Bak canım,yaşın kaç bilmiyorum ama çok büyük olmadığını düşünüyorum.Burda bazı üyeler KADINA ULAŞ,KOCASINI BUL KOCASINA SÖYLE gibi yorumlar yapıyor.Bak sakın gaza gelipte böyle bir harekette bulunma.Dönüşü olmayan bir yola hem kendin girer,hem herkesi sürüklersin.Kadın kimdir nedir bilmiyorsun.Aralarında ne yaşanmış ne geçmiş ne olmuş bilmiyorsun.Kadının kocası nedir nasıl biridir manyakmıdır sapıkmıdır,belalımıdır asabimidir bilmiyorsun.Babamın da silahı var diyorsun.Olmasa bile sakın ha gidip elalemi üstünüze sıçratma.Onlar muhatabınız değil zaten.Senin ailenden baban sorumlu,kadın değil.
Annene karşı ben bakarım,evlenmem gibi belki de senin de inanmadığın vaatler veriyorsun.Kolay mı ev geçindirmek,sorumluluk taşımak.Ev geçindirmek sadece fatura ödemek borç kapatmak değildir.Ne yani hayatın boyunca evlenmeden ev babası olarak mı yaşayacaksın.Bunun garantisini kendine kendin verebilir misin.Hem kendin diyorsun annem ev hanımı,geliri yok kardeşim okuyor diye.Annen madem tansiyon hastası,madem babanla bu konuda yüz göz oldun,neden direk kendin annene duyurmadan babanla konuşmadın.
Babalıkla kocalığı birbirine karıştırma.Baban babandır.Kızabilirsin,küsebilirsin hayal kırıklığı yaşayabilirsin mesafe koyabilirsin ama annenin yapması gerekenleri söylemesi gerekenleri sen diyemezsin.Bir de herkesin tepkileri farklıdır.Annen senden daha fazla yara almıştır,belki babanda çocuklarına yakalanmanın mahcubiyetini yaşıyordur ama bunu ifade etme biçimi terstir.Öyle dahi olmasa,anneni boşanma konusunda tetikleme.Ve her ne olursa olsun,bak her ne olursa olsun sakın ha sakın gidip erkek arkadaşına bu durumu anlatıp aileni kötüleme.Yarın tokat gibi yüzüne çarpar bunu.Hayatta hiçbir şey için ben yapmam ben böyle yaparım ben affetmem deme.Sen daha neler yaşayacağını bilmiyorun bu hayatta.Sana tavsiyem geride dur ve bu olayı dallandırıp budaklandırma.