- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
Yaptığım yorumları okudunuz mu bilmiyorum ama kadını arayıp hesap sormak kocasına söylemek gibi bir niyetim yok, söylediklerinizin hepsini ben de düşündüm. Birbirlerini vururlarsa, babam bizi öldürürse hepsi geçti aklımdan böyle bir şey düşünmüyorum. Adını soyadını öğrenmeye çalışmam meraktan babam sosyal paylaşım sitesinde aşka dair acı çeken sözler paylaşmış, o kadın da yapmış mı bu tarz şeyler nasıl biri diye merak ediyorum. Belki saçma bulabilirsiniz ama öyle. Şayet annem boşanmaya kalkarsa ki hiç sanmıyorum, adını soyadını bilmem bizim lehimize olacaktır.
Ben artık ona boşan demiyorum arkandayım diyorum zaten baştan beri söylüyorum annemin boşanmaya niyeti yok. Babama karşı duygularımı kontrol edemiyorum şuan öfke doluyum. Ama tutup da gidip gidip ona laf söylemiyorum hesap sormuyorumm. O gece söyleyeceğimi söyledim bitti.
Bak sen hep lafı tersinden alglıyor gardını almış şekilde yaklaşıyor insanları suçlar gibi konuşuyorsun.Senin yaptığın yorumları okuyup okumamakla alakalı değil benim yazdıklarım.Ben sana gidersin yaparsın demiyorum uyarı benimki sadece YORUM YAPIYORUM.Sen biraz sakin ol.Eğer diğer yorumcuların yorumlarını okuduysam,babanın silah olayını da okuduysam demekki senin yorumlarını da okumuşumdur.Söylediklerimin hepsini sen de düşünüyorsan o zaman bu konuya kimse yorum yapmasın.Anlamı yok..Amacımız yardımcı olmak fevri davranıp yanlış karar almaman.Ben sana sadece kocasına git diyenlerin bir an boşluğa gelipte gazına gelme diye uyarıda bulundum.İster dinlersin ister dinlemez.