- 17 Temmuz 2014
- 252
- 68
Hande noldu bizeya bence nazar değdi .bende pazartesi 95.7 geliyordum şimdiise 96.4 kilo mu aldım .offf ya dikkat etmedim ya bu aralar .ondan olsa gerek .hande ben eskisi gibi ramazanda dikkatt ettiğim gibi yapıcam ve her hafta kilo vericemGünaydın kızlar.
Kötü diyetin sonucu olarak bu hafta 68.5 çıktım. MalesefSanırım bir yerde yanlış yapıyorum. Ya da daha çok kasmam gerek.
cok sagol hnd :) pazartesılerı kılo paylasımı yapacagım. ıns kayde deger bır seyler cıkar ortaya,sabırsızlanıyorum gormek ıcınMerhaba umarım ilk diyetiniz başarılı olur. Sİze katkı sağlayacağını düşündüyseniz bizim başlığa menülerinizi sporlarınızı pazartesi de önceki hafta kilo verip vermediğinizi yazabilirsiniz. Bol sağlıklı diyetler.
hayattan soğudum resmenmervecim denedin mi bu tarifi nasıl? Biraz çok karışık ama metabolizmanı hızlandırıcı özelliği olabilir hem sürekli sıvı tüketimine teşvik eder aç hissetmezsin belki. Ben denemedim yeşil çayla bile pek aram yok .
geçti artık bugün :) yarın bildiririm büyük bi ihtimal :) sabah aç karnına :)bence yarın kilo bildirimi yapsan iyi olur. Bilelim canım kilonu verdiklerini aldıysan da yine verebilirsin. Ben de çok iyi gitmiyorum ama yılmıycam.
yılmak yok :) başaracaksınnnnnGünaydın kızlar.
Kötü diyetin sonucu olarak bu hafta 68.5 çıktım. MalesefSanırım bir yerde yanlış yapıyorum. Ya da daha çok kasmam gerek.
arkadaşlar bugunki menümü paylaşıyorum.
sabah bir tabak çorba içtim eşim cok sever sabahları bende ona katıldım.
ara ogun erık yedım
öğlen corba ve patates kavrulmusu (cok az)
ıkındı yeşil çay
aksam bir tabak patlıcan yemegı ve bol limonlu marul yesıl sogan salatası..
8 dakıka kadar gobek hareketı calıstım (ınternetten buldugum bır vıdeo daha once faydasını gormustum tekrar basladım)
bırazdan bısıklet surecegım
ve uc lıtre suyu tamamlamama cok aaz kaldı .
yalnız bı sorum olacak sebze yemeklerını tam bır tabak yıyorum neredeyse bunu da azaltmak gerekır mı ?
hayattan soğudum resmen1 bardağı zor içtim ama annem fena değil dedi bilemiyorum ya istersen bi dene yeşik çay tadı hiç gelmiyor tarçın koydum o beni rahatsız etti yarın tarçınsız denicem :)
Ha
Hande noldu bizeya bence nazar değdi .bende pazartesi 95.7 geliyordum şimdiise 96.4 kilo mu aldım .offf ya dikkat etmedim ya bu aralar .ondan olsa gerek .hande ben eskisi gibi ramazanda dikkatt ettiğim gibi yapıcam ve her hafta kilo vericem
.geçen hafta pazartesi 96,9 haftaiçi 95.7 şimdi ise 96.4 .sadece eğer verdiysem 500 gr vermişim .ama böyle nasıl ulaşıcağızki hedefimize .bundan sonra bayramda olsa .seyran da olsa . Unlu yağlı şekerli ürünlere hayır ( dondurma hariç) :)
merhaba neyzen iyi başlamışsın ben öğlenki çorbanın yanonda patates kavurması anlamadım kızartmamı o. Bide canım sana tavsiyem srbze yemeklerini de çok yeme 1 porsiyono geçme yani yemek tabağın ortasında küçük bir ada ksdar olsun vede pişirirken yağını ölçerek mesela 1 kilo sezeden yapılan yemeğe 1 yk zeytin yağı gibi .çünkü içinde yağ ne kadar çok olursa vucudumuzada o kadaeı girer vede eğer vucud onu yakamazsa depo yapar .o depo yağlarsanda bende çok var :)arkadaşlar bugunki menümü paylaşıyorum.
sabah bir tabak çorba içtim eşim cok sever sabahları bende ona katıldım.
ara ogun erık yedım
öğlen corba ve patates kavrulmusu (cok az)
ıkındı yeşil çay
aksam bir tabak patlıcan yemegı ve bol limonlu marul yesıl sogan salatası..
