68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Merhaba arkadaşlar dün yoldaydık ve kahvaltıda dişarı menüsü oldu
sabah
Bir küçük poğaça 2 sigara böreği
Çeytek simid
Öğle 2salatalık
Ara yarım armud
Akşa
1 tabak Tost Makinesi nde pişmiş patlıcan(2 yk yağda pişmiş)
Ve pişmiş domates ayran
Su 2 litre içtim galiba

Ve bu gün tartı günümüz ben tam olarak 96.9 geldim
Başlangıç kilo:107.8
Güncel kilı :96.9
Hedef kilo 65
Yoplam verilen:10.9

Arkadaşlar hepiniz topiğimizi bıraktınız galiba ama ben günlük yazmaya devam edicem gün içerisinde kaçırmalarım olsada ben diyetime ve zayıflamaya devam edecem.
Çünkü bü kilolarımdan kurtulmam lazım bu günkü kilo bildirimimi m 96.9 olmuşum diyyete başladığımda 107.8 kiloyd u m .şimdi ise gekdiğim nokta 96.9 hedefim65 olmak inş.
Buğünkü menüm
Sabah
Domates Salatalık
30 gr kadar peynşr
Yarım haşlanmış yumurta
Ara
Bir salkım üzüm
Bir avuç kabsk çekirdeği
Öğle
Karışık semizotlu salata
3 tabede bayrsm kahkesi ( yememem gerekti ams daha fazla o kahkeleri görmeye dayanamadım. bir daha canım şstemesin diye gözümü doyurdum)
Akşam
1 porsiyon fırında tavuk lu patates yemeği ayran
Bu gün çok fazla yiycek yedim yarın inş daha dikkatli sayarak ve daha az yemeye çalışacağim katılmak şsteyen arkadaşlar varsa bu yolda beraber yürüye biliriz

Ve bu gün tartı günümüz ben tam olarak 96.9 geldim
Başlangıç kilo:107.8
Güncel kilı :96.9
Hedef kilo 65
Yoplam verilen:10.9

Zeyno seni kutlarım. azimle hedefe gidiyorsun.
ben son günlerde çok yoğunum hem evde hem işte malesef.Pazar günü de bir yolculuk çıktı iki günümüz yollarda geçti teyzem rahatsızdı ona gittik. O nedenle ne tartılabildim ne girebildim. Aklım burda ama yeterince aktif olamadım.
Hele şükür bugün eve döndüm ve artık diete de yazmaya da devam ediyorum. Başlığı yalnız bırakmadığın için çok teşekkür ederim.

Handeciğim hiç lafı olurmu zayıflamak için çıktık bı yola ve bu yolda beraberiz arkadaşlar galiba k k ye tlfon uygulamasından girilemwdiği için burda yoklar .bende uygulamadan giremiyorum ama interten giriyorum oda biraz zor oluyot bu arada senide teprik ederim hedefe az kalmış 66.1 olmuşsun başarılar

Canım sağolasın inan ciddi yoğundum. Telefondan da giremedim. Eylülde tekrar canlanır buralar
Ama tekrar düzeltiyorum programı. Hem iyi beslencem hem iyi düşünüp iyi hissedicem
Birazdan akşam yemeği yiyicem yediklerimi yazarım

Zeynocum ya keşke sabahki poğaçalar olmasa biraz yağlı diye ben çekiniyorum o tarz bsinden. Akşamki menün ise çok hoş sebze her zaman doğru tercih

Merhaba arkadaşlar bu günki menüm of ya neden biz hergün acıkıyoruz ve yemek yiyoruz yemel yememe gibi bir lükdümüz olsa kilo problemimizde olmıycak neyse bu günü yazayım
Sabah
Domates
Salatalık
4-5 zeytin
1 yağda yumurta

Ara
bir armut
Yarım şeftali
öğle
Salata içerisin 4 yk lor peynirli
15 adet anteo fıstığı
2 minik parça fırında tavuk 4 dilim fırında patetes
Ara
Bir el büyüklüğünde tarhana
Akşam
Salata
Patates yemeğin bir kaç parça
Ara armut bu günlük bu kadar yedim yarın ddaha az

Merhaba :) Dünkü menümü paylaşayım sizlerle.
Kahvaltım 1 dilim tambuğday ekmeği domates salatalık 1 dilim kaşar peyniri 4-5 zeytin
Öğlen 1 kase mercimek çorba
Ara 5 badem 5 fındık 1 ceviz 2 kuru kayısı
Akşam 3 yk salçalı makarna 3 yk zeytinyağlı fasülye 1 kase yoğurt
Yemekten sonra orta şekerli Türk kahvesi
Su 2.5 lt Spor 4 km yürüyüş

