Nedir şartlarıŞeker orucuna var mısınız?
Ben zten çok şeker tüketmem tatlı sevmem aşırı şeker bağımlılığım yok o yüzden gerekte yok benim için siz yapabilirsiniz ben herşeyden kararınca yenmesi taraftarıyımŞeker orucuna var mısınız?
Ya.Nedir şartları
Ne güzel maşallah yaaBen zten çok şeker tüketmem tatlı sevmem aşırı şeker bağımlılığım yok o yüzden gerekte yok benim için siz yapabilirsiniz ben herşeyden kararınca yenmesi taraftarıyım
Canım geç gördüm mesajını. Hoş geldin. Tavuğu nasıl yaptın merak ettim :) ben sote yapıyorum genelde ama 1 kaşık kadar yağ dökerim soğan biber domates olunca gayette lezzetli oluyor.Akşam yemeği için tavuk yapıcam öneriniz nedir nasıl yapmalıyım diyet için
Ay evet o gün cevap gelmedi ama ben gene de gittim listesine uyabilir miyim bilmiyorum ama 8 kilo yağ fazlam varmış@Nedesemboss diyetisyen olayını sormussun. İmkânın varsa mutlaka git bence canım. Çünkü diyetisyen ile kilo verenler yağdan veriyor.
Ben eşime söyledim mirin kırın etti. Birde kuzenim diyetisyen benim. O ilgilenir ama onunla da ben motive olmuyorum. İlla para verecem :))
Nasılmış listeAy evet o gün cevap gelmedi ama ben gene de gittim listesine uyabilir miyim bilmiyorum ama 8 kilo yağ fazlam varmış
Listeyi paylaşmam etik olmadığı için paylaşamayaçağım ama evet 8 kilo çok fazla,şişko benNasılmış liste
8 kilo yag da baya varmış
Canım fırında yaptım kendim sos yaptım üzerineCanım geç gördüm mesajını. Hoş geldin. Tavuğu nasıl yaptın merak ettim :) ben sote yapıyorum genelde ama 1 kaşık kadar yağ dökerim soğan biber domates olunca gayette lezzetli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?