Ben hep elma yediğimde acıkırım hemen:):):) bünye meselesi galiba :)
O erittiginden degil,sekerli oldugu icin canin daha cok bi seyler yemek istiyoayni tatli yenince olan gibi,oturup kalkip yiyesin gelir ya hani.. öyle
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar, bugün diyette 9. günüm. İlk hafta her şey normaldi. Şimdi sabah kalktığımda böyle bir halsizlik, başımı kaldıramıyorum. Bunun için yapabileceğim bir şey var mı? Sabah yürüyüşlerim aksadı bu yüzden
Vitamin falan alsan?? Ya da su enerji veren vitaminimsi bi seyler var ya tvde de soyluyo,eczanede vardir. Onlardan bak derim ben,git bi de sert kahve yap kendine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vitamin iştah açar diyorlar ama?
Kızlar. Ben dün giremedim bilgisayarımda bir sorun oldu kardeşiminkinden giriyorum . Pazara kadar tatile kaçıyorum. İşten kaçtık ailemle :))
Telefondan girdikçe yazarım.
güzel diyet takımın ben yokken başlığı ihmal etmeyin olur mu?
Sevgiler
hande merhaba :) ben de 2 gün bozdum.şimdi toparlanma zamanı,hadi :)Kızlar merhaba. İki gündür diyetim fena bozuldu. Yarın toparlıyorum. Ama bu hafta kilo verebildim mi ? Sanmıyorum. Sizler ne yaptınız henüz geçmişi okuyamadım.
Kızlar merhaba. İki gündür diyetim fena bozuldu. Yarın toparlıyorum. Ama bu hafta kilo verebildim mi ? Sanmıyorum. Sizler ne yaptınız henüz geçmişi okuyamadım.
Hoşgeldin hande nerelerledsin ya özlettin kendini hadi bi kendimize gelelim diyete devam edelimKızlar merhaba. İki gündür diyetim fena bozuldu. Yarın toparlıyorum. Ama bu hafta kilo verebildim mi ? Sanmıyorum. Sizler ne yaptınız henüz geçmişi okuyamadım.