...

Evet üzgünüm ama baban yalan söylüyo
Bence kadının kocasının durumu bilmesi lazım
Bakalım o zaman hala böyle fink atabiliyolar mı

Babamın parasına ihtiyacım yok benim çok şükür kazancım iyi. Ama boşanırlarsa kardeşim ve annem için elimden geleni yaparım haklarını almaları için. Annem dengesiz ruh halleri içinde bir diyor kardeşinin sınavı geçsin boşanıcam bir de ya kendini öldürürse bir daha yapmaz belki diyor. Ağlıyor sürekli. Babama da ağlıyor nasıl yaptın canım çok yanıyor diyerek. Yok bir şey ben seni çok seviyorum diyormuş sürekli. Sonumuz ne olur bilmiyorum annem bu durumu da hazmedemeyecek eminim ama boşanmayacak bana kalırsa. Kardeşim duygu sömürüsü yapıyor, sen kendini kurtardın ben ne yapıcam anne nereye giderim boşanmayı aklından çıkar diyor.

Evet üzgünüm ama baban yalan söylüyo
Bence kadının kocasının durumu bilmesi lazım
Bakalım o zaman hala böyle fink atabiliyolar mı
Kadının kim olduğunu dahi bilmiyorum sadece telefon numarası var dün sürekli baktım. Fotoğrafı gün içinde 2 kez değişti. Anlayamıyorum. Babam tayin istemiş bu olay çıkmadan önce çıkarsa başka yere geçecekmiş. Kadına iki çift laf etmeyi ve kocasına söylemeyi ben de isterdim ama babam sağlıklı düşünen bir adam değil bize zarar verir o yüzden hiçbir şey yapamıyorum.

Onları yanyana görüp sizi arayan kim ?
O şekilde bulunabilir
Senin söylediğini nerden bilecek baban, dersiniz zaten bizi şu kişi aramıştı demek başka görenlerde var sizi
Ad soyad biliyosan öyle de arama yapabilirsin sosyal ağlardan filan

bosanmadan önce diger kadınla iletisime gecmek dediginiz gibi babanızı hepten sinirlendirir.
konuyu kapattıysa açmanıza neden olur, kapatmadıysa da karışılmasına tahamul edemez...

anneniz belki bir daha yapmaz demeye baslamıssa bosanmayı dusunmuyor demek ki...
eger babanız gercekten iliskisini sonlandırırsa bu olay öylece kapanıp gidecek galiba, ama babanızın o kadını bırakacagını sanmıyorum. pisman mahcup yaptıgından utanan bir erkek izlenimi uyandırmadı bende.

kardesinizin dedikleri cocukca cok dikkate almamak lazım ama kendi derdine düsmüş belli ki, konunun buyuklugunun farkında degil.

kanıtlar da bi kosede dursun. annenize bosanması icin de destegi verirsiniz.
ya maaşınızla ailenize siz bakacaksınız.
ya da anneniz 1yıl sabır degil hic bosanmayı dusunmuyorsa evlenecek o evden uzaklasacaksınız.
bosanma kararı verirse birden, bir sure sizde kalırlar zaten.

Eski oturduğumuz yerden komşumuz 18-19 senedir hala görüşüyorlar annemle o aramış. Ben bu kadını bulup hakaret etsem kocasına söylesem anlarlar ki benim olduğumu. Bu arada resmi gördükten bir saat sonra resim değişti kendi resmini koymuyor artık yüzünü hatırlıyorum ama sanki tanıyamazmışım gibi bir daha :26:Adını soyadını bilmiyorum bilinmeyen numaralardan arattım çıkmadı kayıtlı değilmiş ya da bilgilerini gizlemiş öyle dediler.

bu kadar pişkin olmasa belki zamanla affederdin ama istersen beni reddet gelip seni istesinler seni bu evde istemiyorum ne demek, doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar çünkü, baban sana kızıyodur şimdi benim hatun bu kadar şeyi bilemezdi kız söylemiş diyodur, benim de yoğurdum ekşi demiyodur pislik adam, yaş olmuş 50 bi bu kadar daha yaşamıcak yarın etleri iyice pörsüdüğünde hastalandığında sende ona dersin seni evimde istemiyorum bakamam diye

Allah yardımcın olsun canım baban kaç yaşında merak ettim doğrusu,birde kadının fotosunu nereden gördün.Bİlinmeyen numaralardan numara bulmak istiyorsanız kadının adını soyadını yada eşinin adını soyadını oturdugu şehiri,oturdugu ilçe ve mahallesini soruyorlar canım yoksa bulunması imkansız çünkü aynı isim ve soyisime mensub bir sürü insan var.ANNeniz boşanmak istiyor mu peki eğer boşanmak istiyorsa aldatma olayını mahkemede ispatlayın delillerinizle yüklü miktarda tazminat alabilirsiniz ama kardeşiniz sınava girecekmiş çocuk kötü etkilenmesin bu olaydan ona belli etmemeye çalışın.

