Önerrin güzel evet bunu uyguluyalım ve öğünlerrimizide yazarız çok iyi ve düzemli olur
Zeynepcim ben de eminim sen kafana koyduysan sıkılaşırsın zaten zayıflama konusunda çok iyiydin :13: Ben de aldığım kiloları da tez zamanda vereceğim canım.Burda yeni diyet arkadaşlarımla kaynaştık sayılır , ramazan bitince spora da başlayacağım. Spor spor spor
rapor zamanı :)
sahur: 4 kayısı 1 incir 1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
iftar: 1 tabak börülce yemeği 4 yk mercimekli bulgur pilavı 1 küçük kase cacık maden suyu ve günlük su da tamamdır
günaydın bu arada.
iftar- 1,5 kase dövme corbam yineeee yneeeeeee
1tane kücük yaglı köfte(simitli varya ha işte ondan)
1kupa 5i bi yerde cay
1kupa şekersiz cay
1kasede sade dondurma yedimki ben..pişman diiilim
sahur-bişey yemedim
2,5lt su
bugün niyetli degilim.
Selam kizlar
Evet kalkip spor yaptim limonlu naneli su ictim sonra da hafif bi kahvalti yaptim.:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tesekkür ederim canım benim bende senin başaracagına inanıyorum
ramazandan sonra spor için topiğinde paylaşımlarda bulunabilirim o halde
Ben hiç icmiyorum kahve,selulitim daha fazla azmasin diye.. ve krema olayina da katiliyorum,bence ekleme hic.
Iftar menum:1kase diyet yogurtlu cacik,1 kucuk tabak kiyma(sote tarzinda),1 kase de barbunyaaa :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın duyguBence sağlıklı güzel bir menü :)
Günaydın Kralicem. Sahurda yemediğinden kalorisi dengeli.Bugün oruç değilsen biraz da sebze tüketmeye çalış
Vaaaaay aramızda erken kalkıp spor yapan biri olması çok güzel sanırım dün gece pişmanlık oluşturan krepleri yakmak içindi bu spor. Haftaya ben de sana katılıyorum pembeciiim
Az Tükettigimiz Fakat Faydalariyla Bizleri Sasirticak Gidalar :
New York Times internet sitesinde Yemekten kaçındığımız ancak sağlığa en faydalı 11 gıdayı açıkladı.
Pancar: Folik asit bakımından zengindir. Kırmızı rengini veren pigmentler kansere karşı savaşır.
Lahana: Kanserle savaşan enzimleri harekete geçiren sulforaphane isimli kimyasalı içerir.
Pazı: Yapraklarında gözleri yaşlanmanın etkilerinden koruyan karotenoid maddesi bulunur.
Tarçın: Kan şekeri ve kolesterolü kontrol etmeye yardımcı olur
Nar suyu: Antioksidan bakımından zengindir. Tansiyonu düşürür
Kuru erik: İçeriğinde yüksek miktarda Antioksidan içerir.
Kabak Çekirdeği: Yüksek mineral oranı erken ölüm riskini azaltır.
Sardalya: Demir magnezyum bakır çinko fosfor potasyum manganez içerir
Zerdeçal: Vücutta iltihaplanmayı önler ve kansere karşı koruma sağlar
Yaban Mersini: Hafızayı kuvvetlendirir.
Kabak: Kalori değeri düşük lifler bağışıklık sistemini güçlendiren A vitamini bakımından zengindir. Uzun süre tok tutar.
Alintidir ...
Az Tükettigimiz Fakat Faydalariyla Bizleri Sasirticak Gidalar :
New York Times internet sitesinde Yemekten kaçındığımız ancak sağlığa en faydalı 11 gıdayı açıkladı.
Pancar: Folik asit bakımından zengindir. Kırmızı rengini veren pigmentler kansere karşı savaşır.
Lahana: Kanserle savaşan enzimleri harekete geçiren sulforaphane isimli kimyasalı içerir.
Pazı: Yapraklarında gözleri yaşlanmanın etkilerinden koruyan karotenoid maddesi bulunur.
Tarçın: Kan şekeri ve kolesterolü kontrol etmeye yardımcı olur
Nar suyu: Antioksidan bakımından zengindir. Tansiyonu düşürür
Kuru erik: İçeriğinde yüksek miktarda Antioksidan içerir.
Kabak Çekirdeği: Yüksek mineral oranı erken ölüm riskini azaltır.
Sardalya: Demir magnezyum bakır çinko fosfor potasyum manganez içerir
Zerdeçal: Vücutta iltihaplanmayı önler ve kansere karşı koruma sağlar
Yaban Mersini: Hafızayı kuvvetlendirir.
Kabak: Kalori değeri düşük lifler bağışıklık sistemini güçlendiren A vitamini bakımından zengindir. Uzun süre tok tutar.
Alintidir ...