68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Kızlar ksura bakmayın dişimi yaptırıyorum tel takılmadan önce ağzıma üst çene aparatı takıldı diyet yapmama gerek yok zaten konuşamıyorum da yemekte yiyemiyorum çorba süt yoğurt eridim daha yeni kendime geldim
geçmiş olsun nadasss acil şifalar yeni dişlerin hayırlı olsun :) :) :)

kızlar nasıl gidiyor zeyno ya bende dikiş tutturamadım ne durumdayım suan bilmiyorum hic tartılmadım kalori hesabıda yapamadım eniştemizi kaybettık gecen hafta sehir dısındaydım. yeni kendime geldim sayılır.
nadass cok gecmıs olsun tel taktırdıysan kesin zayıflarsın zor valla yakın arkadaşlarımdan biliyorum ama alışana kadar her şey tabi.
Başınız sağolsun neyzen ciğim allah rahmet eylesin .bende aynen gram oynama yok 95.8 öakıldım kaldım bu aralar sanki biraz yemeğe ve ekmeğe düştüm gün içinde neler yediğimin farkında bile değilim hiç bende hesaplayamıyorum nasıl olcak böyke ya çok canım sıkılıyo . Bak napalım bikiyomusun birbirimize diyet te söz verirsek ve her yediğimizi kaşık kaşık dahi olsa buraya yazarsak biraz faydalı olacağını düşünüyorum ne dersin bana eşlik edermisin

kesinlikle katılıyorum yapalım cok ıyı olur valla. çabamız ve bunun ıcın gecırdıgımız onca aç gun boşa gıtmesın bu akşam yedıklerımı paylasırım ıns .

Merhaba arkadaşlar bu gün yediklerim
sabah
1 kaae az yağda pişmiş domates
Domates
Salatalık
Yrşil biber
Ara 5 ceviz 1 yk pekmez
Öğle iki kase mercimek çorbası
3 salatalık bol su
Ara
1 gofret
Akşam hala yemedim vede yemeyide düşünmüyorum en fazla lekersiz sadace çay iöerim yarın eşim evde ama daha dikkat edicem sen ne alemdesin neyzen paylaşımları bekliyorum vede sonucunu pazartesi günü göreceğimize eminim

dun akşam musayıt olamadım kusura bakma zeyno bu gun de ancak vakit buldum
menumu yazıyorum
sabah : domates uc zeytin kucuk peynir bir dilim ekmek
öğlen: bır porsıyon makarna
akşam : corba cay

evet pazartesı ıns sonuc alırız. hedeflerıme gore 64 olmus olmam lazım. dort gun sora bır ayım da dolmus olucak bakalım artık.

Merhaba arkadaşlar bende dünkü menumu yazayım dun hiç vaktim olmadı
. 20 eylül cmtsi
Sabah
Domates Salatalık
10 zeytin
1 yk tere yağı 1 yk pekmez
Azıcık şeftali reçeli
2 dilim ekmek
ara
Küçük bir kase kavrulmuş fıstık ve ve çekirdek
Öğle 200 gram marsş tarhanası
Bır ısırık çörek
Akşam
15 ,20 tane mısır unlu kızarmış hamsı salata bu gün eşimde evdeydi önüme ne geldiyse yedim galiba. Size veriyorum diyet günlüğü aynı hatayı tekrar yapmıycam . Ağzıma ne girdiyse hepsından haberdar olucam .

dun akşam musayıt olamadım kusura bakma zeyno bu gun de ancak vakit buldum
menumu yazıyorum
sabah : domates uc zeytin kucuk peynir bir dilim ekmek
öğlen: bır porsıyon makarna
akşam : corba cay

evet pazartesı ıns sonuc alırız. hedeflerıme gore 64 olmus olmam lazım. dort gun sora bır ayım da dolmus olucak bakalım artık.
inşallah canım kilo vermeyi o kadar çok istiyorum ki . Ama yanı sıra lezzetli yiycekler den vaz geçemiyorum . Ama kendimi tutmam gerek bu konudada desteklerinizi bekliyorum handenin işleri bitmedi galiba bitseydi oda buraya girerdi . Oda çok iyi bir diyet arkadaşı.

