68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

merhaba neyzen iyi başlamışsın ben öğlenki çorbanın yanonda patates kavurması anlamadım kızartmamı o. Bide canım sana tavsiyem srbze yemeklerini de çok yeme 1 porsiyono geçme yani yemek tabağın ortasında küçük bir ada ksdar olsun vede pişirirken yağını ölçerek mesela 1 kilo sezeden yapılan yemeğe 1 yk zeytin yağı gibi .çünkü içinde yağ ne kadar çok olursa vucudumuzada o kadaeı girer vede eğer vucud onu yakamazsa depo yapar .o depo yağlarsanda bende çok var :)

biz sogan ve salca ıle kavrulmus haslama patatese derız :)
tavsıyene uydum bugun tabagımı yarıya cektım.sagol. evet yagı mınıcıkk koyuyorum, cok önemlı bu bence de :KK16:

biz sogan ve salca ıle kavrulmus haslama patatese derız :)
tavsıyene uydum bugun tabagımı yarıya cektım.sagol. evet yagı mınıcıkk koyuyorum, cok önemlı bu bence de :KK16:
o yemeği bende çok severim ama patatesi diyette pek tercih etmiyo diyetisten ler hemde içine yağ koyınca tadı güzel oluyo ama az yağla yapmaya gayret edelim

:cool::KK49: zararın neresınden donulse kar .. durmak yok yola devam...
ıkı cocugunuz mu var zeyno ?
24 yalındayım minik bir kızım var .ben hep çocukluğumdan beri kiloluydum hamileliktedr 25 e yakın kilo aldım 112 ile doğuma girdim şimdide hedefim 65 olmak güncel kilomda 96.7 hep berabar azimle gayretle yılmadan bıkmadan usanmadan arada kaçamaklarımuz olsada diyete zayıflamaya devammmm devamm devaaaömmmm

24 yalındayım minik bir kızım var .ben hep çocukluğumdan beri kiloluydum hamileliktedr 25 e yakın kilo aldım 112 ile doğuma girdim şimdide hedefim 65 olmak güncel kilomda 96.7 hep berabar azimle gayretle yılmadan bıkmadan usanmadan arada kaçamaklarımuz olsada diyete zayıflamaya devammmm devamm devaaaömmmm

ne guzel ALLAH bagıslasın :) ben de 24 um. bır yıl oldu evlenelı . cocuk dusunuoruz o yuzden once bı zayıflayım dedım. evlendıgımde 63 kıloydum sımdı 68 oldum durdurak bılmıyo gıdıyoo kılolar. artık dızgınlerı ele alma zamanı geldı dedım. ne kadar az kılo ıle hamılelıge baslarsam o kadar ıyı dıe dusunuyorum.

bır de kadın her ne olursa olsun dıkkat etmelı kendıne once kendı pskolojık saglıgı ıcın sonucta kadına en cok mutluluk veren seylerın basında zayıf olmak gelıyo :)) azımle bıtırelım bu ısıı kacamak yapmamaya dıkkatt once ıstedıgımız kıloya gelelımm sora her seyden azar azarr :KK71:

Merhaba bu gün yediklerim sabah 8,30
Domates
Salatalik
4 catal lor peyniri
1.5 haslanmis yumurta
1tk pekmez minik kase suzme yogurt
4-5zeytin

Ara
1tk pekmez
1dilim seftali

Öğle. 13-30. 14 gibi
1porsiyon etli yesil fasulye
Bol sumak eskili salata

Aksam. 19-30. 20. Gibi
4 parca firinda tavuk.
5 kalın patates dilimi firinda pismis
Bol salata

11 gibide karnim cok acikti ama. 2 tane salatalikla durumu kurtardim. Cok sukur bu gun kendime hakim oldum galiba

Domates
Salatalik
4 catal lor peyniri
1.5 haslanmis yumurta
4-5zeytin

Ara
1tk pekmez
1dilim seftali

Öğle. 13-30. 14 gibi
Bol sumak eskili salata

Aksam. 19-30. 20. Gibi
4 parca firinda tavuk.
Bol salata

11 gibide karnim cok acikti ama. 2 tane salatalikla durumu kurtardim. Cok sukur bu gun kendime hakim oldum galiba

:KK66: cok ıyı su tuketımın nasıl uc ltreyı buluyor mu ?

Günaydınlar diyet arkadaşlarım:) Dün yediklerimi paylaşayım sizlerle :)

Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği , domates salatalık , 1 yumurta
Kahvaltıdan sonra az şekerli Türk kahvesi ve 2 kare bitter
Öğlen 1 kase yoğurtla 1 armut
Akşam Fırında pişirdiğim 3 köfte yarım patates ve patlıcan 1-2 biber soğan halkaları

Dün 2 kez 3.5 km yürüyüşe çıktım. Biri gündüz biri akşam TOPLAM= 7km
Su da sanırım 2 lt yi geçti.
Zeynoya söz verdiğimden yüksek düzeyde dikkat ettim. Ve yürüyüşe de çıktım. Bu hafta sıkı bir diyet yapıp artık tartıda gördüklerimden mutlu olmak istiyorum.

