- 18 Ağustos 2014
- 91
- 34
evett maalesefGayet iyi yapmışsın bence yalnız başımıza ne gelirse bu davetlerden geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evett maalesefGayet iyi yapmışsın bence yalnız başımıza ne gelirse bu davetlerden geliyor
Merhaba Neyzen kusura bakma çok yoğundum yazamadim diyet ve spor yolunda gidiyor ama dün küçük boy halley yedim kaçamak yaptım bunu regl dönemime bağlıyorum dayanamadım yedim maalesef pişman oldum ama 1 aydır hiç yapmamıştim spordan dolayı hamlamışim yorucu oluyor ama zamanla alışıyorum senin diyet ne durumda
Bu arada sabah ve akşam bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı elma sirkesi ise yarıyor diye duydum bende denemeyi düşünüyorum sana da söylemek istedim neyzencim
Bence de yarın ona da başlayalım inşallah verirsin canım ben regl bitene kadar tartilmama kararı aldımsırkeyı bende duydum ya yapabılırız dogru sırke ıydır
neyzen sonunda işlerimiz bitti artık bende burdayım evimi taşıdım yetleştımm.zeynoyla handenın işleri yolundadır inş
hos geldınn yaa valla ozledık hayırlı olsun tekrardan ohh mıss gıbı yenı ve tertemız evvneyzen sonunda işlerimiz bitti artık bende burdayım evimi taşıdım yetleştımm.
Bugün normal kahvaltı yaptım öğlen Bulgurlu birsey yedim bende tam adını bilmiyorum ama kalorisinin az olduğundan şüphem yok akşam da bir kase mercimek çorbası ve bir dilim ekmek yedim kaçamak olarak 1.5 top sütlü dondurma yedim iki gündür kaçamak yapıyorum neyse ki masum ama yine de yanlış 2 litre en az suyumu da içtim inşallah olacak -)
Bence de yarın ona da başlayalım inşallah verirsin canım ben regl bitene kadar tartilmama kararı aldım
gayet ıyı bence de 1000 kalorıyı asmamıssındır yarın sabah tartı gunuu cok heycanlıyım hedefıme gore 65 olmam lazım
toplam 230 kalorılık bı kahvaltı yaptım öglen sadece bı porsıyon kısır yedım aksam sulu erıste ve uc lıtre su ara ogunde bır dılım dankek yedım ıkı parmak kalınlıgın da ıdı gunu 980 kalorı ıle kapattım.
Artık buradayım bende sizi çok özledim sizinke beraber zayıflama yı .taşıma toplama .yerleşme derken hiç kilo veremedim yemekler düzenli olmadı vede çok yüksek kaloriili yiycekler yedim ondan olsa gerek .neyse . Bırakmak yok devam kaldıpımız yerden . Ben kiko vererek dönmeyi hayal ediyodum ama malasef ....hos geldınn yaa valla ozledık hayırlı olsun tekrardan ohh mıss gıbı yenı ve tertemız evv
merhaba neyzen canım yediklerine vaktımda bebce 1000 kaloriden fazla gibi gekdi. Bide canım her be kadar kalorisi az olsada hamur işleri tatlılar . Bide eriştr yemişsin kalorisi daha az olan yiycekler yersen daha kolay verirsin yinede senn bilirsin canımgayet ıyı bence de 1000 kalorıyı asmamıssındır yarın sabah tartı gunuu cok heycanlıyım hedefıme gore 65 olmam lazım
toplam 230 kalorılık bı kahvaltı yaptım öglen sadece bı porsıyon kısır yedım aksam sulu erıste ve uc lıtre su ara ogunde bır dılım dankek yedım ıkı parmak kalınlıgın da ıdı gunu 980 kalorı ıle kapattım.
Yeni eviniz hayırlı olsun bende bugün kalktım sirkeli suyumu içtim 1 dilim tam buğday ekmeğine labne peynir sürdüm yedim öğlen mercimek çorbası bir kase 1 dilim. Ekmek akşam da Yoğurtlu dövme ve bir tane kozlenmis patlıcanlı domatesli yemegimi yedim spora devam tabii ki umarım haftaya pazartesi tartı da çok güzel bir sonuç. Görürüm -)neyzen sonunda işlerimiz bitti artık bende burdayım evimi taşıdım yetleştımm.
Artık buradayım bende sizi çok özledim sizinke beraber zayıflama yı .taşıma toplama .yerleşme derken hiç kilo veremedim yemekler düzenli olmadı vede çok yüksek kaloriili yiycekler yedim ondan olsa gerek .neyse . Bırakmak yok devam kaldıpımız yerden . Ben kiko vererek dönmeyi hayal ediyodum ama malasef ....
merhaba neyzen canım yediklerine vaktımda bebce 1000 kaloriden fazla gibi gekdi. Bide canım her be kadar kalorisi az olsada hamur işleri tatlılar . Bide eriştr yemişsin kalorisi daha az olan yiycekler yersen daha kolay verirsin yinede senn bilirsin canım
Yeni eviniz hayırlı olsun bende bugün kalktım sirkeli suyumu içtim 1 dilim tam buğday ekmeğine labne peynir sürdüm yedim öğlen mercimek çorbası bir kase 1 dilim. Ekmek akşam da Yoğurtlu dövme ve bir tane kozlenmis patlıcanlı domatesli yemegimi yedim spora devam tabii ki umarım haftaya pazartesi tartı da çok güzel bir sonuç. Görürüm -)