evet zeyno destek cok onemlı bak ben napıyorum bılıyomusun sureklı kendımle savas verıyorum su karnımdakı gobegı ve basenlerımı gormek ıstemıyorum ama aynanın karsısına gecıp gecıpte kendımı kınamayı da ıhmal etmıyorum .
g
elecegımı de dusunuyorum eger uzun yasarsam( allah bılır ) hantal yerınden kalkamayan ıstedıgı kıyafetı gıyemeyen kızıyla aynı beden olamayan bır bayan olmak ıstemıyorum . bunları dusundukce zıvanadan cıkıyorum zaten aclık dıyetıne bıle gırebılecek guc gelıyo.

dıyetı bozacagın bı an olursa onca zaman ac kaldıgın gunlerı dusun bosa gıtcek hep bu vazgectırır belkı . tabıı kendıme aynı zamanda bu sozler . basaracagız . en azından gunde gr bıle olsa kılo vermıs olmalıyız damlaya damlaya gol olur sonucta :))

dun cok az yedım tartı gunu yaklastı ya herhalde ondan :)
yumurta pekmez yedım kahvaltıda
oglen corba ıctım yogurt yedım ıkı kasık makarna aksam da corba ve elma .
bıde cayın yanında dort kare cıkolata yedım fıstıklı :oops:

evet zeyno destek cok onemlı bak ben napıyorum bılıyomusun sureklı kendımle savas verıyorum su karnımdakı gobegı ve basenlerımı gormek ıstemıyorum ama aynanın karsısına gecıp gecıpte kendımı kınamayı da ıhmal etmıyorum .
g
elecegımı de dusunuyorum eger uzun yasarsam( allah bılır ) hantal yerınden kalkamayan ıstedıgı kıyafetı gıyemeyen kızıyla aynı beden olamayan bır bayan olmak ıstemıyorum . bunları dusundukce zıvanadan cıkıyorum zaten aclık dıyetıne bıle gırebılecek guc gelıyo.

dıyetı bozacagın bı an olursa onca zaman ac kaldıgın gunlerı dusun bosa gıtcek hep bu vazgectırır belkı . tabıı kendıme aynı zamanda bu sozler . basaracagız . en azından gunde gr bıle olsa kılo vermıs olmalıyız damlaya damlaya gol olur sonucta :))
çok doğru söylüyor sun neyzen ben 107lerden geldim 95 e hatta dopuma girerken 112 kiloydum ilk başladığım sıralar çok kararlıydım şimdi biraz diyet iştahım kırılmış gibi bide .araya ev taşıma işleri girdi yoksa bormalde hem kalıri hesabi yapıyodum . Yediklerimi çok iyi hesaplıyodum .şindi ise ne yediğimin farkında bile değilim . Zayıflamak istiyorum zayıflamak istiyorum . Yürüyüse çıkamıyorım çünkü 10 aylık bı kızım var evde spır yapmaj istiyorum birtürlü onuda canım çekmiyo bana yardımcı ol lütfennnnn

zeyno onemli olan gercekten ıstemen ıste bu aşamayı gectık bız.
ıkıncı sırada sabır var bunu öğrendım.hemen olmuyo saglıklı bı sekılde zayıflamak. bu da bıraz şevki azaltıyo
ama biz gercekten istiyoruz ve sabredıcez.

yapmamız gereken ne bılıyormusun mesela atıyorum hedefte 20 kılo vermek var ama bu nerden baksan kac ayı bulucak sure uzun gelicek sıkılmamak icin biz haftalık hedeflere odaklanacagız aylık değil.
mesela ben sunu yaptım sende dene cok tetıkleyıcı oluıyor: bı kagıt kalem al her hafta basının tarıhını at. ve hedef kıloyu bır kılo olarak belırle alınan kıloyuda yaz her hafta. yanı odak hafta bası ve en az bır kılo vermıs olmak . bole bole bır ayda 4 kılo :)
en kolayı bu dusunsene gunde sadece 160 gr falan verıceksın . hem saglıklı hemde cok ac kalmıyorsun. aclıgı cok hıssedersen bı tane tam domates ye salata ye havuc ye elma ye ve su ıc tokluk verıyo bunlar ve kalorısı cok dusuk. bak ben cıkolata yıyorum ama ondan once kalorılerıme eklıyorum bakıyorum kac kalorı alsam sınırı asmıcam o kadar yıyorum. kalorı takıbı muhakkak yap yoksa ıpın ucunu kacırırız haberımız olmaz .

