68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Bu arada sabah kalkip yuruyuse cik ya da bi sekilde spor yap,sadece ac kalmak isine yaramaz sonucta aldigin kalorileri yakman gerek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

rapor zamanı :)
sahur: 4 kayısı 1 incir 1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
iftar: 1 tabak börülce yemeği 4 yk mercimekli bulgur pilavı 1 küçük kase cacık maden suyu ve günlük su da tamamdır :KK42:

günaydın bu arada.

iftar- 1,5 kase dövme corbam yineeee yneeeeeee:KK9::KK52:
1tane kücük yaglı köfte(simitli varya ha işte ondan:KK17:)

1kupa 5i bi yerde cay
1kupa şekersiz cay
1kasede sade dondurma yedimki ben..pişman diiilim :-)
sahur-bişey yemedim

2,5lt su

bugün niyetli degilim. :KK51:

Son düzenleme:
Az Tükettigimiz Fakat Faydalariyla Bizleri Sasirticak Gidalar :

New York Times internet sitesinde Yemekten kaçındığımız ancak sağlığa en faydalı 11 gıdayı açıkladı.

Pancar: Folik asit bakımından zengindir. Kırmızı rengini veren pigmentler kansere karşı savaşır.

Lahana: Kanserle savaşan enzimleri harekete geçiren “sulforaphane” isimli kimyasalı içerir.

Pazı: Yapraklarında gözleri yaşlanmanın etkilerinden koruyan karotenoid maddesi bulunur.

Tarçın: Kan şekeri ve kolesterolü kontrol etmeye yardımcı olur

Nar suyu: Antioksidan bakımından zengindir. Tansiyonu düşürür

Kuru erik: İçeriğinde yüksek miktarda Antioksidan içerir.

Kabak Çekirdeği: Yüksek mineral oranı erken ölüm riskini azaltır.

Sardalya: Demir magnezyum bakır çinko fosfor potasyum manganez içerir

Zerdeçal: Vücutta iltihaplanmayı önler ve kansere karşı koruma sağlar

Yaban Mersini: Hafızayı kuvvetlendirir.

Kabak: Kalori değeri düşük lifler bağışıklık sistemini güçlendiren A vitamini bakımından zengindir. Uzun süre tok tutar.

Alintidir ...

ZAYIFLATAN İÇECEK TARİFLERİ

1 SU İÇEMEYENLER İÇİN ÖZEL TARİF:
1 litre buzlu suyun içine birkaç dilim limon,2 adet dilimlenmiş çilek,3-4 nane yaprağı,1-2 dilim yeşil elma 2-3 adet kiraz içine çizik atılarak 1 saat bekletin ve için

2- ZAYIFLATAN SEBZE İÇECEĞİ:
2 adet salatalık
10-12 adet nane yaprağı
1 limon
Blender da çekildekten sonra üzerine 1 litre su eklenir.Ayrıca 1 tatlı kaşığı bal ve az toz tarçın da eklenebilir.
Bu içecek kahvaltı ve yatmadan once içilirse yağları yakıcı özelliği vardır.

3- DONDURMALI VE MEYVELİ BUZLU İÇECEK:
Yarım bardak dolusu buz ve yarım top vanilyalı veya kakaolu dondurmayı blenderdan geçirin.Az miktarda su ekleyin .Üzerine meyve parçaları ile de servis yapabilirsiniz.

4- ZENCEFİLLİ AYRAN:
Özellikle şekersiz tatlandırıcı,taze bir dilim zencefil ve de nane yaprakları ile hazırlayacağımız ayran kilo vermemizi hızlandırır

5- KIRMIZI PUL BİBERLİ AYRAN İÇECEĞİ
Kırmızı pul biberli ayran hem metabolizmayı hızlandırır hem de tokluk hissi verir

6- BUZLU KARABİBERLİ KAHVE İÇECEĞİ:
Yarım bardak buzu blenderdan geçirin.İçine 2 adet Türk kahvesi pişirildikten sonra içine koyun .Ayrıca 4 adet tane karabiberi toz haline getirip ekleyin.İstenirse 2 adet tatlandırıcı koyup içebilirsiniz.

içtiginiz suları eger şişeniz varsa içine
ince bir dilim limon ve 2-3 tane nane apragı eklerseniz.
hem suyunuz güzel olur hemde vuducunuza cok iyi gelir.

Zeynepcim ben de eminim sen kafana koyduysan sıkılaşırsın zaten zayıflama konusunda çok iyiydin :13: Ben de aldığım kiloları da tez zamanda vereceğim canım.Burda yeni diyet arkadaşlarımla kaynaştık sayılır , ramazan bitince spora da başlayacağım. Spor spor spor:KK8::KK8::KK8::KK8:

tesekkür ederim canım benim bende senin başaracagına inanıyorum :KK16:

ramazandan sonra spor için topiğinde paylaşımlarda bulunabilirim o halde :KK34:

Selam kizlar
Evet kalkip spor yaptim limonlu naneli su ictim sonra da hafif bi kahvalti yaptim.:)

rapor zamanı :)
sahur: 4 kayısı 1 incir 1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
iftar: 1 tabak börülce yemeği 4 yk mercimekli bulgur pilavı 1 küçük kase cacık maden suyu ve günlük su da tamamdır :KK42:

Günaydın duygu :KK16::KK16:Bence sağlıklı güzel bir menü :)

günaydın bu arada.

iftar- 1,5 kase dövme corbam yineeee yneeeeeee:KK9::KK52:
1tane kücük yaglı köfte(simitli varya ha işte ondan:KK17:)

1kupa 5i bi yerde cay
1kupa şekersiz cay
1kasede sade dondurma yedimki ben..pişman diiilim :-)
sahur-bişey yemedim

2,5lt su

bugün niyetli degilim. :KK51:

Günaydın Kralicem. Sahurda yemediğinden kalorisi dengeli.Bugün oruç değilsen biraz da sebze tüketmeye çalış :KK34:

Selam kizlar
Evet kalkip spor yaptim limonlu naneli su ictim sonra da hafif bi kahvalti yaptim.:)

Vaaaaay aramızda erken kalkıp spor yapan biri olması çok güzel sanırım dün gece pişmanlık oluşturan krepleri yakmak içindi bu spor. Haftaya ben de sana katılıyorum pembeciiim :KK9::KK9::KK16:

Son düzenleme:
Ben hiç icmiyorum kahve,selulitim daha fazla azmasin diye.. ve krema olayina da katiliyorum,bence ekleme hic.
Iftar menum:1kase diyet yogurtlu cacik,1 kucuk tabak kiyma(sote tarzinda),1 kase de barbunyaaa :))

Çağla ben iftar menünü beğendim. Su da içiyorsun di mi bol bol :KK34:

2 litreden fazla iciyorumdur her gun

Günaydın duygu :KK16::KK16:Bence sağlıklı güzel bir menü :)

Günaydın Kralicem. Sahurda yemediğinden kalorisi dengeli.Bugün oruç değilsen biraz da sebze tüketmeye çalış :KK34:

Vaaaaay aramızda erken kalkıp spor yapan biri olması çok güzel sanırım dün gece pişmanlık oluşturan krepleri yakmak içindi bu spor. Haftaya ben de sana katılıyorum pembeciiim :KK9::KK9::KK16:

Aynen canim pismanliktandi ama iyi geldi resmen:) cunku zinde hissettim ve sonra belki de psikolojik olarak tokluk hissettim:))

New York Times internet sitesinde Yemekten kaçındığımız ancak sağlığa en faydalı 11 gıdayı açıkladı.

Pancar: Folik asit bakımından zengindir. Kırmızı rengini veren pigmentler kansere karşı savaşır.

Lahana: Kanserle savaşan enzimleri harekete geçiren “sulforaphane” isimli kimyasalı içerir.

Pazı: Yapraklarında gözleri yaşlanmanın etkilerinden koruyan karotenoid maddesi bulunur.

Kabak: Kalori değeri düşük lifler bağışıklık sistemini güçlendiren A vitamini bakımından zengindir. Uzun süre tok tutar.

Alintidir ...

Kabağın kalori değeri az ama yağda kızartınca kalori kaçla çarpılıyor bilmiyorum. Bu listeden tarçını düzenli olarak tüketiyorum o kadar :KK33::KK33:

Alintidir ...

Kabağın kalori değeri az ama yağda kızartınca kalori kaçla çarpılıyor bilmiyorum. Bu listeden tarçını düzenli olarak tüketiyorum o kadar :KK33::KK33:

23 temmuz

İftar:
1 tabak yeşil mercimekli pilav
1 patlıcan dolma 1 sarma
1 tabak salata
Yarım kase cacık
Ayran su yeşillik

Ara:
1 armut
1 şeftali
1 dilim kavun
1 bardak urmudut

Sahur :
Yağda yumurta
Yoğurt
2 - 3 karpuz parçaları
Yedillerim 1000 kaloriye yakın oldu gün boyunca çok kötüydüm ayağa kalktıkça gözüm kararıyodu onun için biraz fazla yedim :) malzeretim geçerli sayılırmı :)

Meyveyi abartmissin,bi de yumurtayi kati haslayip yersen daha tok tutar inan bana,bi de sahurda tavuk yemenizi oneririiim (ben cok seviyorum tabi sevmiyosaniz bi sey diyemem :/ )

Arkadaşlar , bugün en so 18:00 de yedim ve bugün beslenmem bitmiştir. Bugün ve umarım devam eden günlerde de böyle olacak :KK52:
Menüm:KK56:
Kahvaltı 2yk yulaf 2 yk meyveli müsli 1bardak yarım yağlı sütle
Öğlen 3 etiform karışık meyveli bisküvi orta şekerli Türk kahvesi :KK14:
Akşam Tavuk şiş dürüm ve salata 18:00

Niye bu kadar az yiyosun ki? Evet 18.00de bitirmen cok iyi ama öğlen nerdeyse hicbi sey yememissin.. Sen bilirsin tabi ama ben bi sebze yemegi oneririm,bagirsaklarini da calistirir.
Bugunku iftar menum:1tabak mantar,1kase haslanmis kabakli yogurt,2 kasik barbunya

X