8 dakıka kadar gobek hareketı calıstım (ınternetten buldugum bır vıdeo daha once faydasını gormustum tekrar basladım)
bırazdan bısıklet surecegım
ve uc lıtre suyu tamamlamama cok aaz kaldı .
yalnız bı sorum olacak sebze yemeklerını tam bır tabak yıyorum neredeyse bunu da azaltmak gerekır mı ?
çok haklısınnn canım çok fazla yağ olunca depo ediyor..merhaba neyzen iyi başlamışsın ben öğlenki çorbanın yanonda patates kavurması anlamadım kızartmamı o. Bide canım sana tavsiyem srbze yemeklerini de çok yeme 1 porsiyono geçme yani yemek tabağın ortasında küçük bir ada ksdar olsun vede pişirirken yağını ölçerek mesela 1 kilo sezeden yapılan yemeğe 1 yk zeytin yağı gibi .çünkü içinde yağ ne kadar çok olursa vucudumuzada o kadaeı girer vede eğer vucud onu yakamazsa depo yapar .o depo yağlarsanda bende çok var :)
Evet hande benimde çok ihtiyacım var vede şu anda uyguluyorum eşimle çay *içiyoruz o maç +çekirdek çitliuo elimi dahi sürmedim o kilo yapan yiyeceğe . Evet yarın bütün yediklerimizi içtiğimiz su ayran meyve saati satine yazarsak daha çok dikkat ederiz ve düzensiz yemeğide bırakırız bide ben bu hafta vütün öğünleri yemedim galiba öğün atlanakta bana iyi gelmiyo insülin direnci yapıyo vucudum galiba bu haftada ikimizde gğnde 3 öğün aynı hergün aynı saatlerde yemeye özen gösterlim bakalım nolcuk denemekten bişey olmaz.hande bide sana bim in süs biberi turşusunuda öneririm . Bağırsakları çok güzel çalıştırıyo :) :) :) ")Zeynepcim ya bu hafta sıkı diyet yapalım mı ? fazlasıyla sıkı ve düzenli akşamları falan 6 da keselim mi?
Evet hande benimde çok ihtiyacım var vede şu anda uyguluyorum eşimle çay *içiyoruz o maç +çekirdek çitliuo elimi dahi sürmedim o kilo yapan yiyeceğe . Evet yarın bütün yediklerimizi içtiğimiz su ayran meyve saati satine yazarsak daha çok dikkat ederiz ve düzensiz yemeğide bırakırız bide ben bu hafta vütün öğünleri yemedim galiba öğün atlanakta bana iyi gelmiyo insülin direnci yapıyo vucudum galiba bu haftada ikimizde gğnde 3 öğün aynı hergün aynı saatlerde yemeye özen gösterlim bakalım nolcuk denemekten bişey olmaz.hande bide sana bim in süs biberi turşusunuda öneririm . Bağırsakları çok güzel çalıştırıyo :) :) :) ")
günlük yediklerin gayet güzelkek dıında tabi dısarıda olunca ister istemez birazcık kaçıyoGünaydın kızlaarrrdünkü menümü paylaşayım sizlerle.
Kahvaltı 1 dilim tam buğday ekmeği 1 dilim kaşar peyniri 2 zeytin biraz salatalık
Öğlen Şekersiz Kahve ile bir dilim kakolu kek (dışardayken kaçtı düzensiz oldu)
Akşam 1 porsyon tavuk gögüs eti 3 yk bulgur pilavı 3 yk yeşil salata ayran
Akşam maç izlerken 1 avuç leblebi yedim.
Su 2lt Spor 4 km yürüyüş
tabi çok iyi olur o zaman haftaya salıya kadar ağzımıza ne girdiyse hepsındn haberdar oluyoruz .benim taşınma işi bıraz daa uzun sürücek gibi bu sefer başka bi ev tuttuk şimdide oranın boşalmasını bekliyoruz oda aftaya boşalcakmış daha temizlencekte taınıcazZeynep o zaman salıdan salıya dikkat edelim bakalım ne olcak.Yapabildiğimizin en iyisini yapalım.
Turşu çok severim ama tuzlu olması yüzünden yedikten sonra bol bol su tüketmek gerek. Haklısın düzenli yazma konusunda ve ben bu hafta az sebze yedim hep koştururken aralarda yemek yedim kendime şöyle salatalı keyifli uzun bi ziyafet çekesim var. Ama bugün de evde misafir var. Taşınma işleri nasıl gidiyor?