Arkadaslar ben 7 aydir tatli surmuyorum agzima,bi ara su kuru meyveli muslilerden yemistim tatli niyetine o kadar. Ama bu sefer de meyveyi cok abartiyodum,suan onu da agustosun ortasina kadar yememek icin yemin ettimmeyve gercekten kilo almak icin bire bir. Yaklasik 3 senedir zayiflamaya calisiyorum 84 ten 65 e dustum insallah simdi 58 e de duserim,herkese basarilar :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaslar ben 7 aydir tatli surmuyorum agzima,bi ara su kuru meyveli muslilerden yemistim tatli niyetine o kadar. Ama bu sefer de meyveyi cok abartiyodum,suan onu da agustosun ortasina kadar yememek icin yemin ettimmeyve gercekten kilo almak icin bire bir. Yaklasik 3 senedir zayiflamaya calisiyorum 84 ten 65 e dustum insallah simdi 58 e de duserim,herkese basarilar :)
ve bi önerim var kızlar...
ramazandan sonra...
3 ana ögün. 3 ara ögün.. toplamda 6 ara ögün şartlandıralım.
ve en gec 7 de yemek yemiş olalım
güzel olmazmı?:26:
handecim selamm
malum mezun olduktan sonra fazla giremez oldum.
Günlüğün hayırlı olsun (sanırım biraz geç kaldım )
Son durum nedir tatlım ?
Kralicem ben ara öğün yapmasam daha iyi kilo veririm çünkü benim ara öğünler ana öğün gibi oluyor. Ama akşam belli bir saatten sonra yememeye kesinlikle varım .ve kesinlikle spor da istiyorum. haftada 3-4 neyse artık yapalım muhakkak.
Bence yine tablolar yapalım . Ara öğün ana öğün ne kadar besleneceğimizi , günde toplam kaç kalori hedeflediğimizi ve haftalık spor hedefimizi içeren tablolar yapalım ve birbirimizi kontrol edelim olabilir mi sizce
Zeynepcim çok sağol :) Sİz mezun olduktan sonra ben de yurtdışına gittim giremedim takıma. Malesef bir iki kilo aldım sizlerle 64e inmiştim en son. Şimdi 68 den tekrar ineceğim.Dün de vazgecmekyok uğradı günlüğe özlemişim sizi
Zeynepcim çok sağol :) Sİz mezun olduktan sonra ben de yurtdışına gittim giremedim takıma. Malesef bir iki kilo aldım sizlerle 64e inmiştim en son. Şimdi 68 den tekrar ineceğim.Dün de vazgecmekyok uğradı günlüğe özlemişim sizi
selam :) beni de listeye yazar mısınız??56 dan 49 a düşmem gerek
ve bi önerim var kızlar...
ramazandan sonra...
3 ana ögün. 3 ara ögün.. toplamda 6 ara ögün şartlandıralım.
ve en gec 7 de yemek yemiş olalım
güzel olmazmı?:26:
ah canım yaa kilo almana üzüldüm umarım en sağlıklı sekilde tekrar verirsin (ki vereceğine inanıyorum )
Benimde hersey üst üste geldi mezun oluşum iş yerinde artık eskisi gibi rahat nete takılacak kadar zamnımın olmaması...
Eski 5. takım gibisi yok vallahi bende özledim
bende kilo verdim vermesine ama yumusadım en kısa sürede pilatese baslayarak sıkılaşacagımmm mm
Hemen bugün yediklerimi yazayım. Geç kalktığımdan 2 öğün oldu bugün.
Kahvaltı , 4 yk müsli, 3 yk meyveli yoğurt , yarım elma
Ara Şekersiz kremalı kahve
Akşam 1 kase tarhana çorba , 1 porsiyon tavuk göğüs eti, 1 dilim çavdar ekmeği, salata
Birazdan yine orta şekerli Türk kahvesi içeceğim.