68den 58e iniyorum. Diyet arkadaşı arıyorum.

Nadass keske spora ıstıkrarlı devam edebılsem onun sayesınde muhakkak guzel sonuc alıcaksın sen ıns. Yedıklerın de ıyı :KK49: Ben on dakıkalık gobek egzersızı yapıyorum mıdemde kaslar gozukmeye basladı :KK76:
Isleriniz nasıl bilmiyorum yani gün içinde yoğunluğunuz ben yiğenime bakıyorum sabah okula götürmeye başladım onun çıkmasını bekliyorum falan uyum haftası diye eve gelip biraz bekleyip spora gidiyorum ama adeta pestilim çıkıyor

Kılo bıldırımı :KK25:
64.90 kahvaltıdan sora tok olarak tartıldım.
Bu hafta 1.20 kg vermısım .
Harikasın neyzen teprik ederim seni bide senden ricam kilo bildirimş yaparken başlangıç kilo .güncel kilo .verilen . Toplaö verilen .şeklinde yazarsan daha faydalı olur bizler için canım .çünkü birbirimizin verdiği kilokara bakıp motive oluyıruz .

Isleriniz nasıl bilmiyorum yani gün içinde yoğunluğunuz ben yiğenime bakıyorum sabah okula götürmeye başladım onun çıkmasını bekliyorum falan uyum haftası diye eve gelip biraz bekleyip spora gidiyorum ama adeta pestilim çıkıyor
nadass sen kaç kilo verdin rica etsem sende başlangıç .güncel .vede verdiğin kilokarı paylaşırmısın .inş brnde haftaya pazartesi tartı gününmüzde kilomu paylaşıcam .hedefim 94 ama bakalım kısmet . Ama 94 olmaya çalışıcam

sadece ders basına oturdugumda dınlenıyorum harıcınde hep bı kosturmaca. ev ıs alısverıs yemek mısafır :) oyle ıste .

Harikasın neyzen teprik ederim seni bide senden ricam kilo bildirimş yaparken başlangıç kilo .güncel kilo .verilen . Toplaö verilen .şeklinde yazarsan daha faydalı olur bizler için canım .çünkü birbirimizin verdiği kilokara bakıp motive oluyıruz .

cook dogru hemen duzelteyım oyleyse :
baslangıc kılo: 68
güncel kilo : 64.90

bırıncı hafta : 66.10 (
1.90 kg verdim)
ıkıncı hafta : 64.90 (
1.20 kg verdım)

toplam : 3.10 kg vermısım .

bu giden kilolar cok hızlı bı sekılde aldıgım kılolardı o yuzden bıraz dıkkat ederek hızlı verdım bunları dıe dusunuyorum asıl dıyet benım ıcın sımdı baslııyor daha cok dıkkatlı olmam lazım degıl mı kızlar sız de bayadır yapıyosunuz bılırsınız gıttıkce zorlasıyo kılo vermek :KK64:

Organik elma sirkesi sadece bir salata sosundan çok daha fazlasıdır.

1. Tamamen doğal bir üründür. Doğal elma sirkesini daha fazla tükettikçe evinizdeki kimyasallardan kurtulmaya başlayacaksınız.

2. Saçınızı şampuanla yıkadıktan sonra elma sirkesini kullandığınzda saçlarınızın hacmi ve parlaklığı artacaktır. Size tavsiyem eski bir şampuan şişenize, yarım çorba kaşığı sirke ve bir bardak soğuk su koyun. Şampuandan sonra, iyice çalkalayıp saçınıza uygulayın, birkaç hafta sonra değişikliğe inanamayacaksınız.

3. Cildinizin pH seviyesini dengeler. Elma sirkesini yarı yarıya su ile seyreltin. Her zamanki toniğiniz yerine pamuk ile bunu kullanın. Gece temizledikten sonra, gündüz de nemlendiriciden önce kullanın. Geceleri yüzünüzü kurulamadan bırakırsanız, akne izlerinizi de yok eder.

Siğiller için de birebirdir. Pamuğu sirkeyle ıslatıp siğilin üzerine koyup, yara bandıyla sabitleyin. Gece boyunca siğilin üzerinde kalsın, en fazla birkaç güb içinde siğilden kurtulacaksınız.

