68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Tamam canım dediğin gibi yapmaya çalışıcam sütlaçta 3 kase kaldı onlarada elimi sürmeyip hepsini eşime yediricem onun kilo problemi yok nasıl olsa ee sen neler yapıyosun spor yapabiliyomusun ben hiç yspamıyorum çok yaramaz bi kızım inan mesajları bile kucağımdayken yazıyorum :)))

Bebişkon yaramaz mı o kadar. Kaç aylık?

Canım bugün de sporsuz geçecek korkarım. Netten ev bakıyorum henüz bulamadım. Bi yandan kitaplarımı koliledim öyle uğraşılar işte. Bi de zeyno kendimi ihbar ediyorum. Kahvaltıda biraz reçel yemiş olabilirim. Çıkıp biraz dolaşayım di mi en doğrusu bu olacak.
Recelmi gordum sanki orada !!!!!! Insallah en kisa zamanda bulursun evini ,bende buldumda biraz insaat isi var onu bekliyorum bende yavastan ev topluyorum iste. , diyetede dikkat etmeye calisiyirum iste

Merhaba saygı değer diyet arkadaşım canım benim iki günden beri bende giremedim malum ev tsşıycam dün baya evi topladım gün boyu aktiftim herhalde baya kalori yaktım gibi onuda pazaertesi günü görücez . Beyse dün yedijlerimi yazayım
Sabah
4 yk Soğanla sotelenmiş lorpeynirinden
1 haşlabmiş patates 1 haşlanmış yumurta
4- 5 zeytin
Öğlen
Hande ecdeki kahke bitseydi kurtulucam ya 2 tane kahke çayın yanında
1 avuç aantrp fıstığı 1 avuç kabak çekirdeğ
i 1 dolma

Akşam 1,5dolma
1 kase yoğurtlu dövme çorbası
Canım ya ben gün içinde kızıma pirinç unu . Nişasta ile mama yapmıştın bide onların tadına bakıyorum arada .
Pek diyete ters şeyler yememeye çalışıyorum ama şu anda çok yorgunum ( acaba ev taşıma spor yerine geçermi) :) :; ) :)

Merhaba saygı değer diyet arkadaşım canım benim iki günden beri bende giremedim malum ev tsşıycam dün baya evi topladım gün boyu aktiftim herhalde baya kalori yaktım gibi onuda pazaertesi günü görücez . Beyse dün yedijlerimi yazayım
Sabah
4 yk Soğanla sotelenmiş lorpeynirinden
1 haşlabmiş patates 1 haşlanmış yumurta
4- 5 zeytin
Öğlen
Hande ecdeki kahke bitseydi kurtulucam ya 2 tane kahke çayın yanında
1 avuç aantrp fıstığı 1 avuç kabak çekirdeğ
i 1 dolma

Akşam 1,5dolma
1 kase yoğurtlu dövme çorbası
Canım ya ben gün içinde kızıma pirinç unu . Nişasta ile mama yapmıştın bide onların tadına bakıyorum arada .
Pek diyete ters şeyler yememeye çalışıyorum ama şu anda çok yorgunum ( acaba ev taşıma spor yerine geçermi) :) :; ) :)

taşınmak sayılır zeynocum ben de aynı durumdayım. dağınıklık hep etrafım. menün güzel :)yarın tartılalım bakalım nolcak:KK49:

merhaba :)) zeyno ne kadar kızsan haklısın yalnız bıraktım seni:)
bugün yürüyüş yaptım hemen müjdemi vereyim :)
merve katılabilirsin tabi ki :)

merhaba :)) zeyno ne kadar kızsan haklısın yalnız bıraktım seni:)
bugün yürüyüş yaptım hemen müjdemi vereyim :)
merve katılabilirsin tabi ki :)
maşallah maşallah daeısı bana o sporların ....yok canım hiç kızarmıyım senle ikimiz kaldık dedim bende iki günden beri giremedim ki her yer heryerde evin içi bit pazarı gibi yarını bekliyorum bende nolucak acaba kilolarımız
Hem handeciğim bi evlerimizi toplayıp taşınalım bak nasıl sporlar yapıcaz . Sen 58 hatta 56 bende 60 lara inicem bide birbirimize söz verelim bu ev talıma yerleştirme işinde kalorili yiycekletri yemeyelim

merve devam mı diyete biz ramazandan sonra toparlanamadık ama katıl devam et bizle

evde değildim 2 haftadan fazla o yüzden yazamadım ama bende dağıttım :KK70: verdiklerimide aldım sanırım yarından itibaren yeniden eski düzenle devam edicem yarın kilo bildirimi yapmama gerek var mı aldım kiloları büyük bi ihtimal :KK43:

bi tarif aldım onu denicem aslında yani bi zararıda yok ilk defa deneyeceğim yazıyım daha önce yapan varsa bilgi verirse sevinirim :)
-8 bardak su
-1 fincan yeşil çay (daha önce demlenmiş)
-1 orta boy salatalık
-2,3 dilim zencefil yada 1 tatlı kaşığı rendelenmiş
-1limon
-1 elma
-5-6 sap taze nane yada 1 tutam kuru nane
-isteğe göre tarçın
-> sebze meyveleri iri iri doğrayıp suya atıyoruz diğer malzemeleride atıyoruz 1 gece dinlendirip ertesi gün içiyoruz o gün içinde o suyu bitirip sonraki gün için su hazırlıyoruz 5 gün yapabilirmişiz. 2 gün ara verip tekrar 2 gün..

