68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

selam kızlar oraya bır de mısafır gelecegı gunler harcanan kalorı eklenmelı :)

bugun kahvaltı cok ıyıydı domates zeytın peynır ve cay
öğlen bır adet ev poğaçası kısır ve bır kurabıye yıdım :KK16:

aksam menumu gecıktırdım bu saatten sora yogurttan baska bısı yemeyı dusunmuyorum fazla gelır herhalde

tartımı annem goturmustu mısafırden dolayı cıkıp tartılamadım yarın durumu öğreneecegım bakalım

sızın kacıncı gununuz bu arada ?

selam kızlar oraya bır de mısafır gelecegı gunler harcanan kalorı eklenmelı :)

bugun kahvaltı cok ıyıydı domates zeytın peynır ve cay
öğlen bır adet ev poğaçası kısır ve bır kurabıye yıdım :KK16:

aksam menumu gecıktırdım bu saatten sora yogurttan baska bısı yemeyı dusunmuyorum fazla gelır herhalde

tartımı annem goturmustu mısafırden dolayı cıkıp tartılamadım yarın durumu öğreneecegım bakalım

sızın kacıncı gununuz bu arada ?
Ben10 hazirandan beri diyetteyim. 107.8 ile başlamıştım şimdi 95 vede daha da devam edicem 65 olana kadar bu zayıfla yolunda diyet arkadaşlığının çok faydası oluyo eksik olmayınn

Hayırlı akşam lar arkadaş lar
Bu günkü menumu uazayım
Sabah
Domates Salatalık
Biber
6 zeytin
1porsiyon menemen
Yarım örgü peyniri ( hafta sonu kahvaltısı)
Ara 1 şeftali
Öğle yarım haşlanmış patataes
Akşam
Büyük bir tabak sörme ( domatesli patlıcsn salatası )
Salata . sarımsak #
Devamı şekersiz çay
Vede gün boyu aktiftim

Arkadaşlar bende yeni katılıyorum aranıza 15 gündür diyet yapıyorum zaten 74 kilodan 72ye düştüm bundan sonra bende bildirmeye çalışacağım inşallah güzel olur (:-)

Ben10 hazirandan beri diyetteyim. 107.8 ile başlamıştım şimdi 95 vede daha da devam edicem 65 olana kadar bu zayıfla yolunda diyet arkadaşlığının çok faydası oluyo eksik olmayınn
cok ıyı vermıssın masallah :) azmın elınden ne kurtulur kı.
arkadaslık benım ıcınde ıyı oldu sagolun gercekten en ıyı denetım yerı vıcdan olsa da rapor verme duygusu ınsanı frenlıyo gercekten de :)

:KK76::KK24:ilk kilo bildirimim hayırlıı ugurlu olsun
68 ile başladım diyete bugun bır haftam doldu
1 kilo 900 grvermişim segili diyet arkadaşlarım

İyi pazarlar takıımmmmmm :)
Ben bugün tatlı krizindeyim önceden bildireyim. Birazdan dışarıya dolaşmaya çıkıcam belki şımartırım kendimi. Yarın tartı günü ama ben şehir dışında olacağım o nedenle bugün gece yazarım kilomu olur mu?

Hayırlı akşam lar arkadaş lar
Bu günkü menumu uazayım
Sabah
Domates Salatalık
Biber
6 zeytin
1porsiyon menemen
Yarım örgü peyniri ( hafta sonu kahvaltısı)
Ara 1 şeftali
Öğle yarım haşlanmış patataes
Akşam
Büyük bir tabak sörme ( domatesli patlıcsn salatası )
Salata . sarımsak #
Devamı şekersiz çay
Vede gün boyu aktiftim

Bence menün güzel Zeynep :)

>Ben de dünkü menümü yazayım sizlere.
Kahvaltı Yarım simit ,domates salatalık , 4-5 yeşil zeytin , 1 dilim kaşar peyniri
Öğlen 1 porsiyon yeşil fasülye 3 yk pirinç pilavı
Akşam 1 kase mercimek çorba 2 parça tavuk göğüs eti :KK68:

Su 2 lt Spor gün içindeki hareketlerim eşya toplamaya devam :cool:

İyi pazarlar takıımmmmmm :)
Ben bugün tatlı krizindeyim önceden bildireyim. Birazdan dışarıya dolaşmaya çıkıcam belki şımartırım kendimi. Yarın tartı günü ama ben şehir dışında olacağım o nedenle bugün gece yazarım kilomu olur mu?
Kahvaltı Yarım simit ,domates salatalık , 4-5 yeşil zeytin , 1 dilim kaşar peyniri

tatlı krizini masumca atlatmak için sütlü tatlı öneriliyor tavsiye ederim :-)

Seninde menün güzelde sabahki simitler............ bu arada dışarı çıkıcam demişsin aramızdan ayrılna yine buraya uğra . Tatlı krizinde inş hafif atlatırsın :) :) :) :) yarını sabırsızlıkla bekliyorum a aba ne kadarımız gitti. :)

Ya arkadaşlar ben çok acıkıyırum bu acıkmya bi çareee lütfen kendimi tutmasam dolabı boşaltıcam ya kocaman bi tabak salata yedim yine açım yine açım

Ya arkadaşlar ben çok acıkıyırum bu acıkmya bi çareee lütfen kendimi tutmasam dolabı boşaltıcam ya kocaman bi tabak salata yedim yine açım yine açım
:KK43: öğun atlamıyorsun hıc degıl mı zeyno ? bır de gecıktırme ogunlerını vucuttakı denge bozuluyor. ben cok acıkmamamı bol su ıcıyor olmama baglıyorum o kadar cok ıcıyorum kı karnım sıs gezıyorum uc ltrenın altına dusmuyor . ıcmedıgım bır gun oldu fena acıktıgımı hıssettım. bı dene ıstersen . hemde metebolızmayı hızlandırmıs olursun

X