68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Annem bu aralar sinirleniyor yediklerime o yüzden itiraz edemiyorum :sly: sporla kapatıyorum

Nerelisin canım sen

Ben de 58 kiloyum 49 olmak istiyorum. Koşu bandında 5.5 ve 5.8 hızları arasında tempolu yürüyorum.

Ben geceleri 30 ds yapiyorum,arada 1 saat evdeki eliptik bisikletime biniyorum,ek olarak bazen mekik de cekiyorum. Su ara oruclu oldugumdan dogal olarak 9 gibi yiyorum yemegi daha sonra sahura kadar agzima hicbi sey surmuyorum. 2 litreden fazla iciyorumdur suyu :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hnd ciğim senin menuleri bulamıyorum nerede paylaşıuosun

canım ben de sizler gibi buraya yazıyorum . yoksa görünmüyor mu? dün yoğunluktan unuttum yazmadım :18::26: ama sana verdiğim sözü tuttum tatlıyı aklımdan bile geçirmedim iyi ki sözleşmişiz zeynocumv

Kilolarını bildirmeyen arkadaşlar neden bildirmedi acaba ?

Ben yazdım canım listeye eklememissin beni bugün 66.8 i gördüm ekleyebilirsin. Sahur: yarım kepekli gözleme peynir 5 zeytin domates
İftar: 1 kepçe tarhana çorbası 1 tabak ıspanak 4 kayisi 1 küp çikolata maden suyu ve su da tamamdır:)

Listeyi buraya bırakıyorum benden önce bildiren arkadaşları ve kendimi ekledim. Kilosunu bildiren arkadaşlar kendi kısımlarını güncelleyebilir
Üye Adı / Kilo/İlk Tartı Günü Kilosu
hnd_ 68.6/ 68.1/ -0.5
KarKralicesi 67 / 66/-1
askzor 68 /
duygunesil 67 / 66.8/-0.2
mutlukız 67 / 66/-1
kbr0804 65.4 /
hd_ 66 /
poine0 72.5/
papatyazeyno 100.8/99.3/ -1.5

duygucum sanırım gözümden kaçtı kusura bakma

Arkadaşlar , regl olduğumdan normal beslenmeye başladım .

Kahvaltı 1 orta boy haşlanmış patates 1 yumurta

Öğlen 6-7 kırmızı erik 3 kepekli bisküvi

Akşam ızgarada alabalık , yeşil salata , 1.5 dilim ekmek , 1 hurma

Su 2 lt Spor 3 km yürüyüş

Arkadaslar merhaba ben de 65 ten 58 e dusmek istiyorum,ramazanda bi 3 kilo falan verdim katilabilir miyim size? :)

Selaam ben de kilo vermek istiyorum 4 5 kg kadar. Ben de bana destek olucak birini ariyoruummmm

Arkadaşlar katılabilirsiniz fakat düzenli olarak paylaşımda bulunmanızı rica ediyorum. Çünkü diğer türlü verimli olmuyor. Menüleri sporları hergün yazmaya ve birbirimize de yorum yapmaya çalışıyoruz birbirimizi de motive etmek açısından. Birde pazartesi günleri tartılıyoruz kilomuzu buraya yazıyoruz.

Selaam ben de kilo vermek istiyorum 4 5 kg kadar. Ben de bana destek olucak birini ariyoruummmm

pembebirbalon arkadaşım şu anki kilonu ve hedef kilonu yazar mısın listeye ekleyeyim.

Ben 56 yim ve 51 52 olmak istiyorum yarin başlayacağım ve yazarim buraya :)))

Hosbulduk:))) ben de sayfalari okuyorum şimdi

Selam bende katılmak istiyorum doğumdan kalan 6 kilodan 2 3 ay içinde kurtulmak istiyorum belki hamur işlerine saldırırken aklıma gelirsiniz yemeden dururum ikinciyi düşünüyorum en azından 60 olmalıyım şuanki kilo 66 hedef 60 hepimize sağlıklı günler

Tamamdır İlk sayfadaki listeye ekledim seni de Hoşgeldin aramıza.

handeeeeeeeeeeeee :)

gunlugunuz hayirli olsun :) insallah burda da takimda oldugu kadar hatta daha etkili sekilde zayiflarsin, hatta zayiflarsiniz :)

soyle bir girmisken basliginiza selam vereyim dedim :)

Biri bana dur desin. Sabah tartıldığımda 67 çıktım yine.sinirlendim. 1800 Kalori civarı yedim bugün. Spor da yapmadım

Biri bana dur desin. Sabah tartıldığımda 67 çıktım yine.sinirlendim. 1800 Kalori civarı yedim bugün. Spor da yapmadım

Mutlu kız sana durrrrr diyorum na pıyos un 1 kilo vetmiştin nasıl oldu belkide şiikinliktir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…