68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Haklısın zeynocum ne yersek yazalım. ne içersek yazalım. suyumuzu bile. hatta ramazan bitiminde sporumuzu da yazalım. bu arada bana sözün var unutma kaçamak yok bu hafta

aynen valla
o zaman insan yiyemiyo... otomatikmen doktorun elinin altındaymış gibi hissediyo

Haklısın zeynocum ne yersek yazalım. ne içersek yazalım. suyumuzu bile. hatta ramazan bitiminde sporumuzu da yazalım. bu arada bana sözün var unutma kaçamak yok bu hafta

Hiç unuturmuyum canım benim kaçamak yok bu hafta bayramda zayıf zayıf dolaşıcaz inş bu arada beni görenler zayıflamışsın diyolar arsmızda kalsın :) bende hiç hareket edemiyorum gün boyunca yatıyorum bu aralar kas yırtılması problemim var iuileşince spora başlıycam .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

öyleyse sen şimdilik dinlen kasların iyileşsin. diyete başladığından beri 8-9 kilo vermiş olmalısın ki bu da fark edilmeyecek gibi değil. içimden bir ses senin diyette başarı öyküsü çıkaracağını söylüyor

Son düzenleme:
Bu misafirliklerden misafirlerden vakit bulup yazamadım kusura bakmayın kızlar ama size suprizim var reglim boyunca 69a çıkmıştım bi hafta sonra az once tartildim 66.9 olmuşum ama yediklerime cok dikkat ettim bu hafta boyunca her ne kadar sizinle paylasamda :)

Sayın zayıflma arkadaşlarım yüzme kilo verdirirmi (havuzda) görüşlerinizi bekliyorum

mevye ye cnaım
yada bitter cikolata ye. kücük parca ama
gecmiş olsun dikkat et kendine

Çok mu az yiyosun şekerli gıda değilde meyve ekle istersin az şekerlilerinden inş geçer açlıktan kararıyodur

Teşekkürler kızlar. Az da yemiyorum ki o kadar

Sayın zayıflma arkadaşlarım yüzme kilo verdirirmi (havuzda) görüşlerinizi bekliyorum

Verdirir tabi. Hem sakatlanma riski az karada yapılan sporlara göre. Çok yormuyor. Çok kalori yaktırıyor filan. Süper yani

Sabah:
1 tabak karışık kızartma
Biraz pide

Öğlen:
1 Salkım üzüm
3 Dilim kavun

Akşam:
Yarım porsiyon ızgara tavuk
2 Köfte

Ara:
dondurma
nescafe
1 Küçük kurabiye

Yarım saat yüzdüm. 1 saat voleybol oynadım. 1 Saat de bisiklet sürdüm.

iftarda
1 kase mercimek corbası... şeytanın bacagını kırdıkmı ne
2kaşık taze fasulye
2kaşık bulgur pilavı

1kupa adacayı
1kupa şekersiz cay
1tane salatalık

sahurda
2 kücük parca karpuz

2,5lt su

Mutlu kız kızartma pide olmadı kızartmalara biraz hayır demeliyiz hedeflerimize ulaşmak için kızarmayı fırında az ysglı yaparsan daha iyi olmmazmı? Nescafe 3 bir aradamı yoksa sademi

21 temmuz
İftar: yarım tabak sörme ( domatesli patlıcsn salatası )
6 kaşık yoğutlu patlıcan salatası
5 kaşık fomatesli bulgur pilavı
Cacık
Ayrsn su

Ara :
1dilim elma
2 incir
1 tuzlu kurabiye

Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 porsiyon az yağlı patatas salatası
2 -3 parça karpuz
Yediklerim toplam 700 - 800 kalori arası hadi maşallah

Güzel bi menü bence.ben böyle sebzenin ve bulgurun yer aldığı menüleri severim

Ara öğününe sağlık Kraliçem Çok güzel

Son düzenleme:
Hnd ciğim senin menuleri bulamıyorum nerede paylaşıuosun

Selaam ben de kilo vermek istiyorum 4 5 kg kadar. Ben de bana destek olucak birini ariyoruummmm

Arkadaslar merhaba ben de 65 ten 58 e dusmek istiyorum,ramazanda bi 3 kilo falan verdim katilabilir miyim size? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…