68 den 55 e yolculuğumda diyet arkadaşı arıyorum..

Kızlar merhaba kahvaltımı geç yaptım o yüzden ara öğnü öğleyle birleştirp hafif geçirmeyi planlıyorum kahvlatıda
1dilim çavdar ekmeği
1.5dilim peynir
6_7zeytin
Domates salatalık yeşil acı biber
Şekersiz çay
Sabah kalkınca limonlu ılık su içtim
Kahvaltıdan sonra neskafe içtim

Afıyet olsun cnm

Sanırım umutsuzluk,kilo veremem ki zaten hep 62 ye inebiliyorum sonra tekrar çıkıyorum gibi

Benimde kırılma noktam 60 sanki altına ibemezmişim gibi düşünüyordum artık onu aşmak ilk hedefim olacak inşallah sende kafandan bunu at 61i gördüğünde herşey değişecek:)

Maşallah canım çok bilinçli kilo vermişsin harikasın:)

S
Sagol tatlım devamı gelir ınsallah arada durmalar oluyo ama durmak yok gitcek bu kılolar

Selam kızlar öğle menüm
1ince hilal dilim kavun
5form bisküvi
Aralarda iki bardak kayısı kompostosu sindirime faydası olsun diye

Kahvaltı sonrası Yeşilçay içtim

Öğlen kısır yedim abartmadan

Ara öğün bir şeftali

Akşam da biber dolma yedim yogurtla

Biraz kaçtı yine sanki ama diyetin ilk günleri çok zor, tam bir diyet uygulayamıyorum zaten , sadece yediklerimi azaltmaya calısıyorum şimdilik

Bundan sonra bir şey yemeyeceğim.

Gece pul biberli limonlu yoğurt kürünü uygulayacağım

Akşam menüm kızlar tost makinasında pişirdiğim
1patlıcan
2acı biber
2domatesin üzerine
Yoğurt dökü onu yedim
2dilimçavdar ekmeği
Üzerine yeşil çay içeceğim bugünlük bu ladar gece pul biber yoğurt kürü

Sabah elma sirkeli su,,(sirkeyi fazla.koymuşum midem bulandı kusacaktım az daha:)))

Kahvaltı
1Sb süt
1 elma ile shake yaptım

Ara
1 avuç yer fıstığı çiğ

Öğle
10 kaşık musli, 1.kase yoğurt

Akşam
Kuru fasulye
Az pilav
Şalgam
(Akşam menümden dolayı memnun değilim kızlar. O yüzden evde hareket edeceğim yatana kadar oturmak yok. Tabi birşey yemiycem sadece su ve çay şekersiz. )

Güzel fikirler vermişsin canım.
günde 2 kez okumam lazım benim bu yazdıklarını. :)))) hatta yemeklerden önce şifa niyetine :))))
Teşekkür ederim inşallah bende uyabilirim yazdıklarına.

Cnm menun guzel ama pılav yeme su dıyet seruvenınde benden tavsıye

Güzel fikirler vermişsin canım.
günde 2 kez okumam lazım benim bu yazdıklarını. :)))) hatta yemeklerden önce şifa niyetine :))))
Teşekkür ederim inşallah bende uyabilirim yazdıklarına.
Bırsey degil cnm birbirimize motıve olacağız kı gitsin o kılolar:))

Canım aynı gun hem kısır hem dolmabıber yemissin biraz fazla olmus yarın toparlarsın:)

Spor yapıyor musunuz kızlar. Evde ne yapabiliriz sıkılasmak lazim. Nerde o bekarkenki popolarimiz :))))

Slmmm kızcelerr
Sahur 2 dilim peynir
4 zeytın

Iftar
Bir kase mercimek corbası
3 parça tavuk gogsu
Domates
Bol su
Şuan bide yesil çayımı içiyorum :))

Spor yapıyor musunuz kızlar. Evde ne yapabiliriz sıkılasmak lazim. Nerde o bekarkenki popolarimiz :))))
Ah cnm cok skılasmasamda eski kılomda olsa ıyı olurum bugun ip atladım 200 defa bacak hareketı ve mekık cektım hergun azda olsa yapmayı Dusunuyorm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…