68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Ben hep elma yediğimde acıkırım hemen:):):) bünye meselesi galiba :)

O erittiginden degil,sekerli oldugu icin canin daha cok bi seyler yemek istiyo ayni tatli yenince olan gibi,oturup kalkip yiyesin gelir ya hani.. öyle

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O erittiginden degil,sekerli oldugu icin canin daha cok bi seyler yemek istiyo ayni tatli yenince olan gibi,oturup kalkip yiyesin gelir ya hani.. öyle

Kız gurul gurul karnım ötüyo elma yiyince :) bildiğin acıkıyorum:):)

Arkadaşlar, bugün diyette 9. günüm. İlk hafta her şey normaldi. Şimdi sabah kalktığımda böyle bir halsizlik, başımı kaldıramıyorum. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı? Sabah yürüyüşlerim aksadı bu yüzden

Vitamin falan alsan?? Ya da su enerji veren vitaminimsi bi seyler var ya tvde de soyluyo,eczanede vardir. Onlardan bak derim ben,git bi de sert kahve yap kendine

Vitamin falan alsan?? Ya da su enerji veren vitaminimsi bi seyler var ya tvde de soyluyo,eczanede vardir. Onlardan bak derim ben,git bi de sert kahve yap kendine

Vitamin iştah açar diyorlar ama?

Arkadaşlar hepinizin diyetine azmine sağlık sonunda evime geldim inş bende düzenli girmeye başlarım hepiniza başarılar

Bugunki menum
Sabah yumurta peynir karpuz ekmek cok az domates zeytinyagli 1 cay kaşığı tereyağı
Oglen
4 kasik kiymli bamya yemegi
5 kasik bulgur pilavi

Spor 1.5 saat yuruyus yuksek tempo
Spordan sonra saat 21.45 gibi asiri acikmis bisekilde 2 kasik pilav 1 kasik bamya daha
Oysa aksam yemicektim

Son düzenleme:
Bu günkü menüm
Sabah:1 has. yumurta,1 salatalik,1 domates,4zeytin,1 dilim ekmek,1 light karper,1 fincan yesil cay
Ara:200 gr yogurt
Ögle:Tavuk,1 kaşık barbunya
Ara:3 kasik barbunya
Aksam:1 tabak barbunya,200 gr yogurt,semizotu,haslanmis kabak
Spor:115 squat,ripped in 30,100 mekik,10 dk egzersiz

iyi tatiller canım

Bugunku menumm
Sabah:1 parca beyaz peynir,1 has yumurta,6-7 zeytin,1 dilim kepekli ekmek,1 light karper,semizotu,1 fincan çay,salatalik,domates,1 tane biber
Ara:1 fincan nescafe
Öğle:1 kase bulgur pilavı,160 gr(aslinda net 100 gram ama neyse ) ton baligi
Ara:1 parca beyaz peynir,1 paket diyet biskuvi
Akşam:1 kase bulgur pilavı,1 tabak barbunya,yogurtlu haslanmis kabak

Kızlar merhaba. İki gündür diyetim fena bozuldu. Yarın toparlıyorum. Ama bu hafta kilo verebildim mi ? Sanmıyorum. Sizler ne yaptınız henüz geçmişi okuyamadım.

Ben gün içinde yediklerimi fırsat bulup yazamıyorum; ama hemen hemen ilk yazdığım menülerle eşdeğer. Kaçamak yok yani:) Bugün 12. günüm. Dediğim gibi ben pazartesi değil geçen perşembe bir hafta olduğu için tartılmıştım. Tartıya çıktığımda çok şaşırdım. Çünkü 64'ü gösterdi. Artık ödem ve sıvı kaybı mı yoksa yaptığım yoğun spor mu etkili oldu bilmiyorum. Doğal olarak ikinci haftaya bu moralle başlayınca hiç kaçamak da yapmadım. Ben perşembeleri tartılsam ve buraya pazartesi bildirimi olarak yazılsa. Mesela 64'ü geçen haftanın bildirimi olarak yazalım. Bu perşembeninki de bu haftanınki olsun. Herkese tavsiyem azmedin, vazgeçmeyin.

merhaba kızlar
3-4gündür rahatsızdım.
salgınmı var nedir anlamadımki.
bugün iyiyim. tartılmadımda haliyle.
ne oldu bize böyle ya... ramazan gecince ne güzel toparlıcaktık ama biz

Kızlar merhaba. İki gündür diyetim fena bozuldu. Yarın toparlıyorum. Ama bu hafta kilo verebildim mi ? Sanmıyorum. Sizler ne yaptınız henüz geçmişi okuyamadım.
hande merhaba :) ben de 2 gün bozdum.şimdi toparlanma zamanı,hadi :)

[QUOTE="KarKr]merhaba kızlar
3-4gündür rahatsızdım.
salgınmı var nedir anlamadımki.
bugün iyiyim. tartılmadımda haliyle.
ne oldu bize böyle ya... ramazan gecince ne güzel toparlıcaktık ama biz
[/QUOTE]
Geçmiş olsun karlar kraliçesi toparlarız biz durumumuzu sıkma canıını ramazandan sonra biraz dağıldık üstüne bide site onarımı çıktı tam olsuk kaç günden beri gireöiyoruz poff ya

Hoşgeldin hande nerelerledsin ya özlettin kendini hadi bi kendimize gelelim diyete devam edelim

Merhaba arkadaşlar bende dünki menümü yazayım
Sabah
Domates
Salatalık 3 yk yoğurt
1 tk pekmez

Ara
20 adet üzüm
öğle salata ayran
Ara yine üzüm yedim iki defe üzüm yememeliydim offf

Aksam
2 tabak tarhana çotbası başkada bişe yemedim bide yatmadan önce maden suyu içtim spor olarak ev temizliği:)

Merhaba kızlar benim diyetim
Sabah
Domates
Salatalık
Biber
1 haslanmış yumurta
5 zeytin
Yarım kase yoğurt

Ara bir avuç ben fıstık
15 adet üzüm
Öğle
1 kase cacık 1 haşlanmış mısır
Akşam
Yarım mısır
Domates salatalık bıbersumak eşkili
Ara çayın yanına bir wvuç kabak çekirdeği biraz geç vakitte 10 dan sonra yedim bugün inş akşam yemeğinden sonra yememeyi düşünüyorum çünkü gece aç karna uyumak genç kalmayı sağluyomuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…