- 18 Ağustos 2014
- 91
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Isleriniz nasıl bilmiyorum yani gün içinde yoğunluğunuz ben yiğenime bakıyorum sabah okula götürmeye başladım onun çıkmasını bekliyorum falan uyum haftası diye eve gelip biraz bekleyip spora gidiyorum ama adeta pestilim çıkıyorNadass keske spora ıstıkrarlı devam edebılsem onun sayesınde muhakkak guzel sonuc alıcaksın sen ıns. Yedıklerın de ıyı Ben on dakıkalık gobek egzersızı yapıyorum mıdemde kaslar gozukmeye basladı
Harikasın neyzen teprik ederim seni bide senden ricam kilo bildirimş yaparken başlangıç kilo .güncel kilo .verilen . Toplaö verilen .şeklinde yazarsan daha faydalı olur bizler için canım .çünkü birbirimizin verdiği kilokara bakıp motive oluyıruz .Kılo bıldırımı
64.90 kahvaltıdan sora tok olarak tartıldım.
Bu hafta 1.20 kg vermısım .
nadass sen kaç kilo verdin rica etsem sende başlangıç .güncel .vede verdiğin kilokarı paylaşırmısın .inş brnde haftaya pazartesi tartı gününmüzde kilomu paylaşıcam .hedefim 94 ama bakalım kısmet . Ama 94 olmaya çalışıcamIsleriniz nasıl bilmiyorum yani gün içinde yoğunluğunuz ben yiğenime bakıyorum sabah okula götürmeye başladım onun çıkmasını bekliyorum falan uyum haftası diye eve gelip biraz bekleyip spora gidiyorum ama adeta pestilim çıkıyor
Isleriniz nasıl bilmiyorum yani gün içinde yoğunluğunuz ben yiğenime bakıyorum sabah okula götürmeye başladım onun çıkmasını bekliyorum falan uyum haftası diye eve gelip biraz bekleyip spora gidiyorum ama adeta pestilim çıkıyor
Harikasın neyzen teprik ederim seni bide senden ricam kilo bildirimş yaparken başlangıç kilo .güncel kilo .verilen . Toplaö verilen .şeklinde yazarsan daha faydalı olur bizler için canım .çünkü birbirimizin verdiği kilokara bakıp motive oluyıruz .
seni teprik ederim canım ne kadar güzel vermişsin .azmine sağlık .evet çok doğru dşyısun vucut önce fazla olan kikikoları hızlı veriyo sonra yavaşlıyo ama sporla devam edersen onlarda kısa zamanda gifercook dogru hemen duzelteyım oyleyse :
baslangıc kılo: 68
güncel kilo : 64.90
bırıncı hafta : 66.10 ( 1.90 kg verdim)
ıkıncı hafta : 64.90 ( 1.20 kg verdım)
toplam : 3.10 kg vermısım .
bu giden kilolar cok hızlı bı sekılde aldıgım kılolardı o yuzden bıraz dıkkat ederek hızlı verdım bunları dıe dusunuyorum asıl dıyet benım ıcın sımdı baslııyor daha cok dıkkatlı olmam lazım degıl mı kızlar sız de bayadır yapıyosunuz bılırsınız gıttıkce zorlasıyo kılo vermek
Ben 74 ile başladım şu an hala 72yim ama takmıyorum çünkü adet oldum bitince tartılmak istiyorum ama pazartesi sabah tartıldıktan sonra yeni kilomu yazacam haberdar ederim bende çok heycanlıyımnadass sen kaç kilo verdin rica etsem sende başlangıç .güncel .vede verdiğin kilokarı paylaşırmısın .inş brnde haftaya pazartesi tartı gününmüzde kilomu paylaşıcam .hedefim 94 ama bakalım kısmet . Ama 94 olmaya çalışıcam
Merhaba arkadaşlar ben geldim vede çpk geçmeden sizlerle bu günkü yediklerimi psulsşmak is tiyorum.
Sabah
İki parmağim kalınlığında peynir .
Domates
Salatalık
6 zeytin
Ara
bir elma 2 bardak yeşil çay
Öğle
2 but 4-5 dilimde patatesinden salata
Ara bir şeftali
Akşam yarım tabak bulgur pilavı
2 kepçe eşkili yuvalama ( ince vulgur ile)
1 kasryoğurt
Ayyy ne kadar çok yemek yemişim beyaaaa arkadaşlar beni tutun bu aralar çok yiyorum . Bşrileri önümden yemekleri alsın
Ay bu konu da işiniz çok zor bende spordan çıkınca pizzacinin önünden geçiyorum resmen burnumu tıkıyorum yakızlar bu hafta azimliyim inş bir kilo daha gitmeli muhakkak en ufak yanlışta uyarın litfeen beni
3.haftamın ilk menüsü
sabah: ıkı dılım peynir (incecik),3 zeytin,bir çay kaşıgı kaymak,domates,bir dilim ekmek
ara öğün sadece bol su içtim
öğle: bir kase şehriye çorba, bir porsiyon kıvırcık havuç salata
ara öğün çay
akşam:bir kase yoğurt,salata,bir kaç kaşık çorba
kabak patlıcan kızartma yaptım yogurtladım pılav yaptım ama ıkısındende bır kasık bıle almadımm