Annem bu olaya sünger çekecek ben tavırlarından boşanmayı düşünmediğini anladım. Ona boşan demiyorum artık kararın ne olursa olsun arkandayım diyorum konuş benimle diyorum çünkü sürekli susuyor. Kardeşim henüz ufak ama annem sanırım onu düşünüyor. Babam içten pişamn olmuştur belki ama karakterinde yok burnundan kıl aldırmaz, söylemez öyle pişmanım diye. Arsaları var demiştim müşterek akrabalarıyla o yarın bir gün satılacak. Anneme satılırsa borçlarını kapatsın ben daha durmam bu evde dedim. Ama bu psikolojiyle nasıl giderim bilmiyorum, zaten babam da razı gelir mi orası meçhul. Erkek arkadaşımla konuşamıyorum bahanelerle başımdan savıyorum. O artık benim ciğerimi biliyo sesimden anlar da beni sıkıştırır diye kaçıyorum sürekli. Toparlanmam lazım ama nasıl hiç bilmiyorum, evlilikten de soğudum. Ya o da yaparsa?

Önce neden gelip benimle konuşmadın niye annene söyledin diye bağırdı bana. Kızıyor hem de çok kızıyor. Ama benim öfkem daha büyük. Zaten annem pc kullanmayı bilmez. Ben görüp söyledim inkar da etmedim zaten. Pişkinliğine şaşıyorum zaten ne bir pişmanlık ne bir inkar. Üzerime gelme seni boşarım diyor bir de anneme. Ağlamış birara annemle birlikte ama benim ona güvenim artık sıfır hiçbir şeyine inanmıyorum.

Babam 50 yaşında. Kadının elimde sadece numarası var adını soyadını hiçbir şeyini bilmiyorum. Bir yandan diyorum bulsam ne olacakki ardamarı çatlamamış olsa küçücük bebeğine bunu yapar mıydı evli bir de. Ben bilgisayardan dökümleri silme ihtimali üzerine o eve gelmeden önce almıştım. Nitekim haklı da çıktım sildirdi çünkü. Annemin boşanmaya niyeti yok boşansa ikisi birden çok yüklü tazminat ödemek zorunda kalacaklar. İspatımız dökümler.

canım annen boşanmayacak bu belli kendine göre sebepleri vardır bişey diyemem bu saatten sonra babanda düzelmez iyice arsızlığı ele alır sen artık kendi hayatına bakıcaksın bir an önce evlen ve hayat boyuda babana serin dur

annenizi bosanmakla tehdit ediyorsa... o kadınla iliskisini kesse bile yine gider bence.
hepinizin bir olsanız dahi korkudan hicbir sey yapamayacagınızı dusunuyor...
ama annen o gücü kendinde bulamıyorsa dedigin gibi yanındayım demekten baska birsey kalmıyor. ama verdigi kararda sizi neden olarak gostermesine izin verme ki istemediginiz bir sey icin bosuna fedakarlık yapmasın.

muhtemelen aynı seyleri hissederdim, ne eş adayıma anlatabilir ne de evden kurtulmak icin onunla bu psikolojisyle evlenip en mutlu gunumu hayal kırıklıgı ve şüpheyle dolu yasayabilirdim...
fakat aldatacaksa baban yapmamıs olsa bile yapan yine yapar... korku cozum degil ki su an.
kaygılarına dayanarak karar veremezsin, birseyin varlıgı kesinse ona gore davranırsın ya da bilinmezlik iceriyorsa duygularına güvenirsin. birgun aynı seyleri yaşama ihtimalin belki olur diye ömür boyu evlenmeyecek misin?

herkese psikolog öneriyoruz ama annenin suskunlugu icin senin endişelerin icin ve kardesinin sınavı icin ailece bir gitseniz nasıl olur? gerci yerinizde olsam şu durumda bir de ona para ayıramam annem zaten maddi durum yüzünden sabrediyor derdim...

Evlenmeyi çok istiyodum hep laf arasında babama da söylüyodum şakayla karışık. Kredi borcu var her ay taksidini ve ev kirasını ben ödüyorum. Beni maddi açıdan evlendirmek istemediğini düşünüyorum ben ama yüzüme hiç öyle bir şey söylemedi. Yüksek Lisans yapıyorum ben okulun bitmeden kimse bu eve giremez seni istemeye gelemezler dedi defalarca tabi söyleyiş tarzı normal değil hep bağırarak. Kızınca defol git çağır gelsinler diyor öfkesi geçince normale dönüyor. Buarada okulum da 1 yıl sonra bitecek. Yani beni istemeye 1 yıl sonra ancak gelebilirlermiş, işimiz gücümüz olsun okullarımız bitsin diye 6 yıldır uğraşıyoruz. Ben maddi yardım için hiç gocunmadım yine veririm beni okuttular büyüttüler hakları ödenmez ama ne bileyim beni böyle bekletmesi zoruma gidiyor. Buarada çeyizim filan da yok borç ödemekten elime para kalmadığı için hiçbir şey alamıyorum.

