- 12 Haziran 2018
- 61
- 89
- 8
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afıyet olsun cnmKızlar merhaba kahvaltımı geç yaptım o yüzden ara öğnü öğleyle birleştirp hafif geçirmeyi planlıyorum kahvlatıda
1dilim çavdar ekmeği
1.5dilim peynir
6_7zeytin
Domates salatalık yeşil acı biber
Şekersiz çay
Sabah kalkınca limonlu ılık su içtim
Kahvaltıdan sonra neskafe içtim
Sanırım umutsuzluk,kilo veremem ki zaten hep 62 ye inebiliyorum sonra tekrar çıkıyorum gibi
Maşallah canım çok bilinçli kilo vermişsin harikasın:)Valla cnm ben hafta sonları dısarı cıktıgımda o gun aksam yemegını dısarda yıywrek odullendırıyorum kendımı evdeyken kesınlıkle ekmek hamurusı tatlı vs yemiyorum dıyetımın ilk zmnlarında kılo cok oldugu icin cabucak gitti ılk zmnlar Bır dılım ekmekle basladim her ogun de Bır dılım ekmek yiyordum hamurusı pasta tatlı hıcbırıne ağzımı dahi vurmuyordum diyete alısayım dıye suan hıc ekmek yemiyorum makarna pılav tuketmıyorum hedef kılona geldıgım zaman hepsinden azar azar yiyerek kilomu koruycaminsallah
Sagol tatlım devamı gelir ınsallah arada durmalar oluyo ama durmak yok gitcek bu kılolarBenimde kırılma noktam 60 sanki altına ibemezmişim gibi düşünüyordum artık onu aşmak ilk hedefim olacak inşallah sende kafandan bunu at 61i gördüğünde herşey değişecek:)
Maşallah canım çok bilinçli kilo vermişsin harikasın:)
Canım bir mesaja cevap verirken. ’ cevapla ‘ kısmının yanında ‘ dosya yükle ‘ yazıyor. Oraya tıkla arşivi seç, yükleBu foto yu atmayı bi turlu beceremiyorum nasıl atılıyor cnm
Tesekkurler cnm Bı denıyımCanım bir mesaja cevap verirken. ’ cevapla ‘ kısmının yanında ‘ dosya yükle ‘ yazıyor. Oraya tıkla arşivi seç, yükle
Bu foto yu atmayı bi turlu beceremiyorum nasıl atılıyor cnm
Saol cnm yaBak buradan
Bir şey değil ne demekSaol cnm ya
Valla cnm ben hafta sonları dısarı cıktıgımda o gun aksam yemegını dısarda yıywrek odullendırıyorum kendımı evdeyken kesınlıkle ekmek hamurusı tatlı vs yemiyorum dıyetımın ilk zmnlarında kılo cok oldugu icin cabucak gitti ılk zmnlar Bır dılım ekmekle basladim her ogun de Bır dılım ekmek yiyordum hamurusı pasta tatlı hıcbırıne ağzımı dahi vurmuyordum diyete alısayım dıye suan hıc ekmek yemiyorum makarna pılav tuketmıyorum hedef kılona geldıgım zaman hepsinden azar azar yiyerek kilomu koruycaminsallah
Güzel fikirler vermişsin canım.Bide bnm tatlı krizim veya birşey atistirma istegı geldiğinde evde devamlı bıtter cıkolata ve beyaz leblebi bulundururum aksam yemekten sonra veya ara öğünlerde Bır avuc beyaz leblebi yerim cokta tok tutuyor yanında bol su ıcıyorsa bagırsakları çalıştırsın dıye bu sekıl cnm:)
Cnm menun guzel ama pılav yeme su dıyet seruvenınde benden tavsıyeSabah elma sirkeli su,,(sirkeyi fazla.koymuşum midem bulandı kusacaktım az daha:)))
Kahvaltı
1Sb süt
1 elma ile shake yaptım
Ara
1 avuç yer fıstığı çiğ
Öğle
10 kaşık musli, 1.kase yoğurt
Akşam
Kuru fasulye
Az pilav
Şalgam
(Akşam menümden dolayı memnun değilim kızlar. O yüzden evde hareket edeceğim yatana kadar oturmak yok. Tabi birşey yemiycem sadece su ve çay şekersiz. )
Bırsey degil cnm birbirimize motıve olacağız kı gitsin o kılolar:))Güzel fikirler vermişsin canım.
günde 2 kez okumam lazım benim bu yazdıklarını. :)))) hatta yemeklerden önce şifa niyetine :))))
Teşekkür ederim inşallah bende uyabilirim yazdıklarına.
Canım aynı gun hem kısır hem dolmabıber yemissin biraz fazla olmus yarın toparlarsın:)Kahvaltı sonrası Yeşilçay içtim
Öğlen kısır yedim abartmadan
Ara öğün bir şeftali
Akşam da biber dolma yedim yogurtla
Biraz kaçtı yine sanki ama diyetin ilk günleri çok zor, tam bir diyet uygulayamıyorum zaten , sadece yediklerimi azaltmaya calısıyorum şimdilik
Bundan sonra bir şey yemeyeceğim.
Gece pul biberli limonlu yoğurt kürünü uygulayacağım
Ah cnm cok skılasmasamda eski kılomda olsa ıyı olurum bugun ip atladım 200 defa bacak hareketı ve mekık cektım hergun azda olsa yapmayı Dusunuyorm:)Spor yapıyor musunuz kızlar. Evde ne yapabiliriz sıkılasmak lazim. Nerde o bekarkenki popolarimiz :))))