hoş geldin kimse kalmadı pek zaten hande ilr ikimiz varız buyur sende gel aramıza menülerini diueyini paaylaşabilirsin sen kaç kilosun hedefin nedir
şuan 64 oldum heralde ondan önce buraya katıldığım zaman baya kilo vermiştim :) hnd biliyor :) ama sonra memlekete gidince geri aldım sanırım öyle hissediyorum ne gariptir ki kilo alınca hemen hissediyorum ve çok fark ediliyor aldığım.. 2 filan aldım gibi hedefim 55 olmaktı senin hedefin nedir canım

evde değildim 2 haftadan fazla o yüzden yazamadım ama bende dağıttım :KK70: verdiklerimide aldım sanırım yarından itibaren yeniden eski düzenle devam edicem yarın kilo bildirimi yapmama gerek var mı aldım kiloları büyük bi ihtimal :KK43:

bence yarın kilo bildirimi yapsan iyi olur. Bilelim canım kilonu verdiklerini aldıysan da yine verebilirsin. Ben de çok iyi gitmiyorum ama yılmıycam:KK20:.

Burasi aktif bir forum guzelmis :KK66: bende bugun basladim diyete.
68 kiloyum boyum 1.70
57 olmak istiyorum kizlar.
Nerdeyse 3 lt su tukettim .ekmek sadece birer dilim yedim. Corba ve salata tukettim . 19:00' dan sora yemeyi kesiyorum . Bir haftada etkisini gorurum ins :110:

68 kiloyum boyum 1.70
Nerdeyse 3 lt su tukettim .ekmek sadece birer dilim yedim. Corba ve salata tukettim . 19:00' dan sora yemeyi kesiyorum . Bir haftada etkisini gorurum ins :110:
hoş geldin neyzen diyetinde ekmeği fazla tüketmemeni öneririm ben hiç yeniyorum vede faydasını görüyorum daha önce diyet yaptınızmı

hoş geldin neyzen diyetinde ekmeği fazla tüketmemeni öneririm ben hiç yeniyorum vede faydasını görüyorum daha önce diyet yaptınızmı

Hos buldum :) ilk gunun verdigi ac kalma korkusuyla bir dilim ekmek yedim ama oyle cokta zor gecemedi rahat oldu.buyuzden tavsiyenizi dikkate alicam ne de olsa bunye alisir her seye sabir onemli. Daha once hic diyet yapmadim bu ilk ins daha da yapmak zorunda kalmam.:KK28:

Günaydın kızlar. :KK54:
Kötü diyetin sonucu olarak bu hafta 68.5 çıktım. Malesef:110:Sanırım bir yerde yanlış yapıyorum. Ya da daha çok kasmam gerek.

68 kiloyum boyum 1.70

Merhaba umarım ilk diyetiniz başarılı olur. Sİze katkı sağlayacağını düşündüyseniz bizim başlığa menülerinizi sporlarınızı pazartesi de önceki hafta kilo verip vermediğinizi yazabilirsiniz. Bol sağlıklı diyetler.

bi tarif aldım onu denicem aslında yani bi zararıda yok ilk defa deneyeceğim yazıyım daha önce yapan varsa bilgi verirse sevinirim :)
-8 bardak su
-1 fincan yeşil çay (daha önce demlenmiş)
-1 orta boy salatalık
-2,3 dilim zencefil yada 1 tatlı kaşığı rendelenmiş
-1limon
-1 elma
-5-6 sap taze nane yada 1 tutam kuru nane
-isteğe göre tarçın
-> sebze meyveleri iri iri doğrayıp suya atıyoruz diğer malzemeleride atıyoruz 1 gece dinlendirip ertesi gün içiyoruz o gün içinde o suyu bitirip sonraki gün için su hazırlıyoruz 5 gün yapabilirmişiz. 2 gün ara verip tekrar 2 gün..

mervecim denedin mi bu tarifi nasıl :KK39:? Biraz çok karışık ama metabolizmanı hızlandırıcı özelliği olabilir hem sürekli sıvı tüketimine teşvik eder aç hissetmezsin belki. Ben denemedim yeşil çayla bile pek aram yok
.

X