68 den 55 e yolculuğumda diyet arkadaşı arıyorum..

Tartı günüydü bugün kızlar
Ben68,5

Sabah: 2 yumurta
2 dilim beyaz peynir
3 zeytin
1 dilim k ekmeği
Bol yeşillik
Ara: sütlü kahve 15 fındık hurma kuru kayısı
Öğlen yoğurtlu patlıcan salata
Ara:2 dilim ananas
Akşam:3 köfte 1 bardak kefir salata
Ara:1 elma

Bugünüm böyle geçti..sizler??

Benimde bu günki menüm
Sabah:2dilim çavdar ekmeği 1yumurta domates satalık yarım yağlı peynir bir kibrit kutusu kadar şekersiz çay
Sabah kahvaltımı geç yaptım öğle yemeği yemedim.
Akşam:bir kepçe taze fasulye susuz 1dilim çavdar ekmeği iki üç kaşık yoğurt acı biber turşusu
Aralarda neskafe içtim şekrsiz çay içtim akşam yemeğini erken yemeye özen gösteriyorum yatana kadar acıkırsam salatalık gibi sebze yiyiyorum su içiyorum bitki çayı içiyorum açlığımı bastırmak için benden bu kadr iyi geceler bol eksiler

Kızlar
Geç kalmadan kahvaltımı yapayım
Keçi peyniri yasak değil dimi karatayda
Bilen acil yazabilir mi

Kızlar günaydın kahvaltım
Sabah:1buçuk dilim çavdar ekmeği yarım yağlı peynir domates salatalık yeşil biberacı bir dilim sucuk yedim tadımlık eşim zprla yedirdi bir tanede kokteyl sosis yedim öğle yemeği yemiyorum akşama görüşürüz

Akşam menüm
Yarım dilim çavdar ekmegi fırında tavuk sadece göğsünden yedim 4_5 kaşık pirinç pilavı yoğurt

Dün giremedim. Güncel kilom 65.3
Boyum 1.63
Hedefim 58 inşallah :)
Zayıflamak istiyorsak suyu baş tacı yapmalıyız

@Nedesemboss diyetisyen olayını sormussun. İmkânın varsa mutlaka git bence canım. Çünkü diyetisyen ile kilo verenler yağdan veriyor.
Ben eşime söyledim mirin kırın etti. Birde kuzenim diyetisyen benim. O ilgilenir ama onunla da ben motive olmuyorum. İlla para verecem :))

Ay evet o gün cevap gelmedi ama ben gene de gittim listesine uyabilir miyim bilmiyorum ama 8 kilo yağ fazlam varmış

Günaydın kızlar. Pazar günümden pek umutlu değilim. Eşimi halasina davet edildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…