• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

...

merhaba....
ben anneyim vede evladım iki ytönlü düşünmeye çalışıyorum. bir kere annen senın hayatına engel olmak gelecegıne manı olmak istemez. ben sana bakarım kısmını kabul etmez bence. bir evlat olarak baktığımda: objektif olmak lazım. bazı insanları cezalandırmak için atılan adımlar sonunda maduriyet doğuyor. böyle bir bosanma gercekleşirse annen daha mutlu huzurlu bir hayata kavusacaksa evet bosansın. yok değilse baska yollara bakmak lazım. okadını bul konus tehdit et kocana soylerim seni rezıl ederim de. ayagını denk alsın en azın ben oyle yapardım. babana gelince o hergun sizin karsınızda ezılecektir zaten. bakma şimdi pişkinlik safhasındsa kendi ile hesaplasmaya basladığı zaman işte uykusuz geceler baslıyor demektir. bilmiyorum herseyin hayırlısı

Hala gorusuyorlar sanırım kadının facebook una bakıyordum ara ara ne paylaşıyor diye beni engellemiş. Babam söylemiş öğrendiğimizi. Neden soyledin diye sorduğumuzda bilsin kendini korusun dedi. Sonra hala hayatını kurcalıyorum diye beni evlatlıktan reddettiğini söyledi evden kovdu ben de esyalarımı topladım gidecektim Özür dilerim öyle soylememem gerekirdi dedi. Annem çok ağladı diye gitmedim. Konuşmuyoruz mümkün olmadıkça ama ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok mutsuzum

merhaba....
ben anneyim vede evladım iki ytönlü düşünmeye çalışıyorum. bir kere annen senın hayatına engel olmak gelecegıne manı olmak istemez. ben sana bakarım kısmını kabul etmez bence. bir evlat olarak baktığımda: objektif olmak lazım. bazı insanları cezalandırmak için atılan adımlar sonunda maduriyet doğuyor. böyle bir bosanma gercekleşirse annen daha mutlu huzurlu bir hayata kavusacaksa evet bosansın. yok değilse baska yollara bakmak lazım. okadını bul konus tehdit et kocana soylerim seni rezıl ederim de. ayagını denk alsın en azın ben oyle yapardım. babana gelince o hergun sizin karsınızda ezılecektir zaten. bakma şimdi pişkinlik safhasındsa kendi ile hesaplasmaya basladığı zaman işte uykusuz geceler baslıyor demektir. bilmiyorum herseyin hayırlısı
Kadın bizim öğrendiğimizi öğrenmiş beklemekten yoruldum neyi beklediğimi bilmeden özlemekten yoruldum gibi şeyler yazıyor. Yerini biliyorum adını her şeyini gidip tehdit etsem nolur ki babamdan sopa yerim üzerine tehdit ediyor geçenlerde o mevkiden geçtik annemle diye işimiz vardı. kıyametleri kopardı konuşmaya kalksam beni öldürür sanırım

Son düzenleme:
Baba bir kızın ilk aşkıdir.baba çınar .hayal kırıklığı yaşamış olan biri olarak kabul edilecek birşey değil.hak verdim size nedense.

Merhaba arkadaşım Allah annenin ve senin yardımcısı olsun babanı da ıslah etsin inşallah...

Merak ettim bi gelişme var mı? Baban aynı pişkinliklerine devam ediyor mu?

Back