Bak canım,yaşın kaç bilmiyorum ama çok büyük olmadığını düşünüyorum.Burda bazı üyeler KADINA ULAŞ,KOCASINI BUL KOCASINA SÖYLE gibi yorumlar yapıyor.Bak sakın gaza gelipte böyle bir harekette bulunma.Dönüşü olmayan bir yola hem kendin girer,hem herkesi sürüklersin.Kadın kimdir nedir bilmiyorsun.Aralarında ne yaşanmış ne geçmiş ne olmuş bilmiyorsun.Kadının kocası nedir nasıl biridir manyakmıdır sapıkmıdır,belalımıdır asabimidir bilmiyorsun.Babamın da silahı var diyorsun.Olmasa bile sakın ha gidip elalemi üstünüze sıçratma.Onlar muhatabınız değil zaten.Senin ailenden baban sorumlu,kadın değil.
Annene karşı ben bakarım,evlenmem gibi belki de senin de inanmadığın vaatler veriyorsun.Kolay mı ev geçindirmek,sorumluluk taşımak.Ev geçindirmek sadece fatura ödemek borç kapatmak değildir.Ne yani hayatın boyunca evlenmeden ev babası olarak mı yaşayacaksın.Bunun garantisini kendine kendin verebilir misin.Hem kendin diyorsun annem ev hanımı,geliri yok kardeşim okuyor diye.Annen madem tansiyon hastası,madem babanla bu konuda yüz göz oldun,neden direk kendin annene duyurmadan babanla konuşmadın.
Babalıkla kocalığı birbirine karıştırma.Baban babandır.Kızabilirsin,küsebilirsin hayal kırıklığı yaşayabilirsin mesafe koyabilirsin ama annenin yapması gerekenleri söylemesi gerekenleri sen diyemezsin.Bir de herkesin tepkileri farklıdır.Annen senden daha fazla yara almıştır,belki babanda çocuklarına yakalanmanın mahcubiyetini yaşıyordur ama bunu ifade etme biçimi terstir.Öyle dahi olmasa,anneni boşanma konusunda tetikleme.Ve her ne olursa olsun,bak her ne olursa olsun sakın ha sakın gidip erkek arkadaşına bu durumu anlatıp aileni kötüleme.Yarın tokat gibi yüzüne çarpar bunu.Hayatta hiçbir şey için ben yapmam ben böyle yaparım ben affetmem deme.Sen daha neler yaşayacağını bilmiyorun bu hayatta.Sana tavsiyem geride dur ve bu olayı dallandırıp budaklandırma.

sen borç öde kira öde babanda hovardalık yapsın para verme o zaman eve bakmak senin görevin değil benim babamda bana baktı büyüttü okuttu ama hiç bu tarz bi sorumluluk hissetmedim üstümde sen de hissetme

Yaptığım yorumları okudunuz mu bilmiyorum ama kadını arayıp hesap sormak kocasına söylemek gibi bir niyetim yok, söylediklerinizin hepsini ben de düşündüm. Birbirlerini vururlarsa, babam bizi öldürürse hepsi geçti aklımdan böyle bir şey düşünmüyorum. Adını soyadını öğrenmeye çalışmam meraktan babam sosyal paylaşım sitesinde aşka dair acı çeken sözler paylaşmış, o kadın da yapmış mı bu tarz şeyler nasıl biri diye merak ediyorum. Belki saçma bulabilirsiniz ama öyle. Şayet annem boşanmaya kalkarsa ki hiç sanmıyorum, adını soyadını bilmem bizim lehimize olacaktır.
Ben artık ona boşan demiyorum arkandayım diyorum zaten baştan beri söylüyorum annemin boşanmaya niyeti yok. Babama karşı duygularımı kontrol edemiyorum şuan öfke doluyum. Ama tutup da gidip gidip ona laf söylemiyorum hesap sormuyorumm. O gece söyleyeceğimi söyledim bitti.

sen borç öde kira öde babanda hovardalık yapsın para verme o zaman eve bakmak senin görevin değil benim babamda bana baktı büyüttü okuttu ama hiç bu tarz bi sorumluluk hissetmedim üstümde sen de hissetme
Ben para vermezsem ne borcu ödeyebilir ne de kirayı. Yine annem ve kardeşim mağdur olur. Çok karışığım çok kızgınım ama o evde durmak çok zoruma gidiyor artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…