Öğleden sonra seni strese sokan biley mi oluyor yani neden değişiyor sebebine yönelik bir fikrin var mı canım çünkü sebebi bulursak değişim daha kolay olur. Mesela umutsuzluğa mı kapılıyorsun yada vazmıgeçiyorsun ?Günaydın kızlar ben bu hafta eksilemeleçeğim sanırım,kahvaltılı diyet yapıyorum ama öğleden sonra herşey değişiyor :/
Boy 165 kilo 69 yaş 35
TesekkurlerTabiki hoşgeldin :)
Günaydın kızlar Cuma günü tartılıyoruz değil mi?
Nedenkı cnm bnmde aksamları aklıma her turlu yemek geliyor kendımı bugünden itibaren dur dedim bakalım sonuclar ne olcakGünaydın kızlar ben bu hafta eksilemeleçeğim sanırım,kahvaltılı diyet yapıyorum ama öğleden sonra herşey değişiyor :/
Bu foto yu atmayı bi turlu beceremiyorum nasıl atılıyor cnmEvet Cuma tartı fotosu
Ah su dogum kiloları yokmu onlar bizi bu hale getirdi neyse az boğazımızı tutup vercez saglıklı olmak için guzel gorunmek bizimde hakkımız demı kızlarMerhaba..
Hamile oldugumu ogrendigimde 47 kiloydum. Son aylarda 78i gordum. Dogum yaptim geldim bi baktim 80 falan.. Ibretlik hikayeyim yani..
Kizim 14 aylik simdi 53 kiloyum, hedefim yine 48 civari.
Normalde istahi olan biri degilim ama hamilelikte resmen silip süpürdüm önüme geleni. Az yesem bebeğim az beslenecek gibi sacma bi his vardi. Dogumdan sonra ekmek hamur isi kestim attim. Duzenli bi diyetim yok. Sabah kahvaltimi yaparim oglen yemegimi yerim. Orada biter ama yemek isi. Acikir gibi olunca havuc salatalik ya da kavrulmamis kuruyemis atarim agzima. Ya da bi kase corba. Yani cok acikmadan midemi bastırıp acikmanin önüne geciyorum zaten istah falan da kalmadi kosturmaktan.
Zayiflamak icin tek çözüm "yemeyeceksin"..
Spor yapiyordum evde. Pilates cemberi ile bacak eritiyordum, squat yapiyordum yarim mekik falan. Son 2 ayda bel fitigi cikti kaldim oylece. Simdi sadece acikmadan midemi bastirmaya devam ediyorum. Sık sık ama az az yiyorum. Karbonhidrati kes derim. Yerine baska atistirmaliklar seyler bul kilo yapmayanlardan. Bir donem sadece ton balikli yesil salata yedim aksam 6 gibi, inanilmaz saglikli ve doyurucu. Tavsiye ederim.
Aynen cnm her sey bızım elimizde biz istedıkten sonra eksiler ardıardına gelecekMotivasyonumuzu sağlayacak olan yine kendimiziz kızlar gerçekten kilo vermeye sağlıklı yaşamaya niyet edip başarabiliriz vazgeçmeyin sakın
Sanırım umutsuzluk,kilo veremem ki zaten hep 62 ye inebiliyorum sonra tekrar çıkıyorum gibiÖğleden sonra seni strese sokan biley mi oluyor yani neden değişiyor sebebine yönelik bir fikrin var mı canım çünkü sebebi bulursak değişim daha kolay olur. Mesela umutsuzluğa mı kapılıyorsun yada vazmıgeçiyorsun ?
Cnm niye Öyle diyorsun oyle de bi verırsın ki bende diyordum 6 lı rakamları Bı daha kesinlikle göremem 89 dan 66 lara dustum azim ve inandınmı cok guzelde verılıyor sende verırsın emınımSanırım umutsuzluk,kilo veremem ki zaten hep 62 ye inebiliyorum sonra tekrar çıkıyorum gibi
Canım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. Bize bahseder misin . Nasıl açlık krizlerini engelledin. Şimdi biz diyete başladığımız için ilk 3 gün çok zor oluyor. Vücut alışmış karbon hidarata illa pes edip o pideyi pogacayi yemek istiyor. İrade 3 gün dayanabilirsek devamı gelecek.Cnm niye Öyle diyorsun oyle de bi verırsın ki bende diyordum 6 lı rakamları Bı daha kesinlikle göremem 89 dan 66 lara dustum azim ve inandınmı cok guzelde verılıyor sende verırsın emınım
Bende de aynı sorun var. Gün içinde az yyiyinceaks saldırıyorum. Ara öğünleri atlamaSanırım umutsuzluk,kilo veremem ki zaten hep 62 ye inebiliyorum sonra tekrar çıkıyorum gibi
Valla cnm ben hafta sonları dısarı cıktıgımda o gun aksam yemegını dısarda yıywrek odullendırıyorum kendımı evdeyken kesınlıkle ekmek hamurusı tatlı vs yemiyorum dıyetımın ilk zmnlarında kılo cok oldugu icin cabucak gitti ılk zmnlar Bır dılım ekmekle basladim her ogun de Bır dılım ekmek yiyordum hamurusı pasta tatlı hıcbırıne ağzımı dahi vurmuyordum diyete alısayım dıye suan hıc ekmek yemiyorum makarna pılav tuketmıyorum hedef kılona geldıgım zaman hepsinden azar azar yiyerek kilomu koruycaminsallahCanım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. Bize bahseder misin . Nasıl açlık krizlerini engelledin. Şimdi biz diyete başladığımız için ilk 3 gün çok zor oluyor. Vücut alışmış karbon hidarata illa pes edip o pideyi pogacayi yemek istiyor. İrade 3 gün dayanabilirsek devamı gelecek.
Aynen cnm ara ogunlerde sut leblebi guzel oluyor aksam birseye de saldırmıyor ınsan:)Bende de aynı sorun var. Gün içinde az yyiyinceaks saldırıyorum. Ara öğünleri atlama
Yeşil çay iç
Bol su
Miden boş kalmasın
Soda iç
Ayran ic
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?