4. Diş lekelerinden kurtulmanızı sağlar. Dişlerinizi sirkeyle ovun ve suyla .

5. Küvete bir bardak elma suyu ekleyerek banyonuzu yapın ve güneş yanıklarının rahatsızlığından kurtulun.

6. Erkekler traştan sonra önceden, bir şişeye yarı yarıya suyla karıştırarak hazırladığınız karışımla yüzünüzü yıkayabilirsiniz.

7. Ellerinizi ve ayaklarınızı elma sirkesiyle ovmak yorgunluğunuzu alır.

8. Kilo vermenize yardımcıdır. Yarım litre suya 2 çay kaşığı sirke ekleyerek tüketin.

9. Vücudu ideal alkali seviyesinde tutar.

10. Karaciğerin detoksuna yardımcı olur.

11. Lenf düğümlerinin temizlenmesini sağlar. Mukus ve sinüs tıkanıklıklarını azaltır.

12. Doğal enzimler yönünden zengindir. Özellikle candida rahatsızlığını gidermede etkindir.

13. Mide asitini tedavi eder. Eğer ülser değilseniz, bir çay kaşığı sirkeyi bir bardak suyla içmeniz midenizi rahatlatır.

Merhaba arkadaşlar ben geldim vede çpk geçmeden sizlerle bu günkü yediklerimi psulsşmak is tiyorum.
Sabah
İki parmağim kalınlığında peynir .
Domates
Salatalık
6 zeytin
Ara
bir elma 2 bardak yeşil çay
Öğle
2 but 4-5 dilimde patatesinden salata
Ara bir şeftali
Akşam yarım tabak bulgur pilavı
2 kepçe eşkili yuvalama ( ince vulgur ile)
1 kasryoğurt
Ayyy ne kadar çok yemek yemişim beyaaaa arkadaşlar beni tutun bu aralar çok yiyorum . Bşrileri önümden yemekleri alsın

cook dogru hemen duzelteyım oyleyse :
baslangıc kılo: 68
güncel kilo : 64.90

bırıncı hafta : 66.10 (
1.90 kg verdim)
ıkıncı hafta : 64.90 (
1.20 kg verdım)

toplam : 3.10 kg vermısım .

bu giden kilolar cok hızlı bı sekılde aldıgım kılolardı o yuzden bıraz dıkkat ederek hızlı verdım bunları dıe dusunuyorum asıl dıyet benım ıcın sımdı baslııyor daha cok dıkkatlı olmam lazım degıl mı kızlar sız de bayadır yapıyosunuz bılırsınız gıttıkce zorlasıyo kılo vermek :KK64:
seni teprik ederim canım ne kadar güzel vermişsin .azmine sağlık .evet çok doğru dşyısun vucut önce fazla olan kikikoları hızlı veriyo sonra yavaşlıyo ama sporla devam edersen onlarda kısa zamanda gifer

nadass sen kaç kilo verdin rica etsem sende başlangıç .güncel .vede verdiğin kilokarı paylaşırmısın .inş brnde haftaya pazartesi tartı gününmüzde kilomu paylaşıcam .hedefim 94 ama bakalım kısmet . Ama 94 olmaya çalışıcam
Ben 74 ile başladım şu an hala 72yim ama takmıyorum çünkü adet oldum bitince tartılmak istiyorum ama pazartesi sabah tartıldıktan sonra yeni kilomu yazacam haberdar ederim bende çok heycanlıyım

Merhaba arkadaşlar ben geldim vede çpk geçmeden sizlerle bu günkü yediklerimi psulsşmak is tiyorum.
Sabah
İki parmağim kalınlığında peynir .
Domates
Salatalık
6 zeytin
Ara
bir elma 2 bardak yeşil çay
Öğle
2 but 4-5 dilimde patatesinden salata
Ara bir şeftali
Akşam yarım tabak bulgur pilavı
2 kepçe eşkili yuvalama ( ince vulgur ile)
1 kasryoğurt
Ayyy ne kadar çok yemek yemişim beyaaaa arkadaşlar beni tutun bu aralar çok yiyorum . Bşrileri önümden yemekleri alsın

kuzum ıkı but çok olmuş sanki bı tane yeterlı olurdu, yavaslatır bu kılo vermenı :KK64:sen yemeklerı hıc gorme bakma onlara yok onlarr yemekk mı o da neymişş :KK48:

kızlar bu hafta azimliyim inş bir kilo daha gitmeli muhakkak en ufak yanlışta uyarın litfeen beni:KK62:

