsun canım ya keske dıkkat etme fırsatın olsaymıs ama tahmın edebılıyorum o yogunlugu sımdı onemlı olan pes etmemek gec olsun guc olmasın

Yok kuzum 1000 i gecmedı ama dogru dıosun kalorıye odaklandım ıcerıgı atlıyorum bıraz O kadar mısafırım geldıkı bu donem yemek yapmaya fırsat bulamadım kısır pugaca kurabıye vss bende kalorıyı asmadan azar azar almaya calıstım sımdı okul baslıcak zaten kosusturma yemegımıde orda yıyorum duzene gırcek ıns saol uyarın ıcın hamur ısıne son dıyorum bugunden ıtıbaren gormıceksınız sözzz

Nadass keske spora ıstıkrarlı devam edebılsem onun sayesınde muhakkak guzel sonuc alıcaksın sen ıns. Yedıklerın de ıyı Ben on dakıkalık gobek egzersızı yapıyorum mıdemde kaslar gozukmeye basladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…