68 den 55 e yolculuğumda diyet arkadaşı arıyorum..

Günaydın kızlar. Pazar günümden pek umutlu değilim. Eşimi halasina davet edildik
Günaydııın :)Arada kaçamaklar diyetin devamı için iyi bence ğün içinde denğelersiniz kendinizi strese sokmayın

Selam kızlar bu böyle olmayacak birşeyler yapmak lazım verimiyeceğimi düşünüyorum kiloları gram eksilmiyorum

Selam kızlar bu böyle olmayacak birşeyler yapmak lazım verimiyeceğimi düşünüyorum kiloları gram eksilmiyorum
canım lütfen ümitsiz olma motivasyon en önemli şeylerden biri bu süreçte. yediklerinin takibini yaparsan biraz da egzersizle hepsi eriyip gidecek inşallah merak etme. kilo ve boyun ne kadar canım ve hedefin kaç olmak. bunları yaz bir kenara ve güzel bir program yap kendine.

Çok güzel yazmışsın canım. Kızlar inanın su anda bu sayfada olmak bile çok önemli. Yeterki biz isteyelim. Hedefimiz olsun.
Beni en çok ne yiyeceğimi bilmemek zorluyor. Diyet listesi takip etmek bana yarar mesela. A AylinMadra belki sende de yarar. Yapacağını düşündüğün bir liste takip edebilirsin. Çeşit çeşit listeler var.

Günaydın kızlar bu sabahki kilom 68.9
Birkaç gün sonra adet olacağım. Şimdi sirkeli suyumu içiyorum. Bir de gece yatmadan pulbiberli limonlu yoğurt yemeye başladım.şişkinliği azaltıyor bilginize

Günaydın kızlar bende geldim aranıza yeriniz varsa:) 1 Temmuzda 63 kilo ile başladım hedefim 8 kilo verip 55e ulaşmak inşallah hepimiz ulaşırız sağlıkla:)
Hoş geldin. Evet ya hedefe ulaşıp rahat rahat giyinip çıkmak istiyorum şimdi göbek basen çıkıyor. Bol kıyafetlerle saklamaya çalışıyorum ama nereye kadar

Sabah bende biraz geç uyandım o yüzdenkahvaltıda 1 dilim labneli tambuğday ekmeği yedim :) İşe de 15 dakika yürüdüm fena bir başlangıç sayılmaz haftaya kahvaltı biraz daha sağlam olsa daha iyi olurdu tabi:)

Hafta sonu bozuldu her şey yine.akraba eş dost ziyaretlerinde kontrol edemiyorum hiçbir şeyi.
Sabah erken uyandım çocuklarla.
Kahvaltıda yumurta peynir domates yedim.az önce bir dilim karpuz 1 dilim kek yedim.simdi kendime şu koyacağım bir sürahi ye.coxuklara dalıp şu icmeyi unutuyorum

11.30 gibi İki fincan yeşilçay içtim.

Şimdi kardeşimdeyim, bol yeşillikli patates salatası yiyecegiz abartmadan.

Akşam bir kase mercimek corbası ve bir dilim tambuğday ekmegi olacak menüm

Gece yatmadan da limonlu pulbiberli yoğurt

Tartı günü cuma olacak galiba. Geçen haftaki kilo ile beraber yazılırsa okuyanlar için kolaylık olur. Yoksa kim kaç kilo ben aklımda tutamıyorum ki :) kendi kilomu bile foto çekip kaydediyorum. Her sabah kalkınca wc sonra tartı rutin

Selam kızlar bugün kahvaltım
1dilim çavdar ekmeği
1dilim peynir
5zeytin domates salatalık sınırsız tabi birer taneyi bitiremedim 1yumurtayla yapılmış omlet

Peki ilk yazıya konuyu açan kişi tablo eklese hem takibi kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…