3.haftamın ilk menüsü

sabah: ıkı dılım peynir (incecik),3 zeytin,bir çay kaşıgı kaymak,domates,bir dilim ekmek
ara öğün sadece bol su içtim
öğle: bir kase şehriye çorba, bir porsiyon kıvırcık havuç salata
ara öğün çay
akşam:bir kase yoğurt,salata,bir kaç kaşık çorba

kabak patlıcan kızartma yaptım yogurtladım pılav yaptım ama ıkısındende bır kasık bıle almadımm :KK6:
:KK6::-)

kızlar bu hafta azimliyim inş bir kilo daha gitmeli muhakkak en ufak yanlışta uyarın litfeen beni:KK62:

3.haftamın ilk menüsü

sabah: ıkı dılım peynir (incecik),3 zeytin,bir çay kaşıgı kaymak,domates,bir dilim ekmek
ara öğün sadece bol su içtim
öğle: bir kase şehriye çorba, bir porsiyon kıvırcık havuç salata
ara öğün çay
akşam:bir kase yoğurt,salata,bir kaç kaşık çorba

kabak patlıcan kızartma yaptım yogurtladım pılav yaptım ama ıkısındende bır kasık bıle almadımm :KK6:
:KK6::-)
Ay bu konu da işiniz çok zor bende spordan çıkınca pizzacinin önünden geçiyorum resmen burnumu tıkıyorum ya :KK43:

:KK43: yazık bızee yaaa ama olsun gecen su sözu duydum bı yerde cok hosuma gıttı

kaybettıkçe kazandıgınız tek sey DİYETTİR. :KK48:

DÜNKÜ MENUM :

sabah: bir dilim peynir,3 zeytin,haslanmıs yumurta, bir dilim ekmek ( ekmek yemeden yapamıyorum kızlar ya bır dılımde olsa yemesem doymuyorum ve basım agrıyor gercı yesemde pek bısı degısmıyor ama pskolojının de etkısı var )
öğle: bır porsiyon şehrıye corba,salata
ara: dort tane burcak bıskuvı
aksam: bır porsıyon sebze yemgı .
yarım saat pedal cevırme orta zorlukta. on dakıka mekık .

Merhaba arkadaikar evimi taşıdım yerleştm misafirlerimi gönderdim ve eeeeee artık aranızdayım . Bu arada hiç kilo veremedim :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: :KK43: neyse bu günkü yediklerimi yazayım artık daha düzenli yiyorumdaa . Bu gün yediklerim
. Sabah
1 kase patateslı yumurta
Domates
Salatalık
10 zeytin
1 dilin betaz ekmek
1 yk pekmez
Öğle
4 çipra balık
Salata yeşillik
Ara 2 batdak yeşil çay
Akşam
1.5 balik bol salata
:) bu gün az yediklerime bakmayın hergün kaç katı yiyordum . Ahhhh keşke vaktim olsaydıda bura girsrydim belki şimdi kilo vermiş olarak dönecektim

Kızlar kusura bakmayın dişimi yaptırıyorum tel takılmadan önce ağzıma üst çene aparatı takıldı diyet yapmama gerek yok zaten konuşamıyorum da yemekte yiyemiyorum çorba süt yoğurt eridim daha yeni kendime geldim

kızlar nasıl gidiyor zeyno ya bende dikiş tutturamadım ne durumdayım suan bilmiyorum hic tartılmadım kalori hesabıda yapamadım eniştemizi kaybettık gecen hafta sehir dısındaydım. yeni kendime geldim sayılır.
nadass cok gecmıs olsun tel taktırdıysan kesin zayıflarsın zor valla yakın arkadaşlarımdan biliyorum ama alışana kadar her şey tabi.

X