Sanırım şimdi de yürüyüşe çıkıcam :)

Domates
Salatalik
4 catal lor peyniri
1.5 haslanmis yumurta
4-5zeytin

Ara
1tk pekmez
1dilim seftali

Öğle. 13-30. 14 gibi
Bol sumak eskili salata

Aksam. 19-30. 20. Gibi
4 parca firinda tavuk.
Bol salata

Canım güzel :) Kendimize hakim olcaz demiştik olmuşuz ben de yazdım menümü. İkimiz de fırın yemeği yapıp + puan aldık sanırsam. Pekmezler ne için kansızlık için mi?
Bugün de tam dikkat gidelim zeyno.:KK19:

ne guzel ALLAH bagıslasın :) ben de 24 um. bır yıl oldu evlenelı . cocuk dusunuoruz o yuzden once bı zayıflayım dedım. evlendıgımde 63 kıloydum sımdı 68 oldum durdurak bılmıyo gıdıyoo kılolar. artık dızgınlerı ele alma zamanı geldı dedım. ne kadar az kılo ıle hamılelıge baslarsam o kadar ıyı dıe dusunuyorum.

bır de kadın her ne olursa olsun dıkkat etmelı kendıne once kendı pskolojık saglıgı ıcın sonucta kadına en cok mutluluk veren seylerın basında zayıf olmak gelıyo :)) azımle bıtırelım bu ısıı kacamak yapmamaya dıkkatt once ıstedıgımız kıloya gelelımm sora her seyden azar azarr :KK71:

Merhaba :) Ben de sana katılıyorum zayıflık bana da çok mutluluk veriyor. 68 den kaça i:KK73:nmek istiyorsun ? Umarım hedeflediğin kadar kiloyu sağlıkla verip bebeğine kavuşursun :KK54:

handeciğim unutmadan sana bi sorayım dedim forumları gezerken rastladım jillıan mıchaels 30 day shred diye egzersiz varmış 1 ayda br beden inceltiyomuş kafamız aysaydı biraz beraber günlük yapardık

Canım yapabiliriz ben hiç denemedim de . Şu taşınma telaşında değil eylülde mi yapsak zeyno ?

Canım güzel :) Kendimize hakim olcaz demiştik olmuşuz ben de yazdım menümü. İkimiz de fırın yemeği yapıp + puan aldık sanırsam. Pekmezler ne için kansızlık için mi?
Bugün de tam dikkat gidelim zeyno.:KK19:
İnşallah hande bırakınca hemen eskiye geri dönüyoruz çunkü böyle devam .pekmezde kızıma pekmezli mama yapıyodum canım çekti azıcık baktım:)

Canım yapabiliriz ben hiç denemedim de . Şu taşınma telaşında değil eylülde mi yapsak zeyno ?
tabi berabar yapalım kafamız aysaydu derken başımızda işleri bitirseydik demek istedim evlerimize yerleşelim o sporuda yapalım faydası bbaya oluyumuş.malum ben dışarı yürüüse çıkamıyorum:)

Günaydınlar diyet arkadaşlarım:) Dün yediklerimi paylaşayım sizlerle :)

Kahvaltı 1 dilim çavdar ekmeği , domates salatalık , 1 yumurta
Kahvaltıdan sonra az şekerli Türk kahvesi ve 2 kare bitter
Öğlen 1 kase yoğurtla 1 armut
Akşam Fırında pişirdiğim 3 köfte yarım patates ve patlıcan 1-2 biber soğan halkaları

Dün 2 kez 3.5 km yürüyüşe çıktım. Biri gündüz biri akşam TOPLAM= 7km
Su da sanırım 2 lt yi geçti.
Zeynoya söz verdiğimden yüksek düzeyde dikkat ettim. Ve yürüyüşe de çıktım. Bu hafta sıkı bir diyet yapıp artık tartıda gördüklerimden mutlu olmak istiyorum.

Sanırım şimdi de yürüyüşe çıkıcam :)
ayy canım benim süpersin diyetinde harika arada 2 kare bitter var .ama diğer yediklerin vede sporun onu tolera etmişdir umarım ben şimdilik kendimi onlardan uzak tutuyorum çünkü ben paketi açınca son kareya kadar yerim .yoksa arkamdan ağlarya :) bende hande sana sözverdiğim içindaha dikkat ettim .hatta bazen ağzıma koyduğumu yemeden geri çıkarıp çöpe attım .eper yeseydim kendimi suçlayıp mutsuz olucaktım

arkadaslar bılıyormusunz bılmıyorum ama cok guzel bır sıte buldum tavsıye ederım bı ınceleyın. "diyet arkadaşım.com"
yedıgınız kalorı hesabını cok rahat yapıyorsunuz, ıdeal olmanız gereken kılo, gunluk aldıgınız kalorıde ne kadr kılo aldınız veya verdınız vs. ben cok begendım guzel bır kontrol mekanızması olmus

İyi geceler millet :) Menümü yatmadan yazayım istedim.

Kahvaltım yarım simit
Öğlen 1 haşlanmış patates ve yeşillik
Akşam 1 kase mercimek çorba 1 dilim karpuz
Yemekten sonra orta şekerli Türk kahvesi

Spor 4 km yürüyüş su 2 lt:oops:

X