68 den 55 e yolculuğumda diyet arkadaşı arıyorum..

Günaydın kızlar ben bu hafta eksilemeleçeğim sanırım,kahvaltılı diyet yapıyorum ama öğleden sonra herşey değişiyor :/

Günaydın kızlar ben bu hafta eksilemeleçeğim sanırım,kahvaltılı diyet yapıyorum ama öğleden sonra herşey değişiyor :/
Öğleden sonra seni strese sokan biley mi oluyor yani neden değişiyor sebebine yönelik bir fikrin var mı canım çünkü sebebi bulursak değişim daha kolay olur. Mesela umutsuzluğa mı kapılıyorsun yada vazmıgeçiyorsun ?

Gunaydin sabah 7 de kalkyim,çocuklar uyanmadan çıktım yurudum geldim duş aldım.cok iyi geldi.cok iyi kahvaltı yaptım artık gün içinde abur cubur yememek hedefim.

Nedenkı cnm bnmde aksamları aklıma her turlu yemek geliyor kendımı bugünden itibaren dur dedim bakalım sonuclar ne olcak

A
Ah su dogum kiloları yokmu onlar bizi bu hale getirdi neyse az boğazımızı tutup vercez saglıklı olmak için guzel gorunmek bizimde hakkımız demı kızlar

Sanırım umutsuzluk,kilo veremem ki zaten hep 62 ye inebiliyorum sonra tekrar çıkıyorum gibi

Sanırım umutsuzluk,kilo veremem ki zaten hep 62 ye inebiliyorum sonra tekrar çıkıyorum gibi
Cnm niye Öyle diyorsun oyle de bi verırsın ki bende diyordum 6 lı rakamları Bı daha kesinlikle göremem 89 dan 66 lara dustum azim ve inandınmı cok guzelde verılıyor sende verırsın emınım

Cnm niye Öyle diyorsun oyle de bi verırsın ki bende diyordum 6 lı rakamları Bı daha kesinlikle göremem 89 dan 66 lara dustum azim ve inandınmı cok guzelde verılıyor sende verırsın emınım
Canım çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim. Bize bahseder misin . Nasıl açlık krizlerini engelledin. Şimdi biz diyete başladığımız için ilk 3 gün çok zor oluyor. Vücut alışmış karbon hidarata illa pes edip o pideyi pogacayi yemek istiyor. İrade 3 gün dayanabilirsek devamı gelecek.

Valla cnm ben hafta sonları dısarı cıktıgımda o gun aksam yemegını dısarda yıywrek odullendırıyorum kendımı evdeyken kesınlıkle ekmek hamurusı tatlı vs yemiyorum dıyetımın ilk zmnlarında kılo cok oldugu icin cabucak gitti ılk zmnlar Bır dılım ekmekle basladim her ogun de Bır dılım ekmek yiyordum hamurusı pasta tatlı hıcbırıne ağzımı dahi vurmuyordum diyete alısayım dıye suan hıc ekmek yemiyorum makarna pılav tuketmıyorum hedef kılona geldıgım zaman hepsinden azar azar yiyerek kilomu koruycaminsallah

Bide bnm tatlı krizim veya birşey atistirma istegı geldiğinde evde devamlı bıtter cıkolata ve beyaz leblebi bulundururum aksam yemekten sonra veya ara öğünlerde Bır avuc beyaz leblebi yerim cokta tok tutuyor yanında bol su ıcıyorsa bagırsakları çalıştırsın dıye bu sekıl cnm:)

Bende de aynı sorun var. Gün içinde az yyiyinceaks saldırıyorum. Ara öğünleri atlama
Yeşil çay iç
Bol su
Miden boş kalmasın
Soda iç
Ayran ic
Aynen cnm ara ogunlerde sut leblebi guzel oluyor aksam birseye de saldırmıyor ınsan:)

Kızlar ben birde dolaba bnm eski zayıfkenkı halımı astım birazda bunun etkisi var zayıflama da cunku her buz dolabını açtığımda bırsey yemek istedıgımde fotoyu goruyorm hakım oluyorum kendime :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…