68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

2 Günde 1 kilo almış olamam dimi
Elbette hayır yediğin bi şey şişkinlik yapmiştır sakin ol savah aç karna tartıl bi bsk bakalım yaz tamam mı sıkma canını vucud ağırlığı değişebiliyo

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

handeeeeeeeeeeeee :)

gunlugunuz hayirli olsun :) insallah burda da takimda oldugu kadar hatta daha etkili sekilde zayiflarsin, hatta zayiflarsiniz :)

soyle bir girmisken basliginiza selam vereyim dedim :)

Vazgecmekyokcum ne güzel seni görmek. iyi ki uğradın güzel dileklerin için teşekkür ederim umarım güzelce zayıflıycazz.. senin de günlüğün vardı hala yazıyor musun? kaç kiloya indin

17 yasindayim 168 boy 65 kilo,hedefim 58

Sahurda:Tavuk, 1 kase barbunya,zencefil tarcin zerdecalli yogurt,cay

Bu arada bi de spor olarak 30 ds ve 100 mekik vaaar :) 2 litreden fazla da su ictimm

günaydın kızlar

iftarda
2 kücük parca ızgara tavuk
1 kücük parca kıyma
yarım kase salatalık.
1bardak kola:18:

antepliyim. bayram hazırlıklarını bilirsiniz belki yada tahmin edersiniz.
pasta yaptık dün akşam... ve biraz onalrınt adına baktım tabi abartmadan:18:

1tane meyveli soda

2lt su

bu arada yeni gelenler hoşgeldi
hnd_ yine cogalmışız

kadir geceniz mübarek olsun kızlar... dualarımız kabul olsun.

handecim selamm

malum mezun olduktan sonra fazla giremez oldum.
Günlüğün hayırlı olsun (sanırım biraz geç kaldım )

Son durum nedir tatlım ?

hemşeriymişiz kız
Aaaa tekrar merhaba hemşerim Antepliyim ama antepte oturmuyorum maraşta otuuorum. Zaten bana kilo aldıran hep yöresrl yemekler oldu .seni de teprik ederim o güzel ( yanı cıssssss ) hazırlıklatdan yememişsin umararım yuvalamadada tutabiliriz kendimizi :) oda çok aşırı kalırili

evli oldugun içinmi? maşartasın.

antep yemeklerini bazen sevmiyorum ya
sırf yağ salca et...
karadenizde kaldım 20 gün mayısta...
mis gibi sebzeli yemekler. agır degil. miden yorulmuyor.

bayram hazırlıkları zaten tam bi fiyasko...
yuvarlamada cok az yerim inşallah. yada hiç yemem inşallah
inşallah sende yemezsin

Evet eşimin işinden dolayı maraştayım obayram hazırlıklarını çok iyi bilirim sakın bırakma kendini ben yememeyi düşünüyorum yersemde en fazla 1kaşık yiycem yemeklerimiz kahkelerimiz çok kalorililer .yemiycem yemiycem yemiycem o yemekleriiiii

yok bırakmam
topikte beni taşlarsınız

kalorisiz yagsız fit günlereeeee

22 temmuz
İftar:
1 kase cacık
1tabak salata
4 parça fırında tavuk 3 dilim patatesinden
Ayran su 2 litreye yakın

Ara:
Yarım dilim karpuz
Yarımdilim kavun

Sahur:
Peynir
3 karpuz parçası
Yarım kase yoğurt
Yediklerim yaklasık 800 kalori :)

Günaydin kizlar, ben ameliyatimdan dolayı oruclu degilim kahvaltimla basladim gune. Sadece

2 haslanms yumurta Şekersiz cay
Domates

Yedim. Oglen de sadece salata yedim. Oruc tutmayanlar bunu da yapabilir aksami papatyazayno nun iftarindan yapmayı düşünüyorum. Diyet yapiyoruz diye, sagligimuzdan olmamaliyiz. Tüm besin gruplarından almaliyiz.

Srkadsşlaar herşeuden çok az yersek sorun olmaz .et süt yumurta yoğurt sebze yrşişlik vaz geçilmezimiz olmslı .hatımızdan çıkarmamız gereken ekmek ,pilav ,makarna kızartma , tatlının ve hamur işlerinin her türlüsü ben öyle yapıyorum ve faydası olduğunu düşünüyorum

Haklisin ozellikle sekeri birakmak, pilavi, beyaz ekmegi, kizartmayi ve hamur islerini bırakmak cok onemli

Pembe balon geçmiş olsun inş en kısa zamanda sağlığına kavuşursun .sana ve aramıza yeni gelen arkadaşlarımıza hepinize hoş geldiniz diyorum .hep beraber zayıflıycaz . Tecrübelerimizi zayıflama uğrana vaz geçtiklerimizi burada paylaşalım hepimiz bilgilerimizden faydalanalım okey

Insallah coo tesekkur ederim. Kepce kulaklarimi yaptirdim da 😁😁 iyi olacağım yarin alinacak sargilarm ve hosbulduk evet vericez bu kilolarii!!!:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…