kılo bıldırımı : (kahvaltıdan sora tok olarak tartıldım.)
baslangıç : 68
dorduncu hafta : 64

cok sukur 64 olmusum tartıya kac kez cıktım bılmıyorum . :KK71:
darısı başınıza kızlar.

Selam kızlar
Bende 77 den 59 a gidiyorum:KK66:
Hepinize tam destek benden. :)
Ayrıca zeynepti galiba. Zeynep benimde 10 aylık kızım var. Spor olarak nette zumba dansı , plates , bölgesel egzersizler falan var arastirirsan çok faydası oluyor.

Selam kızlar
Bende 77 den 59 a gidiyorum:KK66:
Hepinize tam destek benden. :)
Ayrıca zeynepti galiba. Zeynep benimde 10 aylık kızım var. Spor olarak nette zumba dansı , plates , bölgesel egzersizler falan var arastirirsan çok faydası oluyor.
HOŞGELDİNİZ. birlikten kuvvet doğar ıns basarırız hep beraber. yalnız sebat cok önemlı duzenlı bır sekılde yedıklerımızı kılo bıldırımlerımızı yaparsak ıyı olur motıve olma acısından .

dunku menum :

sabah: yarım porsıyon menemen ve cay
öğle: corba ,kızarmıs ekmek
akşam : yarım kase cacık,patlıcan musakka ( yarım porsıyon), corba (bır kase)
akşam yemeğimi saat beste yedim besten sora cay ile sadece bir kare cıkolata aldım . ve gunu kapattım .

Se
kılo bıldırımı : (kahvaltıdan sora tok olarak tartıldım.)
baslangıç : 68
dorduncu hafta : 64

cok sukur 64 olmusum tartıya kac kez cıktım bılmıyorum . :KK71:
darısı başınıza kızlar.
Çok tebrik ederim neyzen . Hedefine ulaşmışsın . Darısı başıma malesef ben bu hafta beklediğim sonucu göremedim . 95 te sayıyorum . Haftayq kısmet inş. Bu arada diğer yazdığını okudum çok doğru söylüyosun . . Haftalık hedefler işlerimizi kolaylaştırır. . Bu aralar fırsat bulamıyorum pek ama diyetimi bu gün daha hiç bozmadım vede bozmıycam böyle devam

Aramıza yrni gelen arkadaşlar hoş geldiler birlikten kuvvet doğar . Arkadaşlar yemek için yaşamaktan vazgeçip . Yaşamak için yiyelim . Hepberabar zapzatıf olalım

zeynoo onumuzde kı hafta en az bır kılo vermıs olmanı beklıyorum takıb etcem ona gore :KK28: bak gunler gecıyo gıdıyo kılo vermıs olarak gecırmek var bu gunlerı :KK76:

Kızlar Merhaba kusura bakmayın ağzıma aparat taktılar üst çene genişletmek için 70.5 geliyorum ama dedigim gibi spora falan gitmiyorum çok zor oluyor çenemde şiddetli ağrı oluyor Diyet zaten yok çorba meyveli yoğurt süt falan hayat çok zor okulda açıldı :KK43:

Kızlar Merhaba kusura bakmayın ağzıma aparat taktılar üst çene genişletmek için 70.5 geliyorum ama dedigim gibi spora falan gitmiyorum çok zor oluyor çenemde şiddetli ağrı oluyor Diyet zaten yok çorba meyveli yoğurt süt falan hayat çok zor okulda açıldı :KK43:
gecmıs olsun nadas duzelır ıns. zaten duzenlı gıremıyo arkadaslarda ben de kendı kendıme gıdıyorum oyle :KK14:

X