- 12 Temmuz 2014
- 63
- 2
Mutlu kız sana durrrrr diyorum na pıyos un 1 kilo vetmiştin nasıl oldu belkide şiikinliktir
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Elbette hayır yediğin bi şey şişkinlik yapmiştır sakin ol savah aç karna tartıl bi bsk bakalım yaz tamam mı sıkma canını vucud ağırlığı değişebiliyo2 Günde 1 kilo almış olamam dimi
handeeeeeeeeeeeee :)
gunlugunuz hayirli olsun :) insallah burda da takimda oldugu kadar hatta daha etkili sekilde zayiflarsin, hatta zayiflarsiniz :)
soyle bir girmisken basliginiza selam vereyim dedim :)
Bu arada bi de spor olarak 30 ds ve 100 mekik vaaar :) 2 litreden fazla da su ictimm
Antepliyim yöresel yemekleri çok çok seviyorum şimdi ise az yemeye çalışıyorum :)
Merhaba arkadaşlar. Ben 173 boyundayim. 10 kilo vermek istiyorum karin ve basen bölgde biraz fazlaligim var. Daha önce de diyet günlüğü açtım ama düzenli olarak yazamadım. Bu kış zayiflama grubuna girdim ama geçen ay yurtdışına çıkmam gerekince o da yarım kaldı. Diyetim ilk hafta 1200 kalori civarinda olacak sonra ramazan başladiğından tekrar güncelleyeceğim ama iftarda abartmamayı planlıyorum.
Spor yapmak benim için zaten en büyük hobi koşu yürüyüş yüzme çok severim. Ilk hafta bolca yuzucem.Diger haftalarda iftardan sonra 7-8km yuruyus planliyorum.
Benimle birlikte diyetini devam ettirip motive olmak isteyen arkadaşlar olursa sevinirim. Diyeti arkadaşla yapinca daha başarılı oluyorum sanırım :))
Ben 10 kilo verene kadar buralardayım. Okuyan yorum yazan herkese sevgiler :)
Üye Adı / Kilo / Hedef Kilo/
hnd_ 68 / 58
KarKralicesi 67 / 59
askzor 68 / 58
duygunesil 67 / 55
mutlukız 67 / 55
kbr0804 65.4 / 55
hd_ 66 / 55
poine0 72.5/64
papatyazeyno 100.8/65
cagla97 65/ 58
pembebirbalon 56/51
Yeni arkadaşları ekledim listeye.Hepimize az kalorili bol sulu ve sporlu sağlıklı diyetler.
Not:Kilo bildirim günü pazartesi
Aaaa tekrar merhaba hemşerim Antepliyim ama antepte oturmuyorum maraşta otuuorum. Zaten bana kilo aldıran hep yöresrl yemekler oldu .seni de teprik ederim o güzel ( yanı cıssssss ) hazırlıklatdan yememişsin umararım yuvalamadada tutabiliriz kendimizi :) oda çok aşırı kalırili
hemşeriymişiz kız
Aaaa tekrar merhaba hemşerim Antepliyim ama antepte oturmuyorum maraşta otuuorum. Zaten bana kilo aldıran hep yöresrl yemekler oldu .seni de teprik ederim o güzel ( yanı cıssssss ) hazırlıklatdan yememişsin umararım yuvalamadada tutabiliriz kendimizi :) oda çok aşırı kalırili
evli oldugun içinmi? maşartasın.
antep yemeklerini bazen sevmiyorum ya
sırf yağ salca et...
karadenizde kaldım 20 gün mayısta...
mis gibi sebzeli yemekler. agır degil. miden yorulmuyor.
bayram hazırlıkları zaten tam bi fiyasko...
yuvarlamada cok az yerim inşallah. yada hiç yemem inşallah
inşallah sende yemezsin
Evet eşimin işinden dolayı maraştayım obayram hazırlıklarını çok iyi bilirim sakın bırakma kendini ben yememeyi düşünüyorum yersemde en fazla 1kaşık yiycem yemeklerimiz kahkelerimiz çok kalorililer .yemiycem yemiycem yemiycem o yemekleriiiii
Srkadsşlaar herşeuden çok az yersek sorun olmaz .et süt yumurta yoğurt sebze yrşişlik vaz geçilmezimiz olmslı .hatımızdan çıkarmamız gereken ekmek ,pilav ,makarna kızartma , tatlının ve hamur işlerinin her türlüsü ben öyle yapıyorum ve faydası olduğunu düşünüyorum
Günaydin kizlar, ben ameliyatimdan dolayı oruclu degilim kahvaltimla basladim gune. Sadece
2 haslanms yumurta Şekersiz cay
Domates
Yedim. Oglen de sadece salata yedim. Oruc tutmayanlar bunu da yapabilir aksami papatyazayno nun iftarindan yapmayı düşünüyorum. Diyet yapiyoruz diye, sagligimuzdan olmamaliyiz. Tüm besin gruplarından almaliyiz.
Pembe balon geçmiş olsun inş en kısa zamanda sağlığına kavuşursun .sana ve aramıza yeni gelen arkadaşlarımıza hepinize hoş geldiniz diyorum .hep beraber zayıflıycaz . Tecrübelerimizi zayıflama uğrana vaz geçtiklerimizi burada paylaşalım hepimiz bilgilerimizden faydalanalım okey