Handecigim bu iyi bi diyet yapmissin. Ben bu gun ne zamandan beri canimin istedigi bi yeneyi yaptim bana kizma yada kiz niye cok yedin basil 65 kilo olmayi düşünüyorsun de. Bak bu gun yediklerimi yazayim
20. Agust
Sabah
Domates
Salatalik. 3 çatal lor peyniri
Azicik sucuklu yumurta
4-5 zeytin.
Ara
1 kase sütlaç. Yarim haslanmis mısır
Öğle
Pişmemis. Dolma ici 3 kasik
Ara. 3 dolma 7 minik sarma
Ara 10 fistik
Aksam yok. Esime yemekte eslik ederkende yarim dolma 2 sarma götürdüm. Ayran. Ne kadar cok sey yedim offf ya

zeynocum dolma mı çekiyordu ne zamandır canın kızmadım arkadaşım çünkü bence arada canının çektiğini yemelisin :)
ben dün de iyi beslenmeye çalıştım ama bahane olmasın hava o kadar sıcak ki spor yapamıyorum. eylül gibi taşınacağım bir de o nedenle eşya falan toplamam gerek. insanlar taşınırken zayıflıyor hep belki bende de öyle olur :))

Canım kızmanı istiyorum çünkü sen kızınca daha dikkat ediyorum .biliuomusun bende ev taşıycam bir iki haftaya kadar bende kilo vermeyi ümit ediyorum inş .bu arada bu hafta sonu nişanda baklava pasta yiyerek diyeti salladım vede bu hafta ğek dikkat edemedim pazardan beri kilomda oynama yok ya önerebileceğin bi şey varmı korkuyorum bu hafta kilo verememekten

Merhaba arkadaşlar ya banq ne oldu böyle a aç gib i yemek yiyorum 21 ağustosta
Sabah Yarım kase yoğurt Domates
Salatalık
4 yk sütlaç
Öğle 2 dolma 5 sarma
Salata
Yarım kase sütlaç
Bide reçel yaptım onunda 1 tk tadına baktım
Ara
yaRım Bayram kahkesi
Aksam
2 sarma
4 incir
Ne kadar çok sey yiyorum yaaa

Merhaba ben de yatmadan yediklerimi paylaşayım.
Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği domates salatalık 1 yumurtadan omlet
Öğlen 1 avuç fındık 1 salkım karaüzüm
Akşam 1 kaeyeşil mercimek çorbası 2 yk közlenmiş patlıcan 2 yk yoğurt
Yemekten sonra az şekerli Türk kahvesi ve 3 kare bitter çikolata

Zeynocum önerim karbonhidtatı azaltman olur. Bol yeşil çay iç yoğurt ve salatalık ye. Hamurişinden kaç.
Ben aten menülerinde fazla bir şey gördüğümde direkt uyarıyorum canım.
Spor yapabilecek gibiysen evde egzersiz yapmayı dene. Ve diyeti bozma. Bozarsan tüm çaban boşa gidecek

Canım şekerli besinler fazla. Sütlaç fazla mesela. Kahkeyi de çok kalorili. Bence uzak durmaya çalış Tavsiyem ara öğünler 100 kaloriyi geçmemeli.

Canım şekerli besinler fazla. Sütlaç fazla mesela. Kahkeyi de çok kalorili. Bence uzak durmaya ğiçalış Tavsiyem ara öğünler 100 kaloriyi geçmemeli.
Tamam canım dediğin gibi yapmaya çalışıcam sütlaçta 3 kase kaldı onlarada elimi sürmeyip hepsini eşime yediricem onun kilo problemi yok nasıl olsa ee sen neler yapıyosun spor yapabiliyomusun ben hiç yspamıyorum çok yaramaz bi kızım inan mesajları bile kucağımdayken yazıyorum :)))

Canım bugün de sporsuz geçecek korkarım. Netten ev bakıyorum henüz bulamadım. Bi yandan kitaplarımı koliledim öyle uğraşılar işte. Bi de zeyno kendimi ihbar ediyorum. Kahvaltıda biraz reçel yemiş olabilirim. Çıkıp biraz dolaşayım di mi en